قرابت۴
-
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
Faez Fateminia
چه تست خشنی.
بیت دو؟ -
Faez Fateminia
چه تست خشنی.
بیت دو؟@danial-hosseiny بله ۲
-
@danial-hosseiny بله ۲
Faez Fateminia
دوست داشتم تستشو
بذار بذارمش توی تودلی، بچهها بیان همه این تست رو ببینن و درموردش نظر بدن.
تا من در آخر نظر کلیم رو میگم.
@mr.wick
Sara_R
Sana Asadi 1
Nila YS
@ali-valicheki
Matin Mousavi 1
تحلیل همهتون از تست رو میخوام.
«من؟» و اینا هم نداریم️
به جواب منم کاری نداشته باشید. تحلیل خودتونو میخوام. -
Faez Fateminia
دوست داشتم تستشو
@mr.wick
Sara_R
Sana Asadi 1
Nila YS
@ali-valicheki
Matin Mousavi 1
«من؟» و اینا هم نداریم️
به جواب منم کاری نداشته باشید. تحلیل خودتونو میخوام.@danial-hosseiny
Faez Fateminia
درمورد بیت اول دیدم نوشته سمندر تو اتش بوجود میاد و وقتی از اتش میاد بیرون میمیره پس احتمالا داره میگه اگه وارد اتش عشق شی و باهاش عجین شی دوباره متولد میشی و...
درمورد بیت چهارم یاقوت استعاره از لب قرمز یار و سمن استعاره از دندون سفیدشه و اینا رو در وصف معشوق میگه
بیت دوم هم به نظرم نسبت به سومی بیشتر به آرامش و تندرستی سیاوش بعد از درومدن از اتش نزدیک بود چون خیلی شبیه به اونه توصیفش در حالی که سومی انگار بیشتر به تحمل اون لحظه و امیدواری تاکید داره -
Faez Fateminia
دوست داشتم تستشو
@mr.wick
Sara_R
Sana Asadi 1
Nila YS
@ali-valicheki
Matin Mousavi 1
«من؟» و اینا هم نداریم️
به جواب منم کاری نداشته باشید. تحلیل خودتونو میخوام.@danial-hosseiny حاجی خیلی سخته من همچنان نمیفهمم
-
@Mr-Wick
دقیقا به خاطر همین خواستم بخونید این تست رو
چون تست سختیه اما تست قشنگیه.
از این تستای مزخرف که به زور یه جوابی ازش گرفتن نیست... -
این پست پاک شده!
-
Faez Fateminia
دوست داشتم تستشو
@mr.wick
Sara_R
Sana Asadi 1
Nila YS
@ali-valicheki
Matin Mousavi 1
«من؟» و اینا هم نداریم️
به جواب منم کاری نداشته باشید. تحلیل خودتونو میخوام.@danial-hosseiny در قرابت۴ گفته است:
Faez Fateminia
دوست داشتم تستشو
«من؟» و اینا هم نداریم️
به جواب منم کاری نداشته باشید. تحلیل خودتونو میخوام.Mahan Xodayi 2
هی از دیروز تاحالا دارم میگم یکیو یادم رفته
️
-
Faez Fateminia
دوست داشتم تستشو
@mr.wick
Sara_R
Sana Asadi 1
Nila YS
@ali-valicheki
Matin Mousavi 1
«من؟» و اینا هم نداریم️
به جواب منم کاری نداشته باشید. تحلیل خودتونو میخوام.@danial-hosseiny عجب تستیه این
چه جایی تگ کردی ها
حالا من میگم گزینه دو هست چون صورت سوال اون بیتی هست که میگه به سیاوش آسیبی نرسید وقتی که از درون آتش رد شد و گزینه دوم هم داره به آسیب نرسیدن به حضرت ابراهیم اشاره داره وقتی که در آتش نمرود افتاد. گزینه دو میگه که انگار نه انگار که سیاوش از درون آتش رد شده بود و انگار که از درون گلستان عبور کرده بود. یا خداا
