فنتوسنتز
-
سلام
لطفا با تحلیل پاسختون رو بگید
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
این پست پاک شده!
-
-
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءنظر بنده اینه که گزینه یک اگر منظور سوال روبیسکو و آنزیم مال سی 4 و کم > که درست میگن گزینه دو که هیچ گیاهی حد اقل در کتاب نیست که این کار رو انجام بده چون همه در یاخته میانبرگ واکنش اول فتو رو انجام میدن گزینه سوم هم گمونم طراح دام دار طرح کرده چون کتاب گفت تمایلی به O نداره این یه جور گفته که هنگار به Oهم تمایل داره اینم درسته ولی درست ترین همون گزینه یک هست
-
Matin Mousavi 1
@sara-R -
نظر بنده اینه که گزینه یک اگر منظور سوال روبیسکو و آنزیم مال سی 4 و کم > که درست میگن گزینه دو که هیچ گیاهی حد اقل در کتاب نیست که این کار رو انجام بده چون همه در یاخته میانبرگ واکنش اول فتو رو انجام میدن گزینه سوم هم گمونم طراح دام دار طرح کرده چون کتاب گفت تمایلی به O نداره این یه جور گفته که هنگار به Oهم تمایل داره اینم درسته ولی درست ترین همون گزینه یک هست
@helen-owl گزینه چهار چی؟
-
Matin Mousavi 1
@sara-RMahan Xodayi 2
عه فک میکردم اسمم کوتاهه تگم راحته
یک میشه؟ -
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2 تست آشفته ایه ولی به نظرم گزینه چهار پاسخه. چون هر گیاه تک لپهای هم باشه، غلاف آوندیش بالاخره یاختهاست و گلیکولیز انجام میده(تولید ATP در سطح پیش ماده) و در مورد قسمت دوم گفته میتوان ترکیب ریبولوزبیسفسفات و CO2 رو در اون دید، درسته چون گفته میتوان، ما میتونیم تک لپهای رو در نظر بگیریم که فوتوسنتز کننده هست
-
Mahan Xodayi 2 تست آشفته ایه ولی به نظرم گزینه چهار پاسخه. چون هر گیاه تک لپهای هم باشه، غلاف آوندیش بالاخره یاختهاست و گلیکولیز انجام میده(تولید ATP در سطح پیش ماده) و در مورد قسمت دوم گفته میتوان ترکیب ریبولوزبیسفسفات و CO2 رو در اون دید، درسته چون گفته میتوان، ما میتونیم تک لپهای رو در نظر بگیریم که فوتوسنتز کننده هست
Matin Mousavi 1 میگم که یا یک یا 4
-
Matin Mousavi 1 میگم که یا یک یا 4
@helen-owl ولی به نظرم یک غلطه. چون کل تثبیت CO2 رو گرفته، هیچ گیاهی نیست که تثبیت کربن کنه و فقط یک نوع آنزیم توش دخیل باشه.
-
Mahan Xodayi 2
عه فک میکردم اسمم کوتاهه تگم راحته
یک میشه؟Sara_R برا من راحتا سخته
-
Mahan Xodayi 2 تست آشفته ایه ولی به نظرم گزینه چهار پاسخه. چون هر گیاه تک لپهای هم باشه، غلاف آوندیش بالاخره یاختهاست و گلیکولیز انجام میده(تولید ATP در سطح پیش ماده) و در مورد قسمت دوم گفته میتوان ترکیب ریبولوزبیسفسفات و CO2 رو در اون دید، درسته چون گفته میتوان، ما میتونیم تک لپهای رو در نظر بگیریم که فوتوسنتز کننده هست
Matin Mousavi 1 خب یک چرا رده؟؟
-
@helen-owl این دیگه فک کنم حیلی عشقیه:/
-
@helen-owl ولی به نظرم یک غلطه. چون کل تثبیت CO2 رو گرفته، هیچ گیاهی نیست که تثبیت کربن کنه و فقط یک نوع آنزیم توش دخیل باشه.
Matin Mousavi 1 باریک
ایرادش همینه دقت نکردم بهش
-
@helen-owl
Matin Mousavi 1
Sara_R
جواب چهاره برای استدلال هم دلایل اقا متین قانع کنندس
ممنون از همگی -
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
Sara_R برا من راحتا سخته
Mahan Xodayi 2 اره خیلی دیدم اومدن تگ کنه ولی نشده:(
-
@helen-owl
Matin Mousavi 1
Sara_R
جواب چهاره برای استدلال هم دلایل اقا متین قانع کنندس
ممنون از همگیMahan Xodayi 2 من نفهمیدم
-
Mahan Xodayi 2 من نفهمیدم
Sara_R مشکل ما اینه فوکوس کردیم رو قسمت دوعه داستان اما در اصل باگ گزینه یک در قسمت اولشع که گفته یک نوع انزیم در فتوسنتزش دخیله ما اصلا همچین گیاهی نداریم در فتوسنتز چنتا انزیم دخالت دارند حتی در گیاهانC3
-
Matin Mousavi 1 باریک
ایرادش همینه دقت نکردم بهش
Mahan Xodayi 2 ولی عاشق این باریک گفتنتم