Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. انتخاب منابع
  4. راه ابریشم
غیر درسی
M
سلام دوستان اونایی ک شلیک نهایی رو گرفتن راضی بودین ؟ نمراتتون خوب بود؟ من دارم میرم یازدهم می‌خوام بگیرم.
انتخاب منابع
جزوه
zahra heydariZ
بچه ها کسی جزوه علوم پایه زیست استاد موقاری‌ رو داره؟
انتخاب منابع
کدوم استاد شیمی!؟
MeowsM
سلام دوستان. میشه لطفا یه راهنمایی کنین بگین فیلمای کدوم استاد شیمی برا دهم بهتره ؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @دهم @یازدهم @ریاضیا @تجربیا
انتخاب منابع
منبع کنکور
7
بچه ها من یازدهمم میخام تابستون برای کنکور بخونم ولی واقعا نمیدونم از چه منابعی استفاده کنم تک پایه بزنم یا جامع بزنم کلا هیچ اطلاعاتی ندارم صفرم میشه یه کمکی بکنید بهم
انتخاب منابع
سوالات سطح بالا
mr.vinyzoM
سلام بچه ها راستش هر سال تو امتحانات برای بیست یسری سوالات چالشی میدن که خب سطحش بالاتر از سطح امتحانات نهایی و یا کتابه میخواستم بدونم سوالاتی در این سطح (چالشی ،سطح بالا ) رو جایی یا فایلی سراغ دارین که بزاره و درکل براشون چیکار کنم ..؟؟؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
انتخاب منابع
ماز
E.B.BUTTERFLYE
سلام. آزمون های سالیانه ماز برای شیمی و زیست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
انتخاب منابع
ریاضی و شیمی و فیزیک
Ramos9248R
سلام دوستان کتاب خوب برا امتحانات نهایی درس های محاسباتی چی پیشنهاد میدین؟ فرمول بیست یا ماجرای بیست؟ @تجربیا @ریاضیا @Aqua @_-Reza-_
انتخاب منابع
انتخاب منابع
J
سلام . خواستم بدونم که از چه کتاب تستایی استفاده می‌کنید؟ کدوم موسسه هارو میرید ؟ واسه دروس تخصصی با کدوم دبیر پیش میرید ؟ لطفا هر چی که استفاده کردید رو بگید .
انتخاب منابع
نردبام جامع یا تک درس؟
فرازف
باسلام وقت بخیر بنده دانش آموز پایه یازدهم ریاضی هستم سال دهم را در تابستان سال قبل با کتاب نردبام ریاضی و نردبام فیزیک دوره کرده ام و سال قبل(دهم) و امسال (یازدهم)همگام با تدریس معلم تست زده ام امسال به نظر شما برای دوره درس های یازدهم در تابستان،کتاب نردبام حسابان یازدهم بگیرم یا نردبام جامع؟ لطفا راهنمایی کنید
انتخاب منابع
ماجرای بیست خیلی سبز یا فرمول بیست گاج؟
Ramos9248R
سلام بچه ها امیدوارم که این روزا رو به بهترین نحو بگذرونید من میخوام واسه درس های عمومی دوازدهم کتاب کمک درسی بگیرم و بین فرمول بیست و ماجرای بیست دو دل هستم شما کدوم یک از این کتاب ها رو پیشنهاد میدین؟ @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم
انتخاب منابع
استاد کازرانیان یا داداشی یا یاری
elham malekiE
من خودم تعریف استاد کازرانیان رو خیلی شنیدم ولی نمی دونم برای حل راحت تست های کنکور سراسری صفر تا صد کدوم استاد بهتره؟؟
انتخاب منابع
پک کامل راه ابریشم آلا (404)
D
پک کامل راه ابریشم آلا (۴۰۴) با کمترین قیمت
انتخاب منابع
کتاب تست حفظیات
mr.vinyzoM
سلام بچه ها دنبال یک کتاب تست که فقط از حفظیات شیمی باشه میگردم .کتابی که هیچ مسئله ای نداشته باشه ...میشناسین؟؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
انتخاب منابع
استاد لکستانی
F
سلام ببخشید من فقط با توضیحات ایشون ریاضی رو میفهمم و از حرفای دبیرمون هیچی نمیفهمم. دوره چرا کامل نیست؟ تورق گفتن ضبط میکنند ندیدم ولی. حالشون خوبه؟واقعا استاد عالی هستن نیاز دارم به تدریشون
انتخاب منابع
حسابان ۱
I
بچه ها کسی تاحالا با بهرام جلالی برای حسابان یازدهم کلاس داشته؟
انتخاب منابع
دوره برای دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم که جای خوب قبول شم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم برای سال دهم؟
انتخاب منابع
دوره برای سال دهم
2
سلام من میخاهم از همین سال دهم برای کنکور بخونم بنظرتون چه دوره ای رو خریداری کنم ؟(رشته ریاضی)
انتخاب منابع
کتاب های درسی دوازدهم
لیلی_ل
سلام وقتتون بخیر باشه یکی از آشنا هامون انسانی بوده و امسال تغییر رشته داده و میخواهد کنکور تجربی بده از کسانی که اینجا کنکور دادن‌ و فارغ التحصیل ۴۰۲ یا ۴۰۳ هستن کسی هست که کتاب های درسی دوازدهم رو داشته باشد و لطف کنه بهش بده؟ اگه کسی هست لطفا بهم بگین ممنون 🪷
انتخاب منابع
منابع
1
سلام دوستان میخواستم بپرسم با فیلم های رایگان آلا میشه در نهایی و کنکور نتیجه گرفت؟
انتخاب منابع
منبع دوم
HakoH
سلام.امیدوارم برقرار باشین خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین . . . .پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
انتخاب منابع

