تمام
-
Matin Mousavi 1
کی با شکلات تقلب میکنه؟
میزاشتی تو جیبت حالا شاید گیر نمیدادن@soniaaa آهان فکر کردم گوشیو میگی
-
@soniaaa آهان فکر کردم گوشیو میگی
Matin Mousavi 1
نه بابا گوشی ک بگیرن بدبخت میشی
من خلاف در حد شکلات میگم -
Matin Mousavi 1
نه بابا گوشی ک بگیرن بدبخت میشی
من خلاف در حد شکلات میگم@soniaaa در حد شکلات آره
-
سلام.
واقعا سوالا لو رفت؟؟ -
سلام.
واقعا سوالا لو رفت؟؟mahsaaa rezaeee سنجش انکار میکنه ولی میگن لو رفته
-
Matin Mousavi 1 بللللللله دوستان اینم از کنکور تجربی ۱۴۰۱
بالاخره چه خوب یا بد تمام شد
میخوام بگم ما تونستیم به آخر برسیم و خوشحالیم پیش خودمون و خداوند که از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم!!
Mahan Xodayi 2 Faez Fateminia Farhan Honar Marzieh Abouei mahsaaa rezaeee @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی تجربی تجربیا @Alzahra-Daftar @ftm-montazeri @F-Seif-0 @sania-Andiravan Marzieh Abouei @jahad-128 @حامد-صباحی @حمید-صباحی
و بقیه عزیزان
Matin Mousavi 1
موفق باشی داداش با آرزوی موفقیت های روز افزون -
mahsaaa rezaeee سنجش انکار میکنه ولی میگن لو رفته
Matin Mousavi 1
پارسالم میگفتن
پرارسالم میگفتن
پیش پرارسالم میگفتن
واقعا هرسال لو میره؟ -
بعد موقع امتحان تیزهوشان ماهم میگفتن که دوساعت قبل ازمون سوالات لو رفت
-
Matin Mousavi 1
پارسالم میگفتن
پرارسالم میگفتن
پیش پرارسالم میگفتن
واقعا هرسال لو میره؟Gharibe Gomnam هر ساله تقلب هست اما مشکل افزایشیه که امسال داشته+امسال خیلی اشکارا و بولد اینکارو انجام دادن....خود اموزش پرورشم شاکیه که وضعیت اسفناک هست،تا حالا همه گفتن تقلب هست اما دیگه اموزش پرورش علیه سنجش اقدامی نکرده بودش...
-
Gharibe Gomnam هر ساله تقلب هست اما مشکل افزایشیه که امسال داشته+امسال خیلی اشکارا و بولد اینکارو انجام دادن....خود اموزش پرورشم شاکیه که وضعیت اسفناک هست،تا حالا همه گفتن تقلب هست اما دیگه اموزش پرورش علیه سنجش اقدامی نکرده بودش...
Mahan Xodayi 2
واقعا که چه وضعیتی -
Gharibe Gomnam هر ساله تقلب هست اما مشکل افزایشیه که امسال داشته+امسال خیلی اشکارا و بولد اینکارو انجام دادن....خود اموزش پرورشم شاکیه که وضعیت اسفناک هست،تا حالا همه گفتن تقلب هست اما دیگه اموزش پرورش علیه سنجش اقدامی نکرده بودش...
Mahan Xodayi 2
رسما امروز تقلب بود فاصله ی دو میز نیم متر هم نبود قشنگ همه حرف میزدند اصلا اعصابم خورد شد -
Mahan Xodayi 2
رسما امروز تقلب بود فاصله ی دو میز نیم متر هم نبود قشنگ همه حرف میزدند اصلا اعصابم خورد شد@حمید-صباحی اره خداییش بیشتر شبیه ازمونای قلم چی بود...
-
@حمید-صباحی اره خداییش بیشتر شبیه ازمونای قلم چی بود...
Mahan Xodayi 2
دوستم میگف یکی کنارم نشسته بود میگف فلانی شیمی نزدی شیمی یکم شیمی بزنیم آخه به تو چه شیمی نزده -
Mahan Xodayi 2
دوستم میگف یکی کنارم نشسته بود میگف فلانی شیمی نزدی شیمی یکم شیمی بزنیم آخه به تو چه شیمی نزده@حمید-صباحی
🥲
هر چی هست بضررمون تموم میشه:( -
@حمید-صباحی
🥲
هر چی هست بضررمون تموم میشه:(Mahan Xodayi 2 دور اندیش فکر کردن بهش هیچ فایده ای نداره.
-
Mahan Xodayi 2 دور اندیش فکر کردن بهش هیچ فایده ای نداره.
Farhan Honar
️
نمیدونم چرا حس میکنم سرم کلاه رفته -
Farhan Honar
️
نمیدونم چرا حس میکنم سرم کلاه رفتهMahan Xodayi 2 آره حق داری ... ولی وات ایز چاره!
زیست چطور بودی؟
-
Matin Mousavi 1
موفق باشی داداش با آرزوی موفقیت های روز افزون@حمید-صباحی قربانت همچنین برای خودت عزیز و همه بچه های آلایی
-
Matin Mousavi 1
پارسالم میگفتن
پرارسالم میگفتن
پیش پرارسالم میگفتن
واقعا هرسال لو میره؟Gharibe Gomnam اینجوری که خبرا میاد بله