ماهیچه
-
سلام

طبق این شکل و گفته های آقای موقاری ماهیچه سه سر و دو سر جفتشون از طریق زردپی به کتف متصل هستن

داخل تست خیلی سبز اومده گفته که فقط یکیشون متصل هستن...آخه شکل کاملا مشخصه دیگه جفتشون با زردپی متصلن😕🥲میخوام خیلی سبز رو هم مثل نشر الگو آتیشش بزنم🥲
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
سلام

طبق این شکل و گفته های آقای موقاری ماهیچه سه سر و دو سر جفتشون از طریق زردپی به کتف متصل هستن

داخل تست خیلی سبز اومده گفته که فقط یکیشون متصل هستن...آخه شکل کاملا مشخصه دیگه جفتشون با زردپی متصلن😕🥲میخوام خیلی سبز رو هم مثل نشر الگو آتیشش بزنم🥲
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام

دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick خب خیلی سبز گفته که به استخوان بازو اصلا اسمی از کتف نبرده
-
خب خیلی سبز گفته که به استخوان بازو اصلا اسمی از کتف نبرده
-
@Mr-Wick خب خیلی سبز گفته که به استخوان بازو اصلا اسمی از کتف نبرده
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 خب من یه لحظه اشتبا گفتم
الان جفتشون به بازو متصلن خب👀 -
@Alzahra-Daftar تاریخشو میدونی؟اگه میدونی بگو برم نگا کنم
چون خیلی نکته سمی هستش این🤕😶 -
سلام

دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick
یه سوال
۲سر بازو همون جلو بازوعه دیگه؟😶 -
@Ali-Valicheki اره عزیزم
-
@Mr-Wick خب پس نکته ش درسته
چون شکلو نگاه کنیم ۲ سر بازو زردپیش کجا وصله؟ از یه طرف ساعده
از اون طرفم اگه اشتباه نکنم کتف نه؟
اما ۳ سر بازو قشنگ اون بخش زرد پی که به بازو وصلش کرده مشخصه -
@Mr-Wick خب پس نکته ش درسته
چون شکلو نگاه کنیم ۲ سر بازو زردپیش کجا وصله؟ از یه طرف ساعده
از اون طرفم اگه اشتباه نکنم کتف نه؟
اما ۳ سر بازو قشنگ اون بخش زرد پی که به بازو وصلش کرده مشخصه@Ali-Valicheki نخیر یکیش به بازوعه یکیش کتف
-
سلام

دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick
سلام ماهیچه دوسر و سه سر هر دو به بازو و کتف متصل هستن -
@Mr-Wick هااا..اون بالاییه
آره😶...وصله... -
@حامد-صباحی بله منم همینو میگم
-
@Mr-Wick
ببینین اگر اون جمله رو نوشته اشتباهه چاپی داشته نشر الگو هم میگه متصله بمون عکس اش رو بفرستم -
@Mr-Wick
ببینین اگر اون جمله رو نوشته اشتباهه چاپی داشته نشر الگو هم میگه متصله بمون عکس اش رو بفرستم -
@حامد-صباحی در ماهیچه گفته است:
@Mr-Wick
ببینین اگر اون جمله رو نوشته اشتباهه چاپی داشته نشر الگو هم میگه متصله بمون عکس اش رو بفرستم
واضح اش

@حامد-صباحی با اینکه نشر الگو کلی ایراد داره و حالم از مولفش بهم میخوره ولی اینجا درست نوشته...
موقاری هم میگه که متصلن...الان این خیلی سبز که فرهمنده مولفش(اون پسره امیر جدی(خورووز باز) اسکول سنگ اینو به سینه میزد😂🤷) اینطوری گرفته که متصل نیستن...یدونه هم نیستش که بگم اشتباه تایپی شده باشه...6-7تا تسته -
فک کنم دوسر به ساعد وبازو وصله سه سر به کتف و بازو👀
-
@حامد-صباحی با اینکه نشر الگو کلی ایراد داره و حالم از مولفش بهم میخوره ولی اینجا درست نوشته...
موقاری هم میگه که متصلن...الان این خیلی سبز که فرهمنده مولفش(اون پسره امیر جدی(خورووز باز) اسکول سنگ اینو به سینه میزد😂🤷) اینطوری گرفته که متصل نیستن...یدونه هم نیستش که بگم اشتباه تایپی شده باشه...6-7تا تسته@Mr-Wick
بمون خیلی سبز چاپ جدیدشون نگاه شاید اصلاح کرده -
@حامد-صباحی خودم چاپ جدیدشو گرفتم چاپ 1400