ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
رسیدن به موفقعیت ان نیس که در زمان طولانی ان را به دست اورد بلکه موفقعیت ان است که در مدت زمان کوتاه بتوان به ان دست یافت
-
سلام بچها کنکور فوق العاده ای رو براتون ارزومندم در سال 97 امیدوارم کتابهاتون رو تا الان تموم کرده باشید همرو و در حال جمع بندی باشید در عید
اومدم خدافظی کنم تا کنکور چون دیگه باید جمع بندی هام رو شروع کنم ایشالله موفق و پیروز باشید -
بچها عید همتون پیشاپیش مبارک نمیگم مثل همه بهترین سالتون باشه سال 97 ولی ارزو میکنم برا همتون که تو سال جدید زندگی مطابق میلتون باشه
ارزوی شادی و یه عالمه ارامش براتون دارم
ممنونم الای عزیز
که چندین ساله همراه مایی
-
سلام بچها امیدوارم حال همتون خوب باشه قرار بود تا خود کنکور نیام انجمن ولی خب خودم یه ذره خستم شد از مرور مطالب تکراری گفتم بیام بهتون سر بزنم بچها واقعا اگه میخوایید پزشکی قبول بشید یعنی ارزوی پزشک شدن رو دارید بدونید که اگه از همین حوالی روزها تصمیمهاتون رو جدی کردید کردید نکردید دیگه واقعا سخت میشه پزشکی قبول شد درسته که گفتن امید همیشه هست اما اینو هم در نظر داشته باشید که مطالب زیاد هستن و زمان محدود بهتره هرچه زود تر جدی تر بخونید وخوب ادامه بدین مطمئن باشید که میشه به رزوهاتون برسید .
درس خوندن برای همه ی کنکوری ها سختی خودشوو داره بدونید که فقط خودتون در عذاب نیستین همه در یک حال و احوال اند و کسی متفاوت تر از شما ها نیست همه دوست دارن برن بیرونو بگردن همه دوست دارن با تیپ های انچنانی در کافی شاپ ها با دوستاشون وقت بگذرونن وهمه ی این ها هم نرماله چون همه اکثرا جوون هستیم و دوست داریم این چیزهارو و چیز های دیگه .....
ولی بخاطر هر سختیی که کشیدیدویا قراره بکشید بخونید امسالرو بریم به یه دنیای جدید یه ذره زندگیمون رو تغییر بدیم یه دنیای جدیدی رو کشف کنیم .شما ها هیچ تفاوتی با کسانی که رتبه های خیلی خوب میارن رو ندارید به جز یه تفاوت که بعضی ها تلاش میکنن و تسلیم نمیشن چرا همین یک تفاوت باعث شده این همه زندگی ها تغییر کنه /؟ همه ی ما یه انسانیم چرا اجازه میدین همین یک کلمه ی تلاش شمارو اینقدر زیرو رو کنه
چرا هی میگید بعضی هاتون نمیتونید و خیلی دیر شده ؟و چرا ارزوهاتون رو با همین کلمه ی دیر شده تقدیم یک شخص دیگه میکنید ؟
واقعا دیگه بسه این بی تصمیمی ها و گنگی بعضی ها بخونید و تلاش کنید هنوز که کنکوری برگزار نشده پس هنوز هم وقت هست و امیدتون هم به خدا باشه تا لحظه ی اخر اخر پیش برید حداقل برای دل خودتون که روز اخر کنکور شد بگید من هم شاید دیر شروع کردم ولی تلاشمو کردم تا بعد از اومدن نتایج ها نشینید یه گوشه و افسوس بخورید که همین دوماههی هم که تصمیم گرفتین بخونین رو به فنا دادین و هیچ حرکتی هم نزدین . شب همگی بخیر ایشالله که موفق باشین : -
-
عزیزم نمیدونم کی بودی که میخواستی رشتت رو تغیر بدی تو نظام جدید هم بودی یادم نیست دقیقا کی بودی ومیگفتی که ناراحتی نمیشه تغییر رشته داد من اینو تازه پیدا کردم فک کنم بشه میزارمش اینجا شاید ببینیش @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @همیار
-
عزیزم نمیدونم کی بودی که میخواستی رشتت رو تغیر بدی تو نظام جدید هم بودی یادم نیست دقیقا کی بودی ومیگفتی که ناراحتی نمیشه تغییر رشته داد من اینو تازه پیدا کردم فک کنم بشه میزارمش اینجا شاید ببینیش @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @همیار
-
@mohandes در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
22ستاره به قول علی پروین " آفرین غیییییییرتت"
-
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام خیلی مطمئن نیستم ولی فک میکنم ایشون بودن
السا
دوستان و @M-an رُز عزیز ,اگه دیدیش نشونش بدین این پستو,چون فک کنم اعلان نمیاد وقتی کسی تگ میشه -
22ستاره در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
سلام خیلی مطمئن نیستم ولی فک میکنم ایشون بودن
السا
دوستان و @M-an رُز عزیز ,اگه دیدیش نشونش بدین این پستو,چون فک کنم اعلان نمیاد وقتی کسی تگ میشه -
رئیس سازمان سنجش : در کنکور سراسری سال ۹۸ دو سری سوال در قالب نظام جدید و قدیم بین شرکتکنندگان پخش خواهد شد و سال ۹۹ فقط برای نظام جدید کنکور برگزار خواهد شد.
@خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @همیار @دانش-آموزان-آلاء