حس امیزی
-
سلام دوستان
به نظرتون این دو بیت حس امیزی داره یا نه؟%(#ff4400)[کار هر بی ظرف نبود دل ز جان برداشتن]
%(#ff4400)[زان لب میگون به تلخی میشود ساغر جدا]%(#384400)[شب عید است،می باید در میخانه وا کردن]
%(#384400)[به می خشکی زهد روزه داران را دوا کردن] -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
به نظرتون این دو بیت حس امیزی داره یا نه؟%(#ff4400)[کار هر بی ظرف نبود دل ز جان برداشتن]
%(#ff4400)[زان لب میگون به تلخی میشود ساغر جدا]%(#384400)[شب عید است،می باید در میخانه وا کردن]
%(#384400)[به می خشکی زهد روزه داران را دوا کردن]Sara_R
سلام به نظر منکه نداره :) -
@سمیه-صادقلو می گه داره🧐
-
سلام دوستان
%(#384400)[به می خشکی زهد روزه داران را دوا کردن]Sara_R
به تلخی جدا شدن توی بیت اول و خشکیِ زهد توی بیت دوم حسآمیزی دارن. -
Sara_R
به تلخی جدا شدن توی بیت اول و خشکیِ زهد توی بیت دوم حسآمیزی دارن.@danial-hosseiny فک کنم من دارم معنی کلا اشتب میفهمم
میشه همون تیکشو معنی کنید -
Sara_R
من دوتا بیت میبینم😂🥺
کدوم تیکهٔ کیو؟ 🥺مصرع دوم بیت اول میگه که از آن لبِ میگون (سرخ) ساغر به تلخی جدا میشه.
مصرع دوم بیت دوم هم میگه باید با شراب خشکیِ زهد روزهداران رو دوا کنی. -
Sara_R
من دوتا بیت میبینم😂🥺
کدوم تیکهٔ کیو؟ 🥺مصرع دوم بیت اول میگه که از آن لبِ میگون (سرخ) ساغر به تلخی جدا میشه.
مصرع دوم بیت دوم هم میگه باید با شراب خشکیِ زهد روزهداران رو دوا کنی.@danial-hosseiny ممنونم
بین دوم اوکی شدم
اما اولی
خودِ ساغر تلخ نیست؟ -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
Sara_R
ساغر که ظرفه. تلخ نیست.
اما «به تلخی جدا شدن» مدنظره.
جدا شدن نمیتونه تلخ باشه... چون یه حس با یه فعل قاطی شده. -
Sara_R
ساغر که ظرفه. تلخ نیست.
اما «به تلخی جدا شدن» مدنظره.
جدا شدن نمیتونه تلخ باشه... چون یه حس با یه فعل قاطی شده.@danial-hosseiny ممنونم🌸
-
Sara_R خواهش میکنم♥