هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar
@soniaaa
بله درسته
دقیقا هدفم این بود که بگم تو اپیدیدیم هم با اینکه تو دیواره سرتولی نیست ولی ممکنه بیگانه خواری باشه. چون برخاگ هم در کیسه بیضه هست و ساختار لوله های زامه ساز یاخته های سرتولی رو داره -
Matin Mousavi 1 منظورت اون قسمتیه که گفته ساقه و دمبرگ گونرا؟
Farhan Honar بله دقیقا
-
Mehrsa 14 هر رو زیادی تاکید کردین مشکوکم ولی مورد نقضی هم براش نیست...درست؟
Mahan Xodayi 2
بله به نظرم درست میاد چون احتمال بیگانه خواری هست چون ماکروفاژ در بافت های بدن به جز خون دیده میشه تو لوله های زامه ساز هم که سرتولی ها هستن -
Farhan Honar
@soniaaa
بله درسته
دقیقا هدفم این بود که بگم تو اپیدیدیم هم با اینکه تو دیواره سرتولی نیست ولی ممکنه بیگانه خواری باشه. چون برخاگ هم در کیسه بیضه هست و ساختار لوله های زامه ساز یاخته