راه ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتخاب منابع
راه ابریشم
11 دیدگاه‌ها 7 کاربران 512 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Pra NikP آفلاین
    Pra NikP آفلاین
    Pra Nik
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام وقت همگی بخیر
    میشه یه نفر بطور خلاصه یه توضیح در مورد راه ابریشم بده ؟!
    اینکه آیا تدریس همه دروس زیست و شیمی و ریاضی دهم و یازدهم و دوازدهم رو داره کامل ؟!یا اینکه ناقصه
    و یه نفر میشه در مورد همایشات گدار و تایتان و ...که جدا از راه ابریشم تخصصی ب فروش میرسه هم توضیح بده ؟!
    توضیحات داخل سایت برای من کافی نبود واقعا
    و ممنون میشم بگید که راه ابریشم همه مباحثش کامله یا نه ؟!

Par RaP yasaman yazdaniY Hosein MoslemiH Amir HaratiA 4 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Pra NikP Pra Nik

سلام وقت همگی بخیر
      اینکه آیا تدریس همه دروس زیست و شیمی و ریاضی دهم و یازدهم و دوازدهم رو داره کامل ؟!یا اینکه ناقصه
      و یه نفر میشه در مورد همایشات گدار و تایتان و ...که جدا از راه ابریشم تخصصی ب فروش میرسه هم توضیح بده ؟!

Par RaP آفلاین
      Par RaP آفلاین
      Par Ra
      دانش آموزان آلاء

Pra Nik ببین ابریشم ریاضی وزیست و فیزیک آقای طلوعی فوق العادس و توی عمومی ها هم ابریشم زبان و ادبیات بهتریته از همه لحاظ داره هم درسنامه هم تست هم کنکورچه همراهش هست ولی بظرم فعلا نخر شاید راه ابریشم ۲ بیاد که کامل و جامع تر باشه و یه گیر هایی داره شاید رفع بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • محمدحسین عسکرکافیم آفلاین
        محمدحسین عسکرکافیم آفلاین
        محمدحسین عسکرکافی
        دانش آموزان آلاء

ادمین رو برای همین قرار دادن
        تیکت بده میگن بهت

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Pra NikP Pra Nik

سلام وقت همگی بخیر

yasaman yazdaniY آفلاین
          yasaman yazdaniY آفلاین
          yasaman yazdani
          دانش آموزان آلاء خیرین کوچک دریا دل

Pra Nik سلام علیکم
          راه ابریشم مسیر خیلی فوق العاده ایه و خیلی کامل از هر نظری که بگین به نظرم توی کشور برای کنکور پکیجی به این حجم نیست همه شون فوق العاده عالین واقعا نقصی ندارن از لحاظ درسنامه ای که پرسیدین کامل همه چی گفته شده ولو بعضی جاها فراتر از کنکور هم من دیدم گفتن اساتید
          شیمی فیزیک زیست فوق العاده اس معرکه س ریاضی خیلی عالیه
          زبان و دینی هم معرکه اس ادبیات و عربی هم واقعا خیلی خوب و عالین
          کلا همه ش عالیه

