IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1
اووووم نه به نظرم غلطه -
Punisher این چرا میتوکندری و تیلاکوئید مخلوط کرده با هم
-
Matin Mousavi 1 نمیدانم والا خودم که هنوز نفهمیدمش
نظرت در موردش چیه -
Punisher به نظر من که غلط گفته
-
@soniaaa بله ولی این الکترون های NADH و FADH2 هستن نه آب
-
Matin Mousavi 1
اینم حرفیه -
Farhan Honar الان تکلیف چیه۰_۰
-
Matin Mousavi 1 توضیح میدین لطفا
-
Punisher ببینید در تیلاکوئید الکترون های آب طی تجزیه نوری آب آزاد میشن و جای خالی الکترون های رفته فتوسیستم دو رو پر میکنن خب این از این!!
حالا در میتوکندری هم الکترون های ناقلین الکترون توسط زنجیره انتقال الکترون میرن تا به O2 برسن که اونو به یون اکسید تبدیل کنن.
حالا این اومده این دوتا موضوع جدا رو به هم چسبونده و خواسته بندازه!! گفته الکترون های حاصل از تجزیه آب میرن به اکسیژن موکولی میرسن!!
-
Matin Mousavi 1 در هر کی یه گزاره گفته است:
@soniaaa
گزاره
از تقسیم یاخته پادتن ساز، یاخته پادتن ساز ایجاد نمیشوداین چی شد؟؟ آخرش درسته یا غلط؟؟
-
Mahan Xodayi 2 من نکات تستا رو که قبلا یادداشت کردم نوشتم که گونه زایی هم میهنی به صورت تدریجی نیست.
-
nazanin.mirzai بله هم میهنی ناگهانی هست!
-
Matin Mousavi 1 این اول وآخرش کلا غلطه
پادتن ساز تقسیم نمیشه