هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
-
@soniaaa فک کنم ژن مقاوم در برابر پادزیست میتونه در پلازمید و یا دنای حلقوی باشه....یعنی اینجوری نیست که قطعی هر مقاومی در پلازمیده
غلط میشع!؟ -
گزاره🩺🧪🧬
از هفتهی دوم بعد از لقاح تا هفتهی دهم، یاخته های متشکل از بلاستوسیست،لایه هایی را تشکیل میدهند که با رشد و تمایز خود منشا بافت های مختلف جنین هستند. -
Mahan Xodayi 2replied to Mehrsa 14 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 غلطع بلاستوسیت منشا لایه های زاینده نیست از توده درونی ایجاد میشن
-
Mehrsa 14replied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
یاخته های متشکل از بلاستوسیست نه خودش -
Mahan Xodayi 2
غلطه ولی پاسخنامه دنای خطی باکتری رو مثل نقض گرفته -
Mahan Xodayi 2replied to Mehrsa 14 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 پس فعلا نظری ندارم:) جمعش نکردم این فصلو
-
@soniaaa باکتری مگه دنای خطی داره؟؟حالا پلی نوکلئوتید خطی بگه ی چی دنا خطی باکتری!!
دلیلی که من گفتم بنظرم موجه تره -
Mahan Xodayi 2
گویا داره
بزارین بفرستمش -
Mahan Xodayi 2
از رو پاسخنامه نوشتم
خواستین چک کنید سوال آزمون هفت آبان ۱۴۰۰قلم چیه -
Mahan Xodayi 2replied to lO_Ol on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
@soniaaa خب همونو گفته که؟گفته دنای حلقوی میتونه شامل مقاوم باشه که به غشا متصل هستش و ی نکته هم گفته که در همانند سازی در اخرش خطی میشه
-
Mahan Xodayi 2
شامل مقاوم چیه متوجه جملتون نمیشم -
@soniaaa یعنی اگر گفت در باکتری دنای حاوی ژن مقاوم به پادزیست داریم نمیتونیم حکم کنیم این دنا پلازمید هستش ممکنه دنای اصلی باکتری که متصل به غشا هست باشه که حاوی این ژنه
-
Mahan Xodayi 2
آها حله مرسی -
@soniaaa خواهش میکنم...
-
Mehrsa 14replied to Mahan Xodayi 2 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2
عه:(
یه نکته خیلی ریزی داره اونو ببینین اوکیه ها -
گزاره🧷
انقباض هرماهیچه اسکلتی متصل به استخون باعث حرکت آن استخوان می شود
️ -
Farhan Honarreplied to Mehrsa 14 on ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehrsa 14 بنظرم منظورت لایه های زاینده ی جنینه پس درسته
-
گزاره
در ملخ جهت حرکت مواد غذایی می تواند برخلاف حرکت آنزیم های گوارشی باشد -
Farhan Honarنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط Farhan Honar انجام شده
دوستان من پس از سال ها که به شهر خود بازگشتم به این نتیجه رسیدم ، ببینید درسته...
اگه سوال در مورد اینترفرون نوع ۲ صحبت کرد ، یاختهی کشنده طبیعی و لنفوسیت های T را در نظر میگیریم.ولی اگه درمورد پرفورین و آنزیم مرگ برنامه ریزی شده صحبت کرد ، یاخته ی کشنده طبیعی و لنفوسیت T کشنده را در نظر میگیریم.
1041/2263