Pra NikP 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • Pra NikP Pra Nik

سلام وقت همگی بخیر

Hosein MoslemiH آفلاین
            Hosein MoslemiH آفلاین
            Hosein Moslemi
            دانش آموزان آلاء
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hosein Moslemi انجام شده

Pra Nik اگر نظر من رو میخوای که یک سال تو این مسیر بودم و الان پشیمونم
            نه به نظرم راه ابریشم ررو شرکت نکن
            اگر نظر من رو میخوای از الان که وقت خیلی خوبی داری از آلا فقط صفر تا صد های آقای موقاری رو ببین سه سال رو

و اگر هم میخوای راه ابریشم استفاده کنی فقط و فقط زبانش رو استفاده کن که فقط اون خوبه

Hossein ToodehrustaH 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • Hosein MoslemiH Hosein Moslemi

Pra Nik اگر نظر من رو میخوای که یک سال تو این مسیر بودم و الان پشیمونم
              نه به نظرم راه ابریشم ررو شرکت نکن
              اگر نظر من رو میخوای از الان که وقت خیلی خوبی داری از آلا فقط صفر تا صد های آقای موقاری رو ببین سه سال رو

و اگر هم میخوای راه ابریشم استفاده کنی فقط و فقط زبانش رو استفاده کن که فقط اون خوبه

Hossein ToodehrustaH آفلاین
              Hossein ToodehrustaH آفلاین
              Hossein Toodehrusta

Hosein Moslemi چرا ،من 1402 هستم و می خوام تو راه ابریشم دو شرکت کنم
              چرا می گی نه
              یعنی تو عین برنامه الا موبه مو رفتی و الان به اون در جه نرسیدی؟

Hosein MoslemiH 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Pra NikP Pra Nik

سلام وقت همگی بخیر

Amir HaratiA آفلاین
                Amir HaratiA آفلاین
                Amir Harati

Pra Nik سلام نگا راه ابریشم همه چی رو میگه ، برای هر مبحث زیاد تست کار میشه ، شامل چند تا قسمت هم هست ، پیله که برای پیش نیاز های هر درس هست ، درسنامه +تست و چاپار که جمع‌بندی چندتا مبحث هستش و هم چنین پیش آزمون و پس آزمون که روش نباید واقعا حساب باز کنی 😅 چون باید همون موقع ضبط بشه معمولا خیلی دیر میرسه / مشاوره هم داره که خب تقریبا بدک نیست ، ولی اصلا مشاوره کامل نیست ، جزوه ای فوق العاده داره راه ابریشم / برنامه درسی میدن که از نظر من آشغاله ، خودت باید برنامه بریزی / اما بخوام جزئی تر صحبت کنم ، نگا درسنامه زیست ابریشم همون صفرتاصد هستش که فقط جزوه در اختیارت قرار میگیره ، اگر جزوه خوب میخوای و یا حال جزوه نویسی نداری بگیر ، ولی خب مزیت دیگه ای که راه ابریشم نسبت به صفرتاصد داره تست های خوب و در سطح متوسط روبه بالایی هستش که از کتاب های مختلف آقای موقاری جمع کرده / شیمی ابریشم رو خیلی پیشنهاد میکنم بگیری، خیلی کامله ، به شخصه کسی بودم که از شیمی بدم می اومد ، الآن نقطه قوتم شیمیه / ریاضی ابریشم هم بد نیست ، بنظرم اگر میخوای پول خرج کنی ، تا وقتی آریان حیدری هست ، پول به راه ابریشم نده / فیزیک آقای طلوعی همیشه یچیزیش نیست ، بنظرم اگر فیزیک ابریشم میخوای کازرانیان بهتره / عمومی ها هم زبان و دینی و ادبیات عالی ، عربی متوسطه (باز هم اگر میخوای پول خرج کنی واعظی رو پیشنهاد میکنم) در کل راضی بودم....

