IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar بله خودم یافتم. یادم نبود کتاب گفته کرم های پهن مثل کرم کبد پس کرم پلاناریا هم شامل میشه.
🩸یه نکته ی دیگه دوستان.
ساده ترین سامانه ی گردش خون بسته ... کرم های حلقوی نظیر کرم خاکی
هرمافرودیت و دارای دگرلقاخی ... کرم های حلقوی نظیر کرم خاکی
تنفس پوستی ... کرم خاکی (نه همه ی کرم های حلقوی)پس اگه بگه هر کرمی که کرم داره ، تنفس پوستی هم داره غلطه
-
Farhan Honar هر کرمی که کرم داره چیه؟؟
-
nazanin.mirzai یه قسمت جدا نیست/به مغز متصله (به دلیل وصل بودن به هیپوتالاموس) ولی جزء مغز نیس ؛ مثل لوبهای بویایی آدمیزاد و لیمبیک .
-
@soniaaa چه گند بدی زدم : /
اصن حواسم به اون کلمهی اطراف نبود . -
Matin Mousavi 1
منظورم این بود هر کرمی که ساده ترین سامانه گردشی بسته داره ، الزاما تنفس پوستی نداره. -
گزاره
همزمان با شروع تقسیم سیتوپلاسم یاخته ی جانوری ، مولکول های لیپیدی جهت تشکیل ساختاری پیوسته ، به تدریج در کنار یکدیگر قرار میگیرند. ص/غ -
@Ali-Valicheki بنظرم درسته.
هورمون های تیروئیدی که قطعا موثرند.
پاراتیروئیدی و کلسیم تونین هم چون جمعا در تنظیم هم ایستایی کلسیم خون و استخوان نقش دارند ، میتونیم درنظرشون بگیریم. -
@Ali-Valicheki در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
همه هورمون های غده تیروئید و پاراتیروئید بر روی سلول های ماهیچهای و بافت استخوانی موثرندغلط
هورمون پاراتیروئیدی رو سلول های ماهیچه ای اثر نمیزاره. -
@Ali-Valicheki تی سه و چهار و کلسی و پاراتیروئیدی
سه و چهار که رو همه ؛ کلسی و پاراتیروئیدی هم بدلیل تاثیر رو کلسیم (شبکه آندوپلاسمی ماهیچه) رو ماهیچه اثر دارن پس درسته . -
Farhan Honar در هر کی یه گزاره گفته است:
گزاره
همزمان با شروع تقسیم سیتوپلاسم یاخته ی جانوری ، مولکول های لیپیدی جهت تشکیل ساختاری پیوسته ، به تدریج در کنار یکدیگر قرار میگیرند. ص/غمنظور صورت سوال غشاست ولی غشا پیوسته نیست
غلط -
Matin Mousavi 1 یعنی کرماشون آزار دارن
-
nazanin.mirzai بله درسته
طبق شکل کتاب غشای هسته دارای منافذ متعددیه پس غیرپیوسته است -
Disgustion 1 در هر کی یه گزاره گفته است:
nazanin.mirzai یه قسمت جدا نیست/به مغز متصله (به دلیل وصل بودن به هیپوتالاموس) ولی جزء مغز نیس ؛ مثل لوبهای بویایی آدمیزاد و لیمبیک .
یه سوال جدید
کتاب نوشته ساختار های دیگر مغز و لیمبیک هم جزش گفته اینو چرا میگید جز مغز نیست؟ -
Farhan Honar
Disgustion 1
آفرین درست گفتید
nazanin.mirzai
دیگه دوستان توضیح دادن که چرا درسته -
@Ali-Valicheki
-
لاک پشتی که دچار رکود تابستانی شده میتواند دارای غده نمکی باشد/
صیاغ؟
ادیت:(من در آوردی) -
@Ali-Valicheki
-
nazanin.mirzai منظورم این بود که هیپوفیز به هیپوتالاموس متصله ولی جزء مغز نیس عین لوب بویایی که به لیمبیک وصله ولی جزءش نیس .
منظورم این نبود که لیمبیک جزء مغز نیس (تشابهشون مد نظرم بود) .