قرابت۶
-
سلام دوستان آلایی
لطف میکنید این شعر ها رو تحلیل کنید
تجربیا انسانیا
_دیروز در غربت باغ و یک چمن داغ/امروز خورشید در دشت،آیینه دار من و تو_به هر کس دل گواهی می دهد ،دل می دهم صائب/شهادت را به زر نتوان خریدن از گواه من
_هر که فریاد رس روز مصیبت خواهد/گو در ایام سلامت به جوانمردی کوش(مفهومش درویش نوازیه؟!)
-
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
سلام دوستان آلایی
لطف میکنید این شعر ها رو تحلیل کنید
تجربیا انسانیا
_دیروز در غربت باغ و یک چمن داغ/امروز خورشید در دشت،آیینه دار من و تو_به هر کس دل گواهی می دهد ،دل می دهم صائب/شهادت را به زر نتوان خریدن از گواه من
_هر که فریاد رس روز مصیبت خواهد/گو در ایام سلامت به جوانمردی کوش(مفهومش درویش نوازیه؟!)
Faez Fateminia
بیت اول میگه که دیروز توی غربت باغ و یک چمن(واحد شمارش گرفتن
️) داغ و غم داشتیم. امروز خورشید توی دشت آئینهدار من و توئه.
بیت دوم میگه که صائب، دلمو به کسی میدم که دلم گواهی میده. از گواه من نمیتونی شهادت رو با سکه بخری.
شاید منظورش اینه که این گواه دلم از شهادت دادن هم درجهش بالاتره
بیت سوم میگه که هرکسی که برای روز مصیبت کمک میخواد، بهش بگو که تو ایام خوشی و خرمی جوانمرد باش.
مفهوم درویش نوازی رو خییییلی موافق نیستم بیشتر خب تأکید بر جوانمرد بودن داره. -
Faez Fateminia
بیت اول میگه که دیروز توی غربت باغ و یک چمن(واحد شمارش گرفتن
️) داغ و غم داشتیم. امروز خورشید توی دشت آئینهدار من و توئه.
بیت دوم میگه که صائب، دلمو به کسی میدم که دلم گواهی میده. از گواه من نمیتونی شهادت رو با سکه بخری.
شاید منظورش اینه که این گواه دلم از شهادت دادن هم درجهش بالاتره
بیت سوم میگه که هرکسی که برای روز مصیبت کمک میخواد، بهش بگو که تو ایام خوشی و خرمی جوانمرد باش.
مفهوم درویش نوازی رو خییییلی موافق نیستم بیشتر خب تأکید بر جوانمرد بودن داره.@danial-hosseiny بیت اول مفهوم کلی آیینه دار بودن خورشیدرو نمیگیرم(یعنی الان خوشحالیم؟)
بیت دوم با بیت شاهد نیاز نیست که در محضر آرند/در دادگاه عشق رگ گردنت گواه قرابت داره؟!
بیت سوم رو پاسخنامه با ببخشا بر تهی دستان خدا را/به شکر آن که داری دستگاهی هم مفهوم گرفته و گفته مفهومش درویش نوازی (کمک به زیر دستان در هنگام توانایی) گرفته ،.. اون ببخشا بر تهی... رو میدونم درویش نوازیه ولی به بیت اصلی نمیخوره
-
@danial-hosseiny بیت اول مفهوم کلی آیینه دار بودن خورشیدرو نمیگیرم(یعنی الان خوشحالیم؟)
بیت دوم با بیت شاهد نیاز نیست که در محضر آرند/در دادگاه عشق رگ گردنت گواه قرابت داره؟!
بیت سوم رو پاسخنامه با ببخشا بر تهی دستان خدا را/به شکر آن که داری دستگاهی هم مفهوم گرفته و گفته مفهومش درویش نوازی (کمک به زیر دستان در هنگام توانایی) گرفته ،.. اون ببخشا بر تهی... رو میدونم درویش نوازیه ولی به بیت اصلی نمیخوره
Faez Fateminia
آئینه گرفتن رو نمیدونم ولی شاید منظورش همون آینه شمعدون عروسی باشه. در کل بله کنایه از خوشحالی داره.
درمورد سؤال دومت بله. در کل جفتشون دارن میگن چیزی رو در عشق داریم که شهادت درمقابلش هیچه.
اینم خیلی انتزاعی بهش نگاه کرده
️
اون یکی میگه به درویشا ببخش، این یکی میگه جوانمرد باش. بالأخره جزو مفاهیم چندین و چندمش این موضوع هست، اما خیلی جالب نیست. -
Faez Fateminia
آئینه گرفتن رو نمیدونم ولی شاید منظورش همون آینه شمعدون عروسی باشه. در کل بله کنایه از خوشحالی داره.
درمورد سؤال دومت بله. در کل جفتشون دارن میگن چیزی رو در عشق داریم که شهادت درمقابلش هیچه.
اینم خیلی انتزاعی بهش نگاه کرده
️
اون یکی میگه به درویشا ببخش، این یکی میگه جوانمرد باش. بالأخره جزو مفاهیم چندین و چندمش این موضوع هست، اما خیلی جالب نیست.@danial-hosseiny ممنونم
-
@danial-hosseiny ممنونم
Faez Fateminia خواهش میکنم
-
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on