Pra NikP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Hossein ToodehrustaH Hossein Toodehrusta

Hosein Moslemi چرا ،من 1402 هستم و می خوام تو راه ابریشم دو شرکت کنم
                  چرا می گی نه
                  یعنی تو عین برنامه الا موبه مو رفتی و الان به اون در جه نرسیدی؟

Hosein MoslemiH آفلاین
                  Hosein MoslemiH آفلاین
                  Hosein Moslemi
                  دانش آموزان آلاء

Hossein Toodehrusta نگا مگه تو نظر نخواستی این نظر منی هست که کل راه ابریشم رو داشته اگه میخوای به نتیجه بررسی دو درس رو بهت پیشنهاد میکنم یک زبان راه ابریشم دو زیست صفر تا صد آقای موقاری
                  حالا بازم هرجور خودت میخوای ولی این نظر منه یعنی اگه دوباره برگردم به عقب دیگه دوباره راه ابریشم رو نمیگیرم

Hosein MoslemiH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Hosein MoslemiH Hosein Moslemi

Hossein Toodehrusta نگا مگه تو نظر نخواستی این نظر منی هست که کل راه ابریشم رو داشته اگه میخوای به نتیجه بررسی دو درس رو بهت پیشنهاد میکنم یک زبان راه ابریشم دو زیست صفر تا صد آقای موقاری
                    حالا بازم هرجور خودت میخوای ولی این نظر منه یعنی اگه دوباره برگردم به عقب دیگه دوباره راه ابریشم رو نمیگیرم

Hosein MoslemiH آفلاین
                    Hosein MoslemiH آفلاین
                    Hosein Moslemi
                    دانش آموزان آلاء

Hosein Moslemi و البته صفر ا صد های آقای یاری
                    بقیه از نظر من مفید نیستند.
                    بازم میگم از نظر من دلیل نمیشه همه نظرشون مثل من باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Amir HaratiA Amir Harati

Pra Nik سلام نگا راه ابریشم همه چی رو میگه ، برای هر مبحث زیاد تست کار میشه ، شامل چند تا قسمت هم هست ، پیله که برای پیش نیاز های هر درس هست ، درسنامه +تست و چاپار که جمع‌بندی چندتا مبحث هستش و هم چنین پیش آزمون و پس آزمون که روش نباید واقعا حساب باز کنی 😅 چون باید همون موقع ضبط بشه معمولا خیلی دیر میرسه / مشاوره هم داره که خب تقریبا بدک نیست ، ولی اصلا مشاوره کامل نیست ، جزوه ای فوق العاده داره راه ابریشم / برنامه درسی میدن که از نظر من آشغاله ، خودت باید برنامه بریزی / اما بخوام جزئی تر صحبت کنم ، نگا درسنامه زیست ابریشم همون صفرتاصد هستش که فقط جزوه در اختیارت قرار میگیره ، اگر جزوه خوب میخوای و یا حال جزوه نویسی نداری بگیر ، ولی خب مزیت دیگه ای که راه ابریشم نسبت به صفرتاصد داره تست های خوب و در سطح متوسط روبه بالایی هستش که از کتاب های مختلف آقای موقاری جمع کرده / شیمی ابریشم رو خیلی پیشنهاد میکنم بگیری، خیلی کامله ، به شخصه کسی بودم که از شیمی بدم می اومد ، الآن نقطه قوتم شیمیه / ریاضی ابریشم هم بد نیست ، بنظرم اگر میخوای پول خرج کنی ، تا وقتی آریان حیدری هست ، پول به راه ابریشم نده / فیزیک آقای طلوعی همیشه یچیزیش نیست ، بنظرم اگر فیزیک ابریشم میخوای کازرانیان بهتره / عمومی ها هم زبان و دینی و ادبیات عالی ، عربی متوسطه (باز هم اگر میخوای پول خرج کنی واعظی رو پیشنهاد میکنم) در کل راضی بودم....

Pra NikP آفلاین
                      Pra NikP آفلاین
                      Pra Nik

Amir Harati ممنون از توضیحات کامل و عالی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • yasaman yazdaniY yasaman yazdani

Pra Nik سلام علیکم
                        راه ابریشم مسیر خیلی فوق العاده ایه و خیلی کامل از هر نظری که بگین به نظرم توی کشور برای کنکور پکیجی به این حجم نیست همه شون فوق العاده عالین واقعا نقصی ندارن از لحاظ درسنامه ای که پرسیدین کامل همه چی گفته شده ولو بعضی جاها فراتر از کنکور هم من دیدم گفتن اساتید
                        شیمی فیزیک زیست فوق العاده اس معرکه س ریاضی خیلی عالیه
                        زبان و دینی هم معرکه اس ادبیات و عربی هم واقعا خیلی خوب و عالین
                        کلا همه ش عالیه

Pra NikP آفلاین
                        Pra NikP آفلاین
                        Pra Nik

yasaman yazdani آها مرسی ازت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • monirsM monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جا‌به‌جا کرد
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                        • اولین پست
                          آخرین پست
                        0