تمام
-
بنظرتون تراز در میاد؟
-
Marzieh Abouei من فعلا جرات ندارم برم
️
از هر لحاظی فعلا خطریه
میخام با دنیا قطع ارتباط کنم -
بنظرتون تراز در میاد؟
Mariya Musavi بخاطر اسون بودن سوالا میگین؟
در هر صورت که در میاد منتها یکم منصفانه شاید نباشع ترکیب سوال اسون و تقلب یکم سمی میشع -
بنظرتون تراز در میاد؟
Mariya Musavi اره چون واسه خیلیااا سخت بوده چون نشد برکردی رو زیست هارو قشنگ نگاه کنی
-
بچه ها الان من ففط عصبیم یا شماهاهم
Marzieh Abouei من کلشونو تا حالا چند با شستم
-
Matin Mousavi 1 باورت میشه تو حوزه ما اینترنت تا نه قطع بوده از نه به بعد که سوالارو تو همه سایتا پخش کردن اینترنت بطور مشکوکی فعال شده بود اومدم بیرون میگفتن من باور نکردم......
Mahan Xodayi 2 واقعا بعد نمیدونم چه طور روشون میاد از امنیت صحبت میکننننن
-
Marzieh Abouei من کلشونو تا حالا چند با شستم
-
Mariya Musavi اره چون واسه خیلیااا سخت بوده چون نشد برکردی رو زیست هارو قشنگ نگاه کنی
Marzieh Abouei در تمام گفته است:
زیست تراز میده
-
Marzieh Abouei والا به خدا یعنی چی این مسخره بازیا الان ما باید یه بار دیگه بریم آزمون بدیم
-
Mahan Xodayi 2 واقعا بعد نمیدونم چه طور روشون میاد از امنیت صحبت میکننننن
Matin Mousavi 1 از سال بعد شاهد دوبار این امنیت خواهیم بود
از پس یکیش بر نمیان .....
-
Matin Mousavi 1 از سال بعد شاهد دوبار این امنیت خواهیم بود
از پس یکیش بر نمیان .....
-
مسئولیت کنکور و رتبمو به عهده میگیرم مسئولیت این اتاق ویران شده رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم
️منفجره چرا!!
-
مسئولیت کنکور و رتبمو به عهده میگیرم مسئولیت این اتاق ویران شده رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم
️منفجره چرا!!
Mahan Xodayi 2 من گفتم کمدمو درس میکنم ولی واقعاا حسشو ندارم
-
@soniaaa از سال بعد منقلم میبرن با این اوضاع
-
️منفجره چرا!!
Mahan Xodayi 2
باید اتاقارو بسپاریم ب مامانا -
یکی کنار من نشسته بود هی به آسمون نگاه میکرد و آبمیوه میخورد (دفترچش هم سفید بود) .
آخرای جلسه که خسته شده بودم بش نگا میکردم انگیزه میگرفتم ؛ دمش گرم . -
سلام دوستان . خسته نباشید و باریک
کنموز با همه ی سوالات نیزه ای و شکارشی رفت ... -
درود. بچه ها دیگه یواش یواش داریم به کنکور نزدیک میشیم. الان یک ماه مونده. میخوام این تاپیک تا روز قبل از کنکور باشه تا صحبت هامون رو بگیم و حرف هامون رو بزنیم. از هر دری که عشقتون کشید و دلتون خواست فقط برای اینکه خیلی پراکنده نشه در محدوده کنکور باشه! سفره دلتون رو باز کنید. از خاطرات،مشکلات،موفقیتها،شکست ها و خلاصه هر چه دلتون میخواد بگید. تا روز کنکور فعال هست. ولی همون روز کنکور که دیگه برگردیم قفل خواهد شد. برای بعد کنکور هم یع کاری میکنیم
همه دعوت هستید و دیگه شخصی منشن نکنم که یه موقع کسی ازمون نرنجه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @ریاضیاMatin Mousavi 1 راستی برای شما دستگاه گوشی یاب بود؟؟؟؟ یا با دست میگشتن؟؟ برای ما که فقط با دست بود
-
سلام دوستان . خسته نباشید و باریک
کنموز با همه ی سوالات نیزه ای و شکارشی رفت ...Farhan Honar هنوز که نرفته باریک جان
-
Matin Mousavi 1 راستی برای شما دستگاه گوشی یاب بود؟؟؟؟ یا با دست میگشتن؟؟ برای ما که فقط با دست بود
Matin Mousavi 1 راحت میشد یه لپتاپ رو ببری تو