ایمنی
-
@Mr-Wick به نظرم بله
Matin Mousavi 1 پس 4 چی میگه این وسط
-
Matin Mousavi 1 پس 4 چی میگه این وسط
@Mr-Wick من همینو تو یه تست دیدم که درست گرفته. طراح ها سروکارشون با خودشون معلوم نیست
-
@F-Seif-0
لطفا -
سلام لطفا گزینه چهار رو تحلیل میکنید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick
دندریتی درسومین خط دفاعی بدن نیست ولی تو اون نقش داره چون با بردن تیکه های میکروب لنفوسیتارو فعال میکنه -
@Mr-Wick
دندریتی درسومین خط دفاعی بدن نیست ولی تو اون نقش داره چون با بردن تیکه های میکروب لنفوسیتارو فعال میکنه@سمیه-صادقلو فعال میکنه ولی نمیبره تو خط سه
چون لنفوسیت میاد تو خط دو -
@Mr-Wick
ن خب تو فعال شدن خط سه نقش ایفا میکنه
این پا میشه میره به گره لنفی
لنفوسیت کجا میاد ب دو؟ -
@Mr-Wick
ن خب تو فعال شدن خط سه نقش ایفا میکنه
این پا میشه میره به گره لنفی
لنفوسیت کجا میاد ب دو؟@سمیه-صادقلو همونجا که دندریتی میبره به لنف ینی هنوز تو خط دوعه پس لنفوسیت میاد تو خط دو نقش ایفا میکنه
-
@سمیه-صادقلو همونجا که دندریتی میبره به لنف ینی هنوز تو خط دوعه پس لنفوسیت میاد تو خط دو نقش ایفا میکنه
@Mr-Wick
خب مگ لنفوسیت فعال نمیشه؟
لنفوسیت مگ سه نیس؟
حالا س داره فعال میشه
پس دندریتی تو فعال شدن خط سه نقش داره -
@Mr-Wick
خب مگ لنفوسیت فعال نمیشه؟
لنفوسیت مگ سه نیس؟
حالا س داره فعال میشه
پس دندریتی تو فعال شدن خط سه نقش داره@سمیه-صادقلو الان من سئوال دارم از شما
آیا کشنده طبیعی و لنفوسیت T که اینترفرون و پرفورین ترشح میکنن اینا که الان تو خط دو هستن پس میگیم تو خط سه هم نقش دارن؟؟ -
@سمیه-صادقلو الان من سئوال دارم از شما
آیا کشنده طبیعی و لنفوسیت T که اینترفرون و پرفورین ترشح میکنن اینا که الان تو خط دو هستن پس میگیم تو خط سه هم نقش دارن؟؟@Mr-Wick
ببینید اینترفرون و پرفورین تو خط دو هستن چ ربطی ب این داره الان ؟من میگم داره سه رو فعال میکنه پس تو داره ی نقشی ایفا میکنه در رابطه با سه نکه خودش جزو خط سه باشهه
-
سلام لطفا گزینه چهار رو تحلیل میکنید
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick گزینه چهار کاملا غلطه چرا ؟چون آنتی ژن درسطح خود قرار میدن و به لنفسیت بی میدن حالا یا خاطره یا خود لنفسیت بی من خودم طبق کنکور میگم این لنفسیت قطعا لنفسیت بی هستش که یاخته دارینه ای بهش آنتی شن میده چون طبق متن کتاب لنفسیت های تی و تی کشنده به آنتی زن های که بر روی یاخته باشد و آن یاخته مال فرد باشد یا یاخته بیگانه باشد که منظور از یاخته بیگانه هر یاخته ای نیست منظور بافت پیوندی هست چون هیچگاه امکان ندارد به باکتری متصل شن درنتیجه بهترین نقش دارن
-
@Mr-Wick
ببینید اینترفرون و پرفورین تو خط دو هستن چ ربطی ب این داره الان ؟من میگم داره سه رو فعال میکنه پس تو داره ی نقشی ایفا میکنه در رابطه با سه نکه خودش جزو خط سه باشهه
@سمیه-صادقلو ولی من قانع نشدم
-
@Mr-Wick گزینه چهار کاملا غلطه چرا ؟چون آنتی ژن درسطح خود قرار میدن و به لنفسیت بی میدن حالا یا خاطره یا خود لنفسیت بی من خودم طبق کنکور میگم این لنفسیت قطعا لنفسیت بی هستش که یاخته دارینه ای بهش آنتی شن میده چون طبق متن کتاب لنفسیت های تی و تی کشنده به آنتی زن های که بر روی یاخته باشد و آن یاخته مال فرد باشد یا یاخته بیگانه باشد که منظور از یاخته بیگانه هر یاخته ای نیست منظور بافت پیوندی هست چون هیچگاه امکان ندارد به باکتری متصل شن درنتیجه بهترین نقش دارن
@helen-owl من چرا جمله هایی که شما مینویسید رو متوجه نمیشم
-
@Mr-Wick
دقیقا ب همین فک کردم منم:/ -
@Mr-Wick
خب پس پساپس ذهنت داره میگ تست غلطه حتما؟ -
@سمیه-صادقلو نه دارم دنبال جوابش میکردم اگه جوابش پیدا نکنم بله
-
@Mr-Wick
پس هر چقد بگم قانع نمیشین:) -
دندریتی ها در فعال کردن لنفوسیت های بی و تی نقش دارند
همونطوری دوستان گفتن درسته خب مشکل چیه@F-Seif-0
من یه جا ین موضوعی شبیه به چیزی که ایشون گفتن خوندم میخوام بدونم شماهم نظرتون مثل ایشونه؟
@helen-owl -
@سمیه-صادقلو من عذر میخوام که وقتتونو گرفتم
ببخشید حلال کنید