تابع وارون
-
سلام دوستان سوال 131 رو یه برسی کنید لطفا ب نظرتون چ جور حل میشه
پاسخشو ندارم
@دانش-آموزان-آلاء -
-
خودش جواب چی داده؟ تابع اصن وارون پذیر نیست که وارونش کرده؟
نقطه اکسترمم هم نداده که بگیم یجوری تحدید دامنه میشه کرد
-
خودش جواب چی داده؟ تابع اصن وارون پذیر نیست که وارونش کرده؟
نقطه اکسترمم هم نداده که بگیم یجوری تحدید دامنه میشه کرد
amirmohammad shakeri کتابش برای من نیست جوابشو ندارم
منم به همین مشکل خوردم نفهمیدم -
سلام دوستان سوال 131 رو یه برسی کنید لطفا ب نظرتون چ جور حل میشه
پاسخشو ندارم
@دانش-آموزان-آلاء -
hasan pasavand سلام گزینه چهار فکر کنم
-
Parsa Nm درسته منم به گزینه 4 رسیده بودم
ولی میگم این تابعه اصن یک ب یک نیست چ جوری زیر رادیکال تابع وارون نوشته -
ولی میگم این تابعه اصن یک ب یک نیست چ جوری زیر رادیکال تابع وارون نوشته -
ولی میگم این تابعه اصن یک ب یک نیست چ جوری زیر رادیکال تابع وارون نوشتهمیگم اصلاً وارون پذیر نیست دیگه ؛ ولی خب وارون رو میتونی بکشی؟ ( به تابع نبودنش کار ندارم ؛ صرفاً میگم با قرینه کردن نسبت به نیمساز میتونی منحنی رو به دست بیاری؟)
من خودم تو رسم شکلم شک دارم ؛ تو میتونی بی زحمت شکل منحنی وارون رو بکشی و بفرستی؟من با شکل خودم که کشیدم ( مطمئن نیستم روش که خوب رسم کرده باشم منحنی رو ) فقط تو بازه ۳ تا ۸ نیمساز ناحیه اول و سوم (x) از منحنی رسم شده که تابع نیست بالاتر بود ( یا مساوی)
-
میگم اصلاً وارون پذیر نیست دیگه ؛ ولی خب وارون رو میتونی بکشی؟ ( به تابع نبودنش کار ندارم ؛ صرفاً میگم با قرینه کردن نسبت به نیمساز میتونی منحنی رو به دست بیاری؟)
من خودم تو رسم شکلم شک دارم ؛ تو میتونی بی زحمت شکل منحنی وارون رو بکشی و بفرستی؟من با شکل خودم که کشیدم ( مطمئن نیستم روش که خوب رسم کرده باشم منحنی رو ) فقط تو بازه ۳ تا ۸ نیمساز ناحیه اول و سوم (x) از منحنی رسم شده که تابع نیست بالاتر بود ( یا مساوی)
بنظرم عملاً تابعی که دامنه اش رو میخواد ؛ تابع هست دیگه ( چون اون منحنی که تابع نبود ؛ دامنه اش تحدید میشه دیگه ؛ چون هم زیر رادیکاله هم اون تفاضلش با x باعث میشه دامنه اش تحدید بشه)
البته فکر کنم -
میگم اصلاً وارون پذیر نیست دیگه ؛ ولی خب وارون رو میتونی بکشی؟ ( به تابع نبودنش کار ندارم ؛ صرفاً میگم با قرینه کردن نسبت به نیمساز میتونی منحنی رو به دست بیاری؟)
Taha Yousefzadeh دقیقا درست میگی
منم با همین رسم شکلی ک گفتی ب گزینه 4 رسیدم
اتفاقا منم همین توجیهو کردم با خودم احتمالا منظورش اینه تابع رو نسبت به خط y=x قرینه کنیم
اون شکله جدیده که به دست میاد خودش باز ی تابع جدیده ولی وارون تابع اصلی نیست -
بنظرم عملاً تابعی که دامنه اش رو میخواد ؛ تابع هست دیگه ( چون اون منحنی که تابع نبود ؛ دامنه اش تحدید میشه دیگه ؛ چون هم زیر رادیکاله هم اون تفاضلش با x باعث میشه دامنه اش تحدید بشه)
البته فکر کنمTaha Yousefzadeh خط ذهنی جفتمون یکی بود تو این سوال xD
به نظرم زیر رادیکال نباید علامت تابع وارون بزاره چون ب هر حال ک این نمودار وارون پذیر نیست
باید میگف تابع g(x) که قرینه تابع f نسبت ب نیمسازه -
اقا اصل سوال رو پیدا کردم
این کتاب سوال رو خراب کرده با اون نمودارشدمتون گرم
-
H hasan pasavand marked this topic as a question on
-
H hasan pasavand has marked this topic as solved on