مشکل قطع و وصل شدن مکرر
-
سلام دوستان. هر کسی که این مشکل براش پیش میاد و ارتباطش دائما قطع و وصل میشه داخل این تاپیک اعلام کنه
خیلی مهمه اگه این اتفاق براتون میفته بگید. حتی اگه چند روز پیش این مشکل پیش اومده
و بگید با کامپیوتر وارد فروم میشین یا با موبایل.
و همچنین بگید که از کی اینطوری شده، چه مدت زمانی طول میکشه تا رفع بشه ، برای همه مرورگر های اینترنتی اینطوریه؟ و آیا همین الان هم این مشکل رو دارید ؟
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @حامیان-آلاء-مشاور
mohammadhassan
سلام با PC وفایرفاکس میام. بعضی وقت ها این مشکل پیش میاد و سریع دوباره وصل میشه. -
سلام.بله برای منم یک روزه ک دائم قطع و وصل میشه،فیلم ها رو هم ک میخوام دانلود کنم errorمیده،میگه باید به ی سیستمی وارد شی نمیدونم چرا
-
سلام.بله برای منم یک روزه ک دائم قطع و وصل میشه،فیلم ها رو هم ک میخوام دانلود کنم errorمیده،میگه باید به ی سیستمی وارد شی نمیدونم چرا
دندانپزشک آینده در مشکل قطع و وصل شدن مکرر گفته است:
فیلم ها رو هم ک میخوام دانلود کنم errorمیده،میگه باید به ی سیستمی وارد شی نمیدونم چرا
سلام، ممنون. لطفا ارورتون رو به صورت عکس توی پی وی برای من بفرستید.
-
@romisa1234 در مشکل قطع و وصل شدن مکرر گفته است:
من با کامپیوتر وارد انجمن میشم این ارور اکثر روزا هست ولی زود وصل میشه
منم مثل شمام فقط من با موبایل وارد میشم
-
واس منم زیاداینجوری میشه هم باکامپیوترمیام هم گوشی اماباگوشی زیاد اینطوری میشه بعضی وقتا چندروز اینجوریه بعدبازچندروزخوب میشه
-
سلام دوستان. هر کسی که این مشکل براش پیش میاد و ارتباطش دائما قطع و وصل میشه داخل این تاپیک اعلام کنه
خیلی مهمه اگه این اتفاق براتون میفته بگید. حتی اگه چند روز پیش این مشکل پیش اومده
و همچنین بگید که از کی اینطوری شده، چه مدت زمانی طول میکشه تا رفع بشه ، برای همه مرورگر های اینترنتی اینطوریه؟ و آیا همین الان هم این مشکل رو دارید ؟
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @حامیان-آلاء-مشاور
@dedsec در مشکل قطع و وصل شدن مکرر گفته است:
ممنون
سلام من هم با کامپیوتر میام و هم گوشی
بیشتر وقتی با گوشی میام اینطوری میشه درحالیکه جفتشون به یک مودم متصل هستند
برای من حدود ۲-۳ هفتست شروع شده قطع میشه اما سریعا دوباره متصل میشه
من توی کامپیوتر با موزیلا فایر فاکس میام تو گوشی با آپ -
@dedsec در مشکل قطع و وصل شدن مکرر گفته است:
ممنون
سلام من هم با کامپیوتر میام و هم گوشی
بیشتر وقتی با گوشی میام اینطوری میشه درحالیکه جفتشون به یک مودم متصل هستند
برای من حدود ۲-۳ هفتست شروع شده قطع میشه اما سریعا دوباره متصل میشه
من توی کامپیوتر با موزیلا فایر فاکس میام تو گوشی با آپ -