دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
@soniaaa اخه تو یکی از تستام دیدمش.. برام عجیب بود خیلی.. مرسسیتم *ایموجی قلب
-
Michael Vey
مثال نقضتون چیه براش؟؟ -
@soniaaa هیچی *خنده
برا همین مشکوک بود چون همیشه خدا تو زیست ی استثنا هس -
گزاره (یادآوری)
روپوست فقط از ترکیب لیپیدی کوتین ساخته شده است. . -
در تک یاخته ای ها جابجایی مواد از طریق تشکیل ریزکیسه های غشایی دیده نمیشود.
۱)خیر
۲) No
۳) لا
۴) نه -
Farhan Honar روپوست سلولیه پوستک کوتینیه غلطع
-
Farhan Honar طبق کنکور۹۹یا۴۰۰ تک سلولی ها اندو و اگزو ندارن
-
Mahan Xodayi 2
ابن از کجا برداشت شده؟ -
Mahan Xodayi 2 بله درسته
روپوست یاخته های زنده ای داره که پوستک رو ترشح میکنند.
حتی اگه گزاره در مورد پوستک هم باشه بازهم غلطه چون پوستک از ترکیبات لیپیدی مثل کوتین ساخته شده نه اینکه فقط کوتین باشه. -
Mahan Xodayi 2 نه این برای پروکاریوت ها غلطه . تک یاخته ای های یوکاریوتی میتونند اگزو و آندو داشته باشن.نمونهی سادهش همون پارامسی
-
دوستان پاسخ تشریحی کنکور تجربی خارج ۱۴۰۰ نوشته در ملخ روده میتواند آنزیم های گوارشی ترشح کند. غلط نیست آیا؟
و اینکه آیا هموفیلی که انواع مختلفی داره ، از هر نوعی که باشه ، دگرههاش روی کروموزوم X هستن یا فقط اونی که شایع ترینه؟
-
@soniaaa این گزاره برای پروکاریوت ها درسته . چون اندامک و ریزکیسه میزکیسه ندارن که باهاش آندوسیتوز و اگزوسیتوز انجام بدن.
-
Farhan Honar در هر کی یه گزاره گفته است:
@soniaaa این گزاره برای پروکاریوت ها درسته . چون اندامک و ریزکیسه میزکیسه ندارن که باهاش آندوسیتوز و اگزوسیتوز انجام بدن.
Mahan Xodayi 2 نه این برای پروکاریوت ها غلطه . تک یاخته ای های یوکاریوتی میتونند اگزو و آندو داشته باشن.نمونهی سادهش همون پارامسی
مرسی
-
@soniaaa خواهش میکنم
-
دوستان پاسخ تشریحی کنکور تجربی خارج ۱۴۰۰ نوشته در ملخ روده میتواند آنزیم های گوارشی ترشح کند. غلط نیست آیا؟مگ کیسه ها ترشح نمیکردن چرا گف روده ؟
و اینکه آیا هموفیلی که انواع مختلفی داره ، از هر نوعی که باشه ، دگرههاش روی کروموزوم X هستن یا فقط اونی که شایع ترینه؟ن همشون وابسته ب جنس هستن فک میکنم فقط اینک ژن کدوم عامل انعقادی باشن فرق میکنه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Farhan Honar on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Farhan Honar غلطه!! چون تک یاخته ای یوکاریوت هم داریم
-
@soniaaa احتمالا اشتباه کنموزی باشه. وگرنه روده آنزیم گوارشی ترشح نمیکنه.دوراندیش...
خیلی ممنون -
Farhan Honar
دوراندیش؟؟
خواهش میکنم -
Matin Mousavi 1 باریخ
بله وقتی اسم تک یاخته ای میاد هم باید به پروکاریوت ها توجه کنیم هم یوکاریوت ها.
یوکاریوت های تک یاخته ای که الان به ذهنم میرسه اینا هستن:
اوگلنا
پارامسی
انگل مالاریا -
@soniaaa دوراندیش ... یعنی ولش کن زیاد بهش فکر نکن