هر کی یه گزاره
-
@Ali-Valicheki بله دقیقا
نمیفهمم چرا اینجوری تحلیل کردن@nazanin-mirzai کتاب گفته مغز از سه بخش مخ و مخچه و ساقه مغزی تشکیل شده/
هیپوفیز تو مخچه و ساقه مغزی که نیس، چرا؟ مخچه که واضحه و اما ساقه مغزی رو هم که اجزاشو تو کتاب نوشته (مغز میانی و پل مغزی و بصل) .
تو مخ هم نیس چون تو اون شکله که کنار متن مخچه گذاشته بود میشه دید که هیپوفیز زیر هیپوتالاموسه (ترکیبی فصل ۴) و جزء قسمتی که به عنوان مخ مشخص کرده نیس .
از اسمشم مشخصه/هیپوفیز=زیر مغزی . -
🩸گزاره
یاخته ای در دیواره لوله ی اسپرم ساز که دارای هسته ی تیره و غیرفشرده است؟ -
🩸گزاره
یاخته ای در دیواره لوله ی اسپرم ساز که دارای هسته ی تیره و غیرفشرده است؟Farhan Honar در هر کی یه گزاره
گفته است:
🩸گزاره
یاخته ای در دیواره لوله ی اسپرم ساز که دارای هسته ی تیره و غیرفشرده است؟شک دارم
اسپرماتید؟ -
@nazanin-mirzai کتاب گفته مغز از سه بخش مخ و مخچه و ساقه مغزی تشکیل شده/
هیپوفیز تو مخچه و ساقه مغزی که نیس، چرا؟ مخچه که واضحه و اما ساقه مغزی رو هم که اجزاشو تو کتاب نوشته (مغز میانی و پل مغزی و بصل) .
تو مخ هم نیس چون تو اون شکله که کنار متن مخچه گذاشته بود میشه دید که هیپوفیز زیر هیپوتالاموسه (ترکیبی فصل ۴) و جزء قسمتی که به عنوان مخ مشخص کرده نیس .
از اسمشم مشخصه/هیپوفیز=زیر مغزی .Disgustion 1 در هر کی یه گزاره
گفته است:
@nazanin-mirzai کتاب گفته مغز از سه بخش مخ و مخچه و ساقه مغزی تشکیل شده/
از اسمشم مشخصه/هیپوفیز=زیر مغزی .پس اگه جز مغز نیست یعنی خودش یه قسمت جدا تشکیل داده؟
-
Farhan Honar در هر کی یه گزاره
گفته است:
🩸گزاره
یاخته ای در دیواره لوله ی اسپرم ساز که دارای هسته ی تیره و غیرفشرده است؟شک دارم
اسپرماتید؟@nazanin-mirzai خیر...
-
@nazanin-mirzai خیر...
Farhan Honar پس اسپرماتوسیت اولیه
-
Farhan Honar پس اسپرماتوسیت اولیه
@nazanin-mirzai بله دقیقا . در شکل کتاب هم معلومه که اسپرماتوسیت اولیه هستهی نیزهای داره و قطعا فشرده هم نیست (غیر فشرده)
-
@nazanin-mirzai بله دقیقا . در شکل کتاب هم معلومه که اسپرماتوسیت اولیه هستهی نیزهای داره و قطعا فشرده هم نیست (غیر فشرده)
گفته است:
اسپرماتوسیت اولیه هسته اش گرده
-
گفته است:
اسپرماتوسیت اولیه هسته اش گرده
@nazanin-mirzai نه منظور گرد بودن نیست (البته همانطور که مستحضرید هر گردی هم گردو نیست)
کتاب گفته وقتی اسپرماتید ها متمایز میشن به اسپرم ، هستهشون فشرده میشه و در سر به صورت مجزا قرار میگیره.
پس ما نمیتونیم به هستهی اسپرماتوگونی و اسپرماتوسیت اولیه و ثانویه فشرده بگیم -
@nazanin-mirzai نه منظور گرد بودن نیست (البته همانطور که مستحضرید هر گردی هم گردو نیست)
کتاب گفته وقتی اسپرماتید ها متمایز میشن به اسپرم ، هستهشون فشرده میشه و در سر به صورت مجزا قرار میگیره.
پس ما نمیتونیم به هستهی اسپرماتوگونی و اسپرماتوسیت اولیه و ثانویه فشرده بگیمFarhan Honar نه منظورم برای فشرده بودنش نبود
منظورم اونجاست که نوشتید هسته ی نیزه ای داره ! -
Farhan Honar نه منظورم برای فشرده بودنش نبود
منظورم اونجاست که نوشتید هسته ی نیزه ای داره !@nazanin-mirzai بله دیگه طبق شکل هستهی تیره ای داره
-
@nazanin-mirzai بله دیگه طبق شکل هستهی تیره ای داره
Farhan Honar آهان تیره
فکر کردم میگید نیزه ای یعنی کشیده و فشرده -
گفته است:
کنموز جانحساب پاک
-
گفته است:
بد کردی فرهاد
ماهان آتوشو گرفت
-
گفته است:
کنموز جانحساب پاک
Mahan Xodayi 2
مگه نیزه ای نیس؟ -
با توجه به این قسمت از متن کتاب میتونیم بگیم تولید جیبرلین در رویان قطعاً و فقط در تک لپه ها صورت میگیره؟
یا من اشتباه میکنم؟@soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
با توجه به این قسمت از متن کتاب میتونیم بگیم تولید جیبرلین در رویان قطعاً و فقط در تک لپه ها صورت میگیره؟
یا من اشتباه میکنم؟
-
Mahan Xodayi 2
مگه نیزه ای نیس؟@soniaaa تیره ای منظوره
-
گفته است:
بد کردی فرهاد
ماهان آتوشو گرفت
Matin Mousavi 1 زمین گرده
-
@soniaaa تیره ای منظوره
-
Matin Mousavi 1 زمین گرده
Mahan Xodayi 2
خیلی نیزه ای به سوال کنموزی منم جواب بدین ممنون میشم