ارزوهایمان با توجه به تلاشهایمان
-
@afshani نه اشکال نداره از 7ساعت نباید کمتر بشه ولی سعی کن یکی از ازمونارو هم حالا تایه وقتی حتما ثبت نام کنی
-
@afshani افرین
-
@afshani نه اشکال نداره از 7ساعت نباید کمتر بشه ولی سعی کن یکی از ازمونارو هم حالا تایه وقتی حتما ثبت نام کنی
-
@afshani بفرمایین
-
بچها تو این دوره که داریم درس میخونیم 8 ماه طول میکشه خوندن پس به هیچ بهانه ای کنار نذارین خوندنتونو ممکنه تو این دوره مریض بشین دور از جونتون یا هر مشکلی ممکنه پیش بیاد اتفاقا خبر نمیدن پس خواهشم ازتون اینه که ناامید نشین و به راهتون ادامه بدین و هیچی رو بهونه نکنین برا خودتون و به دنبال فرار از خوندن نباشین چون اینجور هیچوقت موفق نمیشین
-
بچهای عزیز پیشنهاد و نظر من اینه که حتی اگه ازمونای کانونم شرکت نکردین دفتر برنامه ریزیشو بخرین براساس اون هر رو بیشترش کنین مطمئنا کمک بزرگی بهتون میکنه اگه ازش خوب استفاده کنین
-
سلاااااااااااااام خوووووووووبین
امروز 4ساعت ریاضی اخه ریاضی این مدت نگاه فیلم می کردم وجزوه مینوشتم اما نخونده بودم
دوساعت ونیم زیست
ادبیات یک ساعت ونیم
درسهای دیگه هم قراربود بخونم اما خیلی خسته شدم دیگه براامروز کافی بود
امروز راضی بودم خداروشکر به امید موفقیت های بیشتر برای همه الایی های عزیز -
بچهای عزیز پیشنهاد و نظر من اینه که حتی اگه ازمونای کانونم شرکت نکردین دفتر برنامه ریزیشو بخرین براساس اون هر رو بیشترش کنین مطمئنا کمک بزرگی بهتون میکنه اگه ازش خوب استفاده کنین
-
سلاااااااااااااام خوووووووووبین
امروز 4ساعت ریاضی اخه ریاضی این مدت نگاه فیلم می کردم وجزوه مینوشتم اما نخونده بودم
دوساعت ونیم زیست
ادبیات یک ساعت ونیم
درسهای دیگه هم قراربود بخونم اما خیلی خسته شدم دیگه براامروز کافی بود
امروز راضی بودم خداروشکر به امید موفقیت های بیشتر برای همه الایی های عزیز@afshani عالیههههه عزیزم همینجور بیشترش کن
-
22ستاره اره منم دارم البته یکم عقبم از برنامه برای 5ابان فکر نکنم بتونم حودمو برسونم ولی ازمون دیگه حتمن بعد من چون رشته ام تجربی بوده بعضی دروس رو از پایه فعلن شروع می کنم تا بیام پیش
@afshani اشکال نداره ولی ازش خوب استفاده کن
-
@afshani منم همون 7 رو زیستو دینی خوندم
-
@afshani عالیه همین که از خودت راضی باشی عالی میشه
-
@afshani باهم که بخونی و رقابت کنی و از خودتم که راضی باشی این خیلی خوب میشه
-
بقیههههه کجان