ولی خدایی سخته
-
@danial-hosseiny عجب تستیه این
چه جایی تگ کردی ها
حالا من میگم گزینه دو هست چون صورت سوال اون بیتی هست که میگه به سیاوش آسیبی نرسید وقتی که از درون آتش رد شد و گزینه دوم هم داره به آسیب نرسیدن به حضرت ابراهیم اشاره داره وقتی که در آتش نمرود افتاد. گزینه دو میگه که انگار نه انگار که سیاوش از درون آتش رد شده بود و انگار که از درون گلستان عبور کرده بود. یا خداا
ولی خدایی سخته
Matin Mousavi 1
چرا سه یا یک نیست؟ -
Matin Mousavi 1
چرا سه یا یک نیست؟@danial-hosseiny
️
️
ولی دو رو میدونم که خیلی شبیه به صورت تست هست. بیستر نخوا خدایی
-
Faez Fateminia
دوست داشتم تستشو
@mr.wick
Sara_R
Sana Asadi 1
Nila YS
@ali-valicheki
Matin Mousavi 1
«من؟» و اینا هم نداریم️
به جواب منم کاری نداشته باشید. تحلیل خودتونو میخوام.@danial-hosseiny سلام
فکر کنم چون بیت سوال مال بعد رد شدن از آتیشه و اینکه هیچیش نشده بود داره وصف میکنه جمالش با بیت ۲ که اونم مال بعد گلستان شدن آتیشه بر خلیل جان ارتباط داره
بیشتر وجه اشتراکش رو تر تمیز بودنشونه فکر کنم
نه؟
.
دیر اومدم...ولی توضیحا رو نخوندماااا -
@danial-hosseiny سلام
فکر کنم چون بیت سوال مال بعد رد شدن از آتیشه و اینکه هیچیش نشده بود داره وصف میکنه جمالش با بیت ۲ که اونم مال بعد گلستان شدن آتیشه بر خلیل جان ارتباط داره
بیشتر وجه اشتراکش رو تر تمیز بودنشونه فکر کنم
نه؟
.
دیر اومدم...ولی توضیحا رو نخوندماااا@Ali-Valicheki
چرا یک یا سه نیست؟ -
@Ali-Valicheki
چرا یک یا سه نیست؟ -
Faez Fateminia
دوست داشتم تستشو
@mr.wick
Sara_R
Sana Asadi 1
Nila YS
@ali-valicheki
Matin Mousavi 1
«من؟» و اینا هم نداریم️
به جواب منم کاری نداشته باشید. تحلیل خودتونو میخوام.@danial-hosseiny
سلام️
نمیدونم درسته یا نه...
توی بیتی که سوال داده داره میگه که اسب و سوارش جوری از آتیش اومدن بیرون، انگار که از یه گلزار یاسمن خارج شدن و بیرون اومد.توی گزینه ۱ داره از عشق میگه. که خب اصن توی بیت سوال چیزی از عشق نیومده
توی گزینه ۴ هم که به خشم اشاره شده. ولی توی بیت سوال نه.
گزینه ۳ هم فکر میکنم داره درباره خاموش شدن آتیش میگه، ولیکن اینکه توی بیت سوال داره میگه که جوری از آتیش اومده بیرون که انگار از گلزار اومده در صورتی که تو گزینه ۳ به این اشاره نشده.
تو گزینه ۲ به گل و بید و اینا اشاره کرده و چگونگی سرد شدن آتیش... برا همین به نظرم گزینه ۲ میشه. -
Faez Fateminia
خب...
فکر میکنم مهلت دادن کافیه دیگه.
اولا که خب بیت صورت سؤال همونطور که همه گفتید، متعلق به سیاوش و عبورش از آتشه. یه اشتباه نوشتاری هم داره «اندر» رو نوشتن «اند».
اسب و قبای سوار چنان اومدن، که انگار اصلا کنارشون گلستان و گل بوده.
