زیست دونی
-
سلام. لوگول معرف نشاسته هست یا آمیلاز بزاق؟
Amin-Mehraji آمیلاز که پروتئینه، لوگول نمیدونم چیه
-
سلام. لوگول معرف نشاسته هست یا آمیلاز بزاق؟
Amin-Mehraji در واقع معرف نشاسته س،ولی با استفاده از اون متوجه میشیم که توی بزاق آمیلاز هست.
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین! -
سلام. چینه دان توانایی گوارش شیمیایی رو داره؟
یا تو جانورهای مختلف فرق میکنه؟ -
یا تو جانورهای مختلف فرق میکنه؟Amin-Mehraji نه کلا تو هر جانوری ک چینه دان داره فقط نقش ذخیره موقتی غذارو انجام میده
جانور فقط تند تند غذارو میده تو چینه دانش ک بعد اروم اروم ببرتش ب مراحل بعد و گوارش شیمیایی رو روش انجام بده -
یا تو جانورهای مختلف فرق میکنه؟ -
Amin-Mehraji نه کلا تو هر جانوری ک چینه دان داره فقط نقش ذخیره موقتی غذارو انجام میده
جانور فقط تند تند غذارو میده تو چینه دانش ک بعد اروم اروم ببرتش ب مراحل بعد و گوارش شیمیایی رو روش انجام بدهVirus
آخه من یه جا خوندم ( فکر کنم الگو بود ) که چون مثلا در ملخ آمیلاز بزاق از دهان توی چینه دان هم میاد ، تو چینه دان هم گوارش شیمیایی داریم. اینو چی باید گفت؟ مرسی -
Virus
آخه من یه جا خوندم ( فکر کنم الگو بود ) که چون مثلا در ملخ آمیلاز بزاق از دهان توی چینه دان هم میاد ، تو چینه دان هم گوارش شیمیایی داریم. اینو چی باید گفت؟ مرسیAmin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
Virus
آخه من یه جا خوندم ( فکر کنم الگو بود ) که چون مثلا در ملخ آمیلاز بزاق از دهان توی چینه دان هم میاد ، تو چینه دان هم گوارش شیمیایی داریم. اینو چی باید گفت؟ مرسیاره خب اگر بگن گوارش شیمیایی انجام میشه توش میگیم بله
ولی اگر بگن خودش توانایی انجام گوارش شیمیایی داره میگیم نه ( چون خودش ینی سلولاش و سلولاش توانایی ترشح انزیم گوارشی ندارن) -
Amin-Mehraji در زیست دونی گفته است:
Virus
آخه من یه جا خوندم ( فکر کنم الگو بود ) که چون مثلا در ملخ آمیلاز بزاق از دهان توی چینه دان هم میاد ، تو چینه دان هم گوارش شیمیایی داریم. اینو چی باید گفت؟ مرسیاره خب اگر بگن گوارش شیمیایی انجام میشه توش میگیم بله
ولی اگر بگن خودش توانایی انجام گوارش شیمیایی داره میگیم نه ( چون خودش ینی سلولاش و سلولاش توانایی ترشح انزیم گوارشی ندارن)Virus یعنی چینه دان معادل انباری هست درسته؟ نه گوارش شیمیایی داره نه مکانیکی.
-
Virus یعنی چینه دان معادل انباری هست درسته؟ نه گوارش شیمیایی داره نه مکانیکی.
Amin-Mehraji بله
ولی خب همونطور ک گفتم ممکنه توش گوارش شیمیایی دیده شه اما جزو وظایف خودش نیست -
@HA937 حقیقتش نمیتونم جواب قطعی بدم فقط نظر شخصیمو میگم ممکنه خیلی غلط باشه
فکر میکنم نور روی تولیدش تاثیری نداره
فقط جایی ک نور ب گیاه میخوره اونجا اکسین تجزیه میشه -
Virus خب پس چطور گفته تو نور یک جانبه تولید میشه ولی تو تاریکی نه؟ نور عامل تولیدش هست طبق جمله ولی چرا نور همه جانبه نه؟؟
-
و اینکه خیلی سبز، این جمله که اکسین روی سلول های نوک ساقه دانه رست تاثیر میگذارد رو غ گرفته. دلیلش رو هم این گفته که روی سلول های نزدیک به نوک نه نوک.
درسته واقعا؟؟@HA937 در زیست دونی گفته است:
و اینکه خیلی سبز، این جمله که اکسین روی سلول های نوک ساقه دانه رست تاثیر میگذارد رو غ گرفته. دلیلش رو هم این گفته که روی سلول های نزدیک به نوک نه نوک.
درسته واقعا؟؟اینو نمیدونم واقعا بهتره ب کتاب درسیتون مراجعه کنید من نظام قدیمم میترسم چیزی بگم ک با نظام جدید سازگار نباشه