عمل نکردن
-
سلام وقت شما بخیر
من برنامه ریزی میکنم ولی مثلا اگر به جای ۵ صبح یهو ۸ صبح از جا بلند بشم تمااام انگیزمو از دست میدم
عمل میکنما به ادامه برنامه
ولی بدون تمرکز و ناراحت
کلا حااالم خرابه
بعد اگه یه دونه برنامم اجرا نشه اصلا حالم خراب میشه
نمیدونم چراGharibe Gomnam
از قبل ساعت مشخص نکن
برنامه ی یک هفته ات رو مشخص کن و هرروز صبح بعدِ بیداری، حالا پارتای مطالعاتیت رو توی روز پخش کن تا به همشون برسی -
Gharibe Gomnam
از قبل ساعت مشخص نکن
برنامه ی یک هفته ات رو مشخص کن و هرروز صبح بعدِ بیداری، حالا پارتای مطالعاتیت رو توی روز پخش کن تا به همشون برسیSharllot
واسه هر روز هدف گذاری بکنم؟ -
Matin Mousavi 1
سلام
نه مشکلی نیست
بله نوسان زیاد دارم
خود برنامه از ۴ یا ۵ شروع نمیشه
اون ۴ و ۵ یه کاری هست که من از رو علاقه انجام میدمش اگر ندم خییییییلی ناراحت میشم
شاید بتونم بگم کللل روز حالم گرفته است
و میخوام اون کار رو تا اخر یازدهم تموم بکنم به امید خدا
اگرم دیرتر بزارم باید درسامو بخونم
واسه همین وقتی بیدار میشم مجبورم ادامه برناممو برم و سعی میکنم هرجور شده یه جاخالی واسه اون کارم باشه
ولی نمیدونم چرا نمیشه
اما این ۴ یا ۵ بیدار شدن واقعا واسه الان نیست
از وقتی این کار رو شروع کردم ۲ ۳ سالی میگذره و من عادت کردم به این ساعت بلند شدن
مثلا حتی اگر خواب هم بمونم دیگه ۷ بیدار میشم
ولی ۷ بیدار میشم اما بلند نمیشمGharibe Gomnam اون کاراتون رو اگه به استراحت ظهر نیاز دارید بندازید ظهر چون واقعا خواب صبح خییلی نیازه
-
Sharllot
واسه هر روز هدف گذاری بکنم؟Gharibe Gomnam
عار
فقط ساعتشو
مثلا صبح بگو ک از 8 تا 10 باید زیست بخونم (با توجه ب بیداری اونروزت!)
ولی از روز و روزهای قبل مشخص نکن. چون نمیدونی ساعت چند قراره بیدار شی -
یا اینکه کل کارای هفته رو لیست بکنم؟
-
Gharibe Gomnam
عار
فقط ساعتشو
ولی از روز و روزهای قبل مشخص نکن. چون نمیدونی ساعت چند قراره بیدار شیSharllot
اهان ممنون -
Gharibe Gomnam اون کاراتون رو اگه به استراحت ظهر نیاز دارید بندازید ظهر چون واقعا خواب صبح خییلی نیازه
Matin Mousavi 1
ممنونم -
Matin Mousavi 1
ممنونمGharibe Gomnam خواهش میکنم
-
Gharibe Gomnam
عار
فقط ساعتشو
ولی از روز و روزهای قبل مشخص نکن. چون نمیدونی ساعت چند قراره بیدار شیSharllot
خب من الان میرم هدف گذاری بکنم خب؟
کارای کل هفته رو بنویسم یا مثلا این کارها تو روزا بدون ساعت بنویسم؟ -
Sharllot
خب من الان میرم هدف گذاری بکنم خب؟
کارای کل هفته رو بنویسم یا مثلا این کارها تو روزا بدون ساعت بنویسم؟Gharibe Gomnam
ببین تو برنامه ریختنی چطوری میریزی!؟
هفتگی درسته!؟ مثلا جمعه برنامه میریزی برای کل هفته ات
اگه هفتگی برنامه میریزی ک خب مشخص میکنی برا خودت؛ هرروز 2 ساعت زیست یساعت شیمی و لاب لاب لاب
حالا من میگم اینکارو بکن
ولی نگو که هرروز از 8 تا 10 زیست میخونم
شاید یروزی نتونستی از 8 تا 10 زیست بخونی و موند برا بعد از ظهر و با توجه ب کمال گراییت اذیت میشی
پس میای چیکار میکنی!؟ هرروز بعد بیداری یه ربع وقت میذاری و دروسی که قراره بخونی رو توی طول روز پخش میکنی ساعتاشونو
و اینکار رو هرروز انجام میدی! چرا؟! چون یروز فرضا 5 بیدار شدی و از 6 شروع میکنی ب درس خوندن
ولی فرداش 7 بیدار شدی و از 8 شروع میکنی ..
درکل منظورم اینه از قبلِ روزت مشخص نکن ساعت چند تا چند درس قراره بخونی
فقط بگو فردا 10 ساعت مطالعه میکنم قربه الی الکنکور! -
Parsa Nm درود ببینید کنکوره و با کسی هم شوخی نداره. بهتره خودمون رو گول نزنیم. فقط ماها نیستیم که داریم اینحوری سخت درس میخونیم و تلاش میکنیم. ۶۰۰ هزار نفر تو رشته تجربی شرکت کردن و حتما کار راحتی رو درپیش نداریم و بیشتر بچه ها هم دارن اینجوری مثل ما سخت تلاش میکنن. اینو نگفتم که خدایینکرده ناراحت یا ناامیدتون کنم ها، نه اینو گفتم تا یکم منطقی تصمیم بگیریم و از رویا بیام بیرون. رویاپردازی عالیه ها بحثم اون نیست، بحثم غروره غرور آدم رو بیچاره میکنه. من خودم اینجوری سرم اومده و تجربهشو دارم وگرنه الکی حرف نمیزنم هیچ وقت
-
Gharibe Gomnam
ببین تو برنامه ریختنی چطوری میریزی!؟
هفتگی درسته!؟ مثلا جمعه برنامه میریزی برای کل هفته ات
اگه هفتگی برنامه میریزی ک خب مشخص میکنی برا خودت؛ هرروز 2 ساعت زیست یساعت شیمی و لاب لاب لاب
حالا من میگم اینکارو بکن
ولی نگو که هرروز از 8 تا 10 زیست میخونم
شاید یروزی نتونستی از 8 تا 10 زیست بخونی و موند برا بعد از ظهر و با توجه ب کمال گراییت اذیت میشی
پس میای چیکار میکنی!؟ هرروز بعد بیداری یه ربع وقت میذاری و دروسی که قراره بخونی رو توی طول روز پخش میکنی ساعتاشونو
و اینکار رو هرروز انجام میدی! چرا؟! چون یروز فرضا 5 بیدار شدی و از 6 شروع میکنی ب درس خوندن
ولی فرداش 7 بیدار شدی و از 8 شروع میکنی ..
درکل منظورم اینه از قبلِ روزت مشخص نکن ساعت چند تا چند درس قراره بخونی
فقط بگو فردا 10 ساعت مطالعه میکنم قربه الی الکنکور!Sharllot
اهان گرفتم ممنونم
-
Matin Mousavi 1 حرفتون متین
ولی فکر نمیکنین کسی که از دهم به طور منظم روزی چند ساعت درس میخونه میتونه راحت رتبه برتر بشه؟سه سال هر روز چند ساعت بخونی.مگه حجم کتابا چقدره
دیگه کسی که صد بزنه رتبه میاره دیگهParsa Nm من پشت کنکوری هستم. از دهم هم تا دوازدهم روزی ۱۲ تا ۱۴ ساعت درس میخوندم ولی سال قبل که کنکور دادم، نتیجه رو که دیدم میخواستم شاخ در بیارم. کنکور خییییلیی فرق داره
-
Matin Mousavi 1 حرفتون متین
ولی فکر نمیکنین کسی که از دهم به طور منظم روزی چند ساعت درس میخونه میتونه راحت رتبه برتر بشه؟سه سال هر روز چند ساعت بخونی.مگه حجم کتابا چقدره
دیگه کسی که صد بزنه رتبه میاره دیگهParsa Nm توی کنکور خیلی فاکتورا تاثیر داره و فقط صرف درس خوندن و مطالب رو بلد بودن نیست. به نظر شما کسی که رتبه ۵۰ میشه با کسی که رتبه ۱ میشه با هم فرقی دارن؟؟
-
Parsa Nm توی کنکور خیلی فاکتورا تاثیر داره و فقط صرف درس خوندن و مطالب رو بلد بودن نیست. به نظر شما کسی که رتبه ۵۰ میشه با کسی که رتبه ۱ میشه با هم فرقی دارن؟؟
Matin Mousavi 1
اون فاکتورا چیان؟ -
Matin Mousavi 1
اون فاکتورا چیان؟Gharibe Gomnam استرس، دقت، هول نبودن، پرت نشدن حواس به اطراف و سروصدای سالن، به فکر جای نشستن نبودن، زمانبتدی دقیق و خیلی چیزای دیگه. چون درگیر سوالا که میشین وقت مثل چی میگذره
-
Parsa Nm من پشت کنکوری هستم. از دهم هم تا دوازدهم روزی ۱۲ تا ۱۴ ساعت درس میخوندم ولی سال قبل که کنکور دادم، نتیجه رو که دیدم میخواستم شاخ در بیارم. کنکور خییییلیی فرق داره
Matin Mousavi 1 من سال قبل خودم رو برای رتبه حداقل زیر ۸۰۰ آماده کرده بودم ولیییی....
-
Matin Mousavi 1 من سال قبل خودم رو برای رتبه حداقل زیر ۸۰۰ آماده کرده بودم ولیییی....
Matin Mousavi 1
امسال موفق بشین انشاءالله -
Matin Mousavi 1
امسال موفق بشین انشاءاللهGharibe Gomnam همچنین. ممنون
-
Parsa Nm من پشت کنکوری هستم. از دهم هم تا دوازدهم روزی ۱۲ تا ۱۴ ساعت درس میخوندم ولی سال قبل که کنکور دادم، نتیجه رو که دیدم میخواستم شاخ در بیارم. کنکور خییییلیی فرق داره