چیزی که دلم میخواست حداقل یکیتون بهش اشاره کنه، ایراد نوشتاری بیت اول بود... و خب به خاطر همین من متوجه شدم اکثرتون خیلی با معنی کاری ندارید. مفهوم رو نگاه میکنید که این هم خوبه هم بد... وقتی بیت اول رو بخونید، مصرع دومش یکم عجیب غریب میشه... چرا باید یکی سوار سمندر بشه؟! 🥺
من خودم موقع خوندن گفتم شاید سمندر معنی اسب هم میده... اما جستجو کردم و دیدم که خیر... همچین معنیای نداره. بیت هم که خب اینجوری دچار ایراد وزنیه... به هر حال:
چون سمندر شوی در آتش تیز
گر شوی بر سمند عشق سوارمیگه اگه بر اسب عشق سوار بشی، مثل سمندر میشی در آتش سوزان...
حالا این یعنی چی؟
سمندر موجودیه که طبق باور قدیمی در آتش زندگی میکنه... یعنی معتقدن که سمندر وارد آتش میشه و اصلا نمیسوزه. به خاطر همین وقتی سمندر رو توی ابیات ببینید، به این مفهوم هم اشاره داره.
خب این بیت با صورت سؤال شاید در ارتباط باشه. اما همونطور که ثنا و علی گفتن، این داره درمورد این حرف میزنه که اگه عاشق باشی در آتش (شاید آتش هجران) نمیسوزی...
خب روایت سیاوش که روایت عاشقی نبود... 🥺
️
بیت دوم میگه که آتش پیش ابراهیم سرد میشه...تبدیل به بید و گل و سنبل خوب و نیکو میشه.
خب این کاملا مرتبطه با قضیه... بحث اینکه آتش تبدیل به گلستان شده کاملا توش مشهوده.
بیت سوم هم یه ایراد نوشتاری ریز داره که باز وزن رو دچار ایراد کرده. هرچند که اگه یذره دل میدادید، متوجه میشدید که ما کلا «بفسرود» رو نداریم توی ادبیاتمون🥺
️
ز آهم آتش نمرود بفسرد آن دم
که در دلم گذرد یاد کوه ابراهیممیگه که از آه و حسرت من، اون لحظهای که یاد کوه ابراهیم افتادم، کوه آتش نمرود سرد و منجمد شد.
اینجا بحث حسرت مطرحه... یعنی این آه و حسرت من اونقدر قدرت داره که این کوه عظیم آتش رو سرد میکنه!
و بیت چهارم میگه که لب سرخش وقت حرف زدن، باعث میشه که آتیش گلستان بشه. خشمش هم مثل آه گرم من، اونقدر تند و آتشینه که باعث میشه چشم سمندر بسوزه.
سمندری که گفتیم توی آتیش کلا معتقدیم هیچیش نمیشه... با خشمش میسوزه. اغراق...!
تست قشنگی بود... دلم میخواست همهتون یه نگاهی بهش بندازید. ایرادات تایپی زیاد داشت اما باز از زیباییش کم نمیکنه🥺
و اینکه به تک واژهها دقت نمیکنید، نشون از اینه که میخواید کلیت رو بگیرید... اما کلیت از همون جزء جزء میاد بچهها... حواستون به جزئیات هم باشه...
انتظار ندارم ازتون وزن رو هم بشناسید. اما انتظار دارم وقتی که دارید یه شعری رو میخونید یذره حس کنید یه جاییش لنگ میزنه و ذکر کنید یا برید دنبالش و ببینید مشکل کجاس.
در کل که از همهٔ شمایی که شرکت کردید توی بحث، ممنونم...
موفق باشید رفقا
@Ali-Valicheki
Faez Fateminia
Matin Mousavi 1
@Mr-Wick
Nila YS
Sana Asadi 1 -
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on
-
Faez Fateminia
خب...
فکر میکنم مهلت دادن کافیه دیگه.
اولا که خب بیت صورت سؤال همونطور که همه گفتید، متعلق به سیاوش و عبورش از آتشه. یه اشتباه نوشتاری هم داره «اندر» رو نوشتن «اند».
اسب و قبای سوار چنان اومدن، که انگار اصلا کنارشون گلستان و گل بوده.
