ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
fatemeh201678 در ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان گفته است:
ArashSr هیچی دیگه خاک میخوره فعلا اومدیم این تایپیک..لطفا همیشه اخرش مجموع روهم بنویسین
انسانی ها مجموع رو نمینویسن که ما ریاضیا جمع کنیم
aaalizadeh79 خخخخ خب اونجوری یهونگاه میکنی اینجافعلاملاک کل هس ن جز...ازبس ازصبح هی حساب کردم چقدخوندم ومونده دیه حال جمع زدن ندارم
-
mrz سلام خوبه امادیگه بایدبیشتربشه
-
بنام خدا
من امروز 4ساعت بیشتر نتونستم بخونم :|setare1999 اگ بتونی حداقلش ۲ساعت فردابیشتربخونی بنظرم خوبه
-
mrz سلام خوبه امادیگه بایدبیشتربشه
fatemeh201678 حتماااا
-
با همچین درصد هایی رتبه 4900 دانشگاه امیرکبیر رشته فیزیک واقعن به خودم امیدوار شدم. -
با این درصد ها راهی صنعتی شریف رشته فیزیک شدند رتبه 1900، تازه شیمی و فیزیک زیر 40، با وجود آقای آقاجانی و طلوعی زیر 60 محالههههههههه -
با همچین درصد هایی رتبه 4900 دانشگاه امیرکبیر رشته فیزیک واقعن به خودم امیدوار شدم.aaalizadeh79 منکه همیشه توذهنم هس اگ کمش بالای۸۰نزنم درسارو رشته خوبی قبول نمیشم..میدونم اشتباهه اماخب هس دیه
-
aaalizadeh79 منکه همیشه توذهنم هس اگ کمش بالای۸۰نزنم درسارو رشته خوبی قبول نمیشم..میدونم اشتباهه اماخب هس دیه
fatemeh201678 رشته ریاضی وضع جوری شده با میانگین 50 رتبه زیر 2000 میشه
-
fatemeh201678 رشته ریاضی وضع جوری شده با میانگین 50 رتبه زیر 2000 میشه
aaalizadeh79 خداکنه ک تااونوقت وضع خوب پیش بره ک یچیزخوب قبول شیم
-
aaalizadeh79 خداکنه ک تااونوقت وضع خوب پیش بره ک یچیزخوب قبول شیم
fatemeh201678 چیزی که من فعلن دیدم اینه که داره بهترم میشه، البته برا تجربی داره بدتر میشه هاااا، الان رشته ریاضی تو کلاس بیست نفریمون فقط من به فکر کنکورم
-
خب دیگه من برم..انشاا.. موفق بشین وتلاش فرداتون بیشترباشه..شبتون خوش
-
fatemeh201678 چیزی که من فعلن دیدم اینه که داره بهترم میشه، البته برا تجربی داره بدتر میشه هاااا، الان رشته ریاضی تو کلاس بیست نفریمون فقط من به فکر کنکورم
aaalizadeh79 اره کلا ی عده ای ک فقط الکی میان سرجلسه...البته منم پارسال جزوهمون دسته بودم
-
خب دیگه من برم..انشاا.. موفق بشین وتلاش فرداتون بیشترباشه..شبتون خوش
fatemeh201678 همچنین، شب خوش
-
سلاااااااااااااام دوستان خوبید خداقووووووووووووت من دیروز همش درگیر درس خوندن اخرشب حال نداشتم خوابم یرد نیومدم دیروز عاشق زیست وفیزیک شذم الیته ریاضی وشیمی بیشتر
@afshani سلام مرسی..خیلی خوبه موفق باشی
️
-
@afshani سلام مرسی..خیلی خوبه موفق باشی
️
fatemeh201678 همچنین گلمممممم شما شروع کردی خوندی
-
fatemeh201678 همچنین گلمممممم شما شروع کردی خوندی
@afshani آره
-
@afshani آره
fatemeh201678 موفق باشی فدات