تست عتیقه
-
من فقط میخوام ریاضی و فیزیک اون زمانو ببینم
-
سلام یه تست ادبیات کنکور از سال ۶۳ پیدا کردم ببینید چقدر سادس!!
دوازدهمMohammad Lotfi 0 عتیقه تر از اون اینه که 90% قبول نمیشدن با این سوالا
-
Mohammad Lotfi 0 عتیقه تر از اون اینه که 90% قبول نمیشدن با این سوالا
Mahan Xodayi 2 بعد میان میگن درس ما فلان و بحمان بهمان وهمان وحمان بود
-
زیست سال ۸۱ و ۸۲ رو اگه دیده باشید خندهتون میگیره واقعا. همهاش تک کلمهای بود و گزینه یاد هم اصلا نداره. یه تست بود میگفت کدام یک از جانوران زیر کیسه دار است
-
سلام یه تست ادبیات کنکور از سال ۶۳ پیدا کردم ببینید چقدر سادس!!
دوازدهمMohammad Lotfi 0 ..خب شاید برا ما الان ساده باشه ...چون حقیقتا خیلی کار میکنیم...کمک درسیا..کتابای مختلف...این سوالا هم در زمان خودش دشوار بوده دیگ...مقایسه کنیم..خیلی چیزا فرق کرده ! عادیه
-
Mohammad Lotfi 0 ..خب شاید برا ما الان ساده باشه ...چون حقیقتا خیلی کار میکنیم...کمک درسیا..کتابای مختلف...این سوالا هم در زمان خودش دشوار بوده دیگ...مقایسه کنیم..خیلی چیزا فرق کرده ! عادیه
haniye -y- یعنی تعریف تضمین دشوار بوده؟ الانم بدون کمک درسی میشه اینو زد
-
haniye -y- یعنی تعریف تضمین دشوار بوده؟ الانم بدون کمک درسی میشه اینو زد
حسین نعمتی ..الان ک نه....بله میشه...منظورم برا بچه های اون سال بودش
-
حسین نعمتی ..الان ک نه....بله میشه...منظورم برا بچه های اون سال بودش
haniye -y- میدونم برا همونام نباید سخت باشه آخه این چیه یه جمله کتاب تکرار شده
-
محض خنده جالب بود.
اما نمیشد به توهینای صورت گرفته واکنش نشون ندم...
وقتی از کلمات استفاده میکنید، بار معناییشون رو درنظر بگیرید
برید جستجو کنید سال ۶۳ چجوری درس میخوندن توی بحبوحهٔ جنگ. یه سری جزوههایی گیر میومده اونم به زور. اسمشون هم متأسفانه حضور ذهنی ندارم ولی یه چیزی توی مایههای «جزوات رزمآوران» یادمه.
فکر میکنید با آگاهی صد درصد میرفتن سر جلسهٔ کنکور؟
خوندن مطالب و دنبالش گشتن خیلی سختتر از این چیزی بوده که الآن برای من و شماست و در دسترسه.
دیگه حرفی ندارم. فقط قبل گفتن هر حرفی، فکر کنید
و اینکه هر سال کنکور سؤالات آسون هم داره. سر کنکور ما هم ساعات عربی سؤال شده بود. که کدوم گزینه یازده و چهل و پنج دقیقه نیست. -
محض خنده جالب بود.
اما نمیشد به توهینای صورت گرفته واکنش نشون ندم...
وقتی از کلمات استفاده میکنید، بار معناییشون رو درنظر بگیرید
برید جستجو کنید سال ۶۳ چجوری درس میخوندن توی بحبوحهٔ جنگ. یه سری جزوههایی گیر میومده اونم به زور. اسمشون هم متأسفانه حضور ذهنی ندارم ولی یه چیزی توی مایههای «جزوات رزمآوران» یادمه.
فکر میکنید با آگاهی صد درصد میرفتن سر جلسهٔ کنکور؟
خوندن مطالب و دنبالش گشتن خیلی سختتر از این چیزی بوده که الآن برای من و شماست و در دسترسه.
دیگه حرفی ندارم. فقط قبل گفتن هر حرفی، فکر کنید
و اینکه هر سال کنکور سؤالات آسون هم داره. سر کنکور ما هم ساعات عربی سؤال شده بود. که کدوم گزینه یازده و چهل و پنج دقیقه نیست.@danial-hosseiny درست میگی جنگو یادم نبود