زیست دونی
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi بله
مارو هم دعا کنین لطفا! هیچوقت نشده بیام مشهد
واقعا ؟!!!
من همیشه میرم -
@dr-bernosi حتما حتما انشالله که هر کس به اندازه تلاشش نتیجه دلخواهشو بگیره
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
EHSAN75 اخه تابستون نخوندم الان عقبم فک کنم روزی 17 18 ساعت بشه البته تو این 3 روز ولی معمولی روزی 10 ساعت
کیفیت اون ۱۷ و ۱۸ ب اندازه ۱۰ هس ایا؟
EHSAN75 الان کیفیتش برام مهم نیس تموم کردن مبحث و خلاصه نویسیاش برام مهمه کیفیتش میره 2 ماه دیگه
-
@dr-bernosi مثلا شما که موضوعی خوندین زیست 4 مبحث اغازیان و ویروسو باکتریو خوندین ؟زیست یجورایی به هم وصله مطلباش
کامل نه ولی بلدم ازش!
@dr-bernosi فصل 1و2 زیست پیشم باید بلد باشی اینجوری یکم سخته
-
EHSAN75 الان کیفیتش برام مهم نیس تموم کردن مبحث و خلاصه نویسیاش برام مهمه کیفیتش میره 2 ماه دیگه
سال اولتونه؟
طبق تجربه چن سال کنکورم هیچ وقت نباید کیفیت رو فدای کمیت کنیم
من بشدت بهش اعتقاد دارم -
%(#00ffa6)[جمع بندی]
1)همه ی مولکول های آلی ... در سلول های ...، میتوانند ....1)تجزیه شده-پوششی لوله های نفرون موجود در بخش قشری کلیه-در ساختار خود زنجیره ای طویل از کربن ها را داشته باشند.
2)تولید شده-ساقه های جوان گیاهان علفی- به صورت واحدهایی کم و بیش یکسان ساخته شوند.
3)موثر در پروتئین سازی-همراه بافت آوند آبکشی کاج- مولکول های کوچک یکسان در همه ی جانداران باشند.
4)غشایی-عایق کننده ی سلول های کاملا تخصص یافته ی بافت عصبی- در سلول، از کنار هم قرار گرفتن کربن تشکیل شوند.
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
%(#00ffa6)[جمع بندی]
1)همه ی مولکول های آلی ... در سلول های ...، میتوانند ....1)تجزیه شده-پوششی لوله های نفرون موجود در بخش قشری کلیه-در ساختار خود زنجیره ای طویل از کربن ها را داشته باشند.
2)تولید شده-ساقه های جوان گیاهان علفی- به صورت واحدهایی کم و بیش یکسان ساخته شوند.
3)موثر در پروتئین سازی-همراه بافت آوند آبکشی کاج- مولکول های کوچک یکسان در همه ی جانداران باشند.
4)غشایی-عایق کننده ی سلول های کاملا تخصص یافته ی بافت عصبی- در سلول، از کنار هم قرار گرفتن کربن تشکیل شوند.
این تست مربوط به مولکوله :| @اسمان-ابی
-
سال اولتونه؟
طبق تجربه چن سال کنکورم هیچ وقت نباید کیفیت رو فدای کمیت کنیم
من بشدت بهش اعتقاد دارمEHSAN75 نه سال اولم نیس البته بار اولمم نیس که چند روز متوالی نخوابیده باشم یجورایی عادت دارم
-
زیست درسیه که از موقع خوندن یه فصل باید به فصلای دیگه هم نیم نگاه داشته باشیم!
-
barghamadi
بزارین ی خاطره بگم سال اول کنکورم من گیاهی و زیست سوم و ژنتیک رو گذاشتم کنار و فقط زیست ۱ و بخشهایی از پیش رو خوندم ولی ی دوستم ک همه زیستو خونده بود درصد من چن برابرش بود... -
barghamadi
بزارین ی خاطره بگم سال اول کنکورم من گیاهی و زیست سوم و ژنتیک رو گذاشتم کنار و فقط زیست ۱ و بخشهایی از پیش رو خوندم ولی ی دوستم ک همه زیستو خونده بود درصد من چن برابرش بود...EHSAN75 رتبت چند شد اخرین کنکورت؟
-
barghamadi اتفاقا باید کیفیتو ببرین بالا یه فصلو با عمق صد بخونین خیلی بهتر از اینه که همه ی فصلا رو فقط سرسری تموم کنین
-
شماها زبان فارسی میخونین؟
-
-
barghamadi اتفاقا باید کیفیتو ببرین بالا یه فصلو با عمق صد بخونین خیلی بهتر از اینه که همه ی فصلا رو فقط سرسری تموم کنین
@اسمان-ابی خب من که سرسری نمیخونم. من میخوام یسری فصلای مهم و چند برابر کانونیا مرور کنم
-
EHSAN75 رتبت چند شد اخرین کنکورت؟
EHSAN75 رتبت چند شد اخرین کنکورت؟
من الان از دانشگا مرخصی گرفتم
ولی رتبم شد ۱۲۰۰۰ -
barghamadi شما چن شدی؟
-
@dr-bernosi من هر چی میخونم نمیفهمم اخرشم گیج میشم
-
@dr-bernosi من هر چی میخونم نمیفهمم اخرشم گیج میشم