IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
نظرتون راجب این تست
-
سلام وقتتون بخیر باشه.
من تو کتاب متنی منوط بر اینکه پل مغزی تو عملکرد قلب نقش داشته باشه چیزی ندیدم و هیپوتالاموس و بصل نقش دارن تو این موضوع.
لازم به ذکر هست که مغز گوسفند جزو حذفیات کنکور1401 هستش. -
Mr. Wick در نظرتون راجب این تست گفته است:
سلام وقتتون بخیر باشه.
من تو کتاب متنی منوط بر اینکه پل مغزی تو عملکرد قلب نقش داشته باشه چیزی ندیدم و هیپوتالاموس و بصل نقش دارن تو این موضوع.
لازم به ذکر هست که مغز گوسفند جزو حذفیات کنکور1401 هستش.سلام . وقتت بخیر
دهم علناً گفته عرض کردم صفحش رو -
mohamad rəza به نظر من شاید نقش داشته باشن ولی تنظیم نمیکنن ک
ضربان قلب با شبکه هادی کار میکنه -
mohamad rəza
مشاهده کنید چیزی در این موضوع که به ضربان مربوط باشه نیست️ -
mohamad rəza
خود تیتر هم نوشته نقشش دستگاه عصبی خودمختار در تنظیم دستگاه گردش خون
بعدم گفته فعالیت قبل رو افزایش یا کاهش میدن ن ضربان -
Mr. Wick در نظرتون راجب این تست گفته است:
mohamad rəza
مشاهده کنید چیزی در این موضوع که به ضربان مربوط باشه نیست️سرتیتر : تنظیم دستگاه گردش خون کل صفحه رو باهم بخونین میفهمید
میگه گره پیشاهنگ تکانه منظمی میده به قلب اما موقع ورزش و استراحت باید عواملی تنظیم کنن برون ده قلب رو
که در ادامه میرسه به خود مختار و تشریح میکنه مرکز اصلی این سیستم رو -
mohamad rəza موفق باشید️
-
mohamad rəza ببینید من خودم یه چیزی از خودم میگم از تجربه تستای که زدم .این تستای که از واژه های مثل نقش دارن موثر موجب میشود باعث میشود تو تست ها دیدین به گزاره دقت کنین ببینین که آیا تو گزاره تست کدی که برای ما داده متن کد گزاره تو کتاب آمده یا نه مثلا تستی میگه که در همانند سازی که قطعه های از دنای قدیمی در دنا های جدید هست این جمله در کتاب هست پس ما میگم همانند سازی پراکده رو صورت گزاره داره کد میده .ولی اگر بگه بخشی از دنای قدیمی دردنای جدد وجود دارد اون کد گزاره برای ما دو کاندید می تراشه یکی پراکنده یکی نیمه حفاظتی حالا من از روی تجربه میگم که همیشه جواب داده اگر به این کلمات تو تست بر خوردید برید تو گزاره ببینید اون کدی که میده در کتاب هست یا نه اگر هست میگیم طبق کتاب باید ما فلانی کاندید بگیریم چون تو کتاب مستقیما هست .ولی کدی داد که ما باید خودمون ازش کانمدید در بیاریم اون وقت بازم تو متن کتاب میریم کاندیای که گفته رو در نظر میگیریم دقت کنید نام کاندیدا دقیقا در کتا ب ذکر شده ما در این حالت حق نداریم از خودمون یه کسی بیاریم طبق استدلال های خودمون این مهمه تو تست حال اگر دیدین تو کتاب کاندیدی یعنی مستقیما اسمش تو کتاب نیومده برای این عمل اون وقت که ما از استدلال خودمون استفاده میکنیم و تست میزنیم ولی تستای هم که میگه فانی این کارو میکنه و هیچی از مستقیما یا غیر مستقیما تو تست نمیده همین جور عمل کنید همیشه جواب گو هستش
-
mohamad rəza چرا ولی خیلی از تستا این جورین باید بین درست ودرست تر یکی قبول کنین
-