IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
Matin Mousavi 1
نه
یکم رو شکل کتاب زوم بشین اگه تو کتابتون باشه میبینین
دقیقا تو قسمت سر نیست -
Ahmadreza Amanzadeh دیاپدز که هر گلبول سفید خونی داره
-
Mehrsa 14 میشه شکلش رو بفرستید. ما که نداریم
-
Matin Mousavi 1 باریک
-
-
در رویش غلات خروج ریشه رویانی همزمان با رها شدن انزیم های گوارشی در دانه است
کنکور۹۸
-
Mahan Xodayi 2 به نظرم غلطه چون آنزیم ها اول هستن بعد خروج ریشه
-
Mehrsa 14 یا خداااا چقدر ریز من اینو اصلا یادم نمونده بود. خدایی این دیگه خارجه من خود شکل رو هم به زور میبینم چه برسه به اون
-
Matin Mousavi 1
آره چه میشه کرد از دست این طراحا
حالا یه گوشه داشته باشین شاید اومد -
Mahan Xodayi 2replied to Matin Mousavi 1 on آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Matin Mousavi 1 لا باریکطبق شکل کتاب فصل نه یازدهم درسته همزمان در یک شکل خارج شدن
-
Mahan Xodayi 2
بله من منظورم سانتریول بود -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mahan Xodayi 2 اوو
-
Mahan Xodayi 2
سانتریولش در قسمت گردنش هست بین سر و تنه
بقیه اندامک ها که من فقط میدونم میتوکندری هم به تعداد زیاد در تنه هست و سرش هم هسته داره و یه مقداری سیتوپلاسم.
آخه براش مهمه که هسته داشته باشه و انرژی برای حرکت. کتاب رو همینا زوم کرده. این تو شکل بود گفتم بگم شاید به درد خورد. -
Mahan Xodayi 2
خواهش میکنم -
گزاره۱:بخش محدب دستگاه گلژی به سمت هسته هستش. ص یا غ؟؟
گزاره ۲:در یک یاخته تنها یک هسته وجود دارد. ص یا غ؟؟