چیزی که دلم میخواست حداقل یکیتون بهش اشاره کنه، ایراد نوشتاری بیت اول بود... و خب به خاطر همین من متوجه شدم اکثرتون خیلی با معنی کاری ندارید. مفهوم رو نگاه میکنید که این هم خوبه هم بد... وقتی بیت اول رو بخونید، مصرع دومش یکم عجیب غریب میشه... چرا باید یکی سوار سمندر بشه؟! 🥺
من خودم موقع خوندن گفتم شاید سمندر معنی اسب هم میده... اما جستجو کردم و دیدم که خیر... همچین معنیای نداره. بیت هم که خب اینجوری دچار ایراد وزنیه... به هر حال:
چون سمندر شوی در آتش تیز
گر شوی بر سمند عشق سوارمیگه اگه بر اسب عشق سوار بشی، مثل سمندر میشی در آتش سوزان...
حالا این یعنی چی؟
سمندر موجودیه که طبق باور قدیمی در آتش زندگی میکنه... یعنی معتقدن که سمندر وارد آتش میشه و اصلا نمیسوزه. به خاطر همین وقتی سمندر رو توی ابیات ببینید، به این مفهوم هم اشاره داره.
خب این بیت با صورت سؤال شاید در ارتباط باشه. اما همونطور که ثنا و علی گفتن، این داره درمورد این حرف میزنه که اگه عاشق باشی در آتش (شاید آتش هجران) نمیسوزی...
خب روایت سیاوش که روایت عاشقی نبود... 🥺
️
بیت دوم میگه که آتش پیش ابراهیم سرد میشه...تبدیل به بید و گل و سنبل خوب و نیکو میشه.
خب این کاملا مرتبطه با قضیه... بحث اینکه آتش تبدیل به گلستان شده کاملا توش مشهوده.
بیت سوم هم یه ایراد نوشتاری ریز داره که باز وزن رو دچار ایراد کرده. هرچند که اگه یذره دل میدادید، متوجه میشدید که ما کلا «بفسرود» رو نداریم توی ادبیاتمون🥺
️
ز آهم آتش نمرود بفسرد آن دم
که در دلم گذرد یاد کوه ابراهیممیگه که از آه و حسرت من، اون لحظهای که یاد کوه ابراهیم افتادم، کوه آتش نمرود سرد و منجمد شد.
اینجا بحث حسرت مطرحه... یعنی این آه و حسرت من اونقدر قدرت داره که این کوه عظیم آتش رو سرد میکنه!
و بیت چهارم میگه که لب سرخش وقت حرف زدن، باعث میشه که آتیش گلستان بشه. خشمش هم مثل آه گرم من، اونقدر تند و آتشینه که باعث میشه چشم سمندر بسوزه.
سمندری که گفتیم توی آتیش کلا معتقدیم هیچیش نمیشه... با خشمش میسوزه. اغراق...!
تست قشنگی بود... دلم میخواست همهتون یه نگاهی بهش بندازید. ایرادات تایپی زیاد داشت اما باز از زیباییش کم نمیکنه🥺
و اینکه به تک واژهها دقت نمیکنید، نشون از اینه که میخواید کلیت رو بگیرید... اما کلیت از همون جزء جزء میاد بچهها... حواستون به جزئیات هم باشه...
انتظار ندارم ازتون وزن رو هم بشناسید. اما انتظار دارم وقتی که دارید یه شعری رو میخونید یذره حس کنید یه جاییش لنگ میزنه و ذکر کنید یا برید دنبالش و ببینید مشکل کجاس.
در کل که از همهٔ شمایی که شرکت کردید توی بحث، ممنونم...
موفق باشید رفقا
@Ali-Valicheki
Faez Fateminia
Matin Mousavi 1
@Mr-Wick
Nila YS
Sana Asadi 1@danial-hosseiny ممنونم زحمت کشیدید
-
@danial-hosseiny ممنونم زحمت کشیدید
Faez Fateminia خواهش میکنم