تمام
-
Matin Mousavi 1
پارسالم میگفتن
پرارسالم میگفتن
پیش پرارسالم میگفتن
واقعا هرسال لو میره؟نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam هر ساله تقلب هست اما مشکل افزایشیه که امسال داشته+امسال خیلی اشکارا و بولد اینکارو انجام دادن....خود اموزش پرورشم شاکیه که وضعیت اسفناک هست،تا حالا همه گفتن تقلب هست اما دیگه اموزش پرورش علیه سنجش اقدامی نکرده بودش...
-
Gharibe Gomnam هر ساله تقلب هست اما مشکل افزایشیه که امسال داشته+امسال خیلی اشکارا و بولد اینکارو انجام دادن....خود اموزش پرورشم شاکیه که وضعیت اسفناک هست،تا حالا همه گفتن تقلب هست اما دیگه اموزش پرورش علیه سنجش اقدامی نکرده بودش...
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2
واقعا که چه وضعیتی -
Gharibe Gomnam هر ساله تقلب هست اما مشکل افزایشیه که امسال داشته+امسال خیلی اشکارا و بولد اینکارو انجام دادن....خود اموزش پرورشم شاکیه که وضعیت اسفناک هست،تا حالا همه گفتن تقلب هست اما دیگه اموزش پرورش علیه سنجش اقدامی نکرده بودش...
Mahan Xodayi 2
رسما امروز تقلب بود فاصله ی دو میز نیم متر هم نبود قشنگ همه حرف میزدند اصلا اعصابم خورد شد -
Mahan Xodayi 2
رسما امروز تقلب بود فاصله ی دو میز نیم متر هم نبود قشنگ همه حرف میزدند اصلا اعصابم خورد شدنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی اره خداییش بیشتر شبیه ازمونای قلم چی بود...
-
@حمید-صباحی اره خداییش بیشتر شبیه ازمونای قلم چی بود...
Mahan Xodayi 2
دوستم میگف یکی کنارم نشسته بود میگف فلانی شیمی نزدی شیمی یکم شیمی بزنیم آخه به تو چه شیمی نزده -
Mahan Xodayi 2
دوستم میگف یکی کنارم نشسته بود میگف فلانی شیمی نزدی شیمی یکم شیمی بزنیم آخه به تو چه شیمی نزدهنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی
🥲
هر چی هست بضررمون تموم میشه:( -
@حمید-صباحی
🥲
هر چی هست بضررمون تموم میشه:(فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 دور اندیش فکر کردن بهش هیچ فایده ای نداره.
-
Mahan Xodayi 2 دور اندیش فکر کردن بهش هیچ فایده ای نداره.
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
️
نمیدونم چرا حس میکنم سرم کلاه رفته -
Farhan Honar
️
نمیدونم چرا حس میکنم سرم کلاه رفتهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 آره حق داری ... ولی وات ایز چاره!
زیست چطور بودی؟
-
Matin Mousavi 1
موفق باشی داداش با آرزوی موفقیت های روز افزونفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی قربانت همچنین برای خودت عزیز و همه بچه های آلایی
-
Matin Mousavi 1
پارسالم میگفتن
پرارسالم میگفتن
پیش پرارسالم میگفتن
واقعا هرسال لو میره؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam اینجوری که خبرا میاد بله
-
Mahan Xodayi 2
رسما امروز تقلب بود فاصله ی دو میز نیم متر هم نبود قشنگ همه حرف میزدند اصلا اعصابم خورد شدنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی
خوبه دیگه برا پسرا راحته...:I
برا دخترا سخت میگیرن
کنکور هنر
چون شرکت کنندش کم بود پسرا و دخترارو ی جا انداخته بودن بعد اینکه تموم کردم رفتم پایین دیدم برا پسرا راحت تر میگیرن تا دخترا:/ -
Mahan Xodayi 2 آره حق داری ... ولی وات ایز چاره!
زیست چطور بودی؟
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar ای بدک نبود
-
Farhan Honar ای بدک نبود
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 انشالله که خوبه
-
Mahan Xodayi 2 انشالله که خوبه
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar
️
همچنین
-
@حمید-صباحی
خوبه دیگه برا پسرا راحته...:I
برا دخترا سخت میگیرن
کنکور هنر
چون شرکت کنندش کم بود پسرا و دخترارو ی جا انداخته بودن بعد اینکه تموم کردم رفتم پایین دیدم برا پسرا راحت تر میگیرن تا دخترا:/@fatemeh-Ma
آبجی کجاش خوبه به ضرر ما بود
ولی امروز خیلی خوب بود فاصله ها زیاد مراقب ها مواظب بودند -
@fatemeh-Ma
آبجی کجاش خوبه به ضرر ما بود
ولی امروز خیلی خوب بود فاصله ها زیاد مراقب ها مواظب بودندنوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی شمام تقلب میکردی خب خخخ
-
@حمید-صباحی شمام تقلب میکردی خب خخخ
@fatemeh-Ma
من مجبور هم باشم تقلب نمیکنم چه برسه به کنکور -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی
-
زیست 35 درصد زدم هعیی