تمام
-
درود. بچه ها دیگه یواش یواش داریم به کنکور نزدیک میشیم. الان یک ماه مونده. میخوام این تاپیک تا روز قبل از کنکور باشه تا صحبت هامون رو بگیم و حرف هامون رو بزنیم. از هر دری که عشقتون کشید و دلتون خواست فقط برای اینکه خیلی پراکنده نشه در محدوده کنکور باشه! سفره دلتون رو باز کنید. از خاطرات،مشکلات،موفقیتها،شکست ها و خلاصه هر چه دلتون میخواد بگید. تا روز کنکور فعال هست. ولی همون روز کنکور که دیگه برگردیم قفل خواهد شد. برای بعد کنکور هم یع کاری میکنیم
همه دعوت هستید و دیگه شخصی منشن نکنم که یه موقع کسی ازمون نرنجه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @ریاضیا -
درود. بچه ها دیگه یواش یواش داریم به کنکور نزدیک میشیم. الان یک ماه مونده. میخوام این تاپیک تا روز قبل از کنکور باشه تا صحبت هامون رو بگیم و حرف هامون رو بزنیم. از هر دری که عشقتون کشید و دلتون خواست فقط برای اینکه خیلی پراکنده نشه در محدوده کنکور باشه! سفره دلتون رو باز کنید. از خاطرات،مشکلات،موفقیتها،شکست ها و خلاصه هر چه دلتون میخواد بگید. تا روز کنکور فعال هست. ولی همون روز کنکور که دیگه برگردیم قفل خواهد شد. برای بعد کنکور هم یع کاری میکنیم
همه دعوت هستید و دیگه شخصی منشن نکنم که یه موقع کسی ازمون نرنجه.
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @ریاضیاMatin Mousavi 1 من همچنان سر پیشنهادم اینه ک بین اون سه تا پاسخنامه میتونم تغذیه بخورم بدون تینکه وقتم بره
-
Matin Mousavi 1 من همچنان سر پیشنهادم اینه ک بین اون سه تا پاسخنامه میتونم تغذیه بخورم بدون تینکه وقتم بره
Marzieh Abouei
به نظر من تغذیه کم ببرید!! یه بطری آب و چند تا شکلات کفایت میکنه
-
Marzieh Abouei
Matin Mousavi 1 در تمام گفته است:
Marzieh Abouei
حالا بزا ببین من اصلا میتونم چیزی بخورم یا نه
یکی فک میکنه الان غولم
من به قول مامانم چوب خشکم ولی خداییش حالادیگ اون وسط باید یه کاری بکنم
-
Matin Mousavi 1 در تمام گفته است:
Marzieh Abouei
حالا بزا ببین من اصلا میتونم چیزی بخورم یا نه
یکی فک میکنه الان غولم
من به قول مامانم چوب خشکم ولی خداییش حالادیگ اون وسط باید یه کاری بکنم
-
امروز کنکور ۹۸ داخل رو دادم
در واقع این سومین آزمونی بود که امسال دادم
سوالاش راحت بود برام ولی ۴۰ دقیقه آخر مخم دیگه نکشید -
دیگه به شیمی که میرسم میل بع دَر رفتن دارم
اصن نمیتونم بشینم مغزم قفلی میزنه
-
Mahan Xodayi 2
وای منم اینجوری شدم تو شیمی و البته لغات ادبیات :/// -
Mahan Xodayi 2 منممم همین شدم ک من شیمیمم خوبه ولی افسرده شدم هرکاررییی هم میکنم درس نمیشه
-
Mahan Xodayi 2
وای منم اینجوری شدم تو شیمی و البته لغات ادبیات :///@سمیه-صادقلو لغت روزی ده دقیقه بخون خوب میشی لغت های پارسالم و کنکور های سال قبلم لغت هاشون هم عوض شدن تو کتاب ما
-
نمیشه به ترتیب دفترچه نزد
شيمی رو اوللا. زد -
@سمیه-صادقلو لغت روزی ده دقیقه بخون خوب میشی لغت های پارسالم و کنکور های سال قبلم لغت هاشون هم عوض شدن تو کتاب ما
Marzieh Abouei
حوصلم نمیاد اصن:( -
Mahan Xodayi 2
وای منم اینجوری شدم تو شیمی و البته لغات ادبیات :///@سمیه-صادقلو اره یکم اولش ارور میدم یکم تهش
من شیمیم اندازه زیستمه لِولش ولی همیشه خدا ۲۰ درصد و اندی اختلاف دارن
-
Mahan Xodayi 2 منممم همین شدم ک من شیمیمم خوبه ولی افسرده شدم هرکاررییی هم میکنم درس نمیشه
Marzieh Abouei افسردگی نیست نمیتونیم ی جا بشینیم
اونحا مجبورمون میکنن رد میدیم
-
@سمیه-صادقلو اره یکم اولش ارور میدم یکم تهش
من شیمیم اندازه زیستمه لِولش ولی همیشه خدا ۲۰ درصد و اندی اختلاف دارن
Mahan Xodayi 2 البته رو قلمچی زیاد حساب نکن! خیلی مسخرهاس.
-
Mahan Xodayi 2 البته رو قلمچی زیاد حساب نکن! خیلی مسخرهاس.
Matin Mousavi 1 اره اینم هس
-
Matin Mousavi 1 اره اینم هس
Mahan Xodayi 2 آره اصلا قلمچی هالی به هولی سوال میده. خودشم نمیدونه داری چه کار میکنه
-
Mahan Xodayi 2 آره اصلا قلمچی هالی به هولی سوال میده. خودشم نمیدونه داری چه کار میکنه
Matin Mousavi 1 نه با سوالاش مشکل ندارم پنج شش سوال اخر نمیتونم بخونم حتی بزور هر سوالو چن بار میخونم جواب میدم
جای شکرش باقیه دستم تنده همیشه وقت اضافی میارم وگرنه کارم تموم بود -
Matin Mousavi 1 نه با سوالاش مشکل ندارم پنج شش سوال اخر نمیتونم بخونم حتی بزور هر سوالو چن بار میخونم جواب میدم
جای شکرش باقیه دستم تنده همیشه وقت اضافی میارم وگرنه کارم تموم بودMahan Xodayi 2 چرا پنج شش سوال آخر رو نمیتونی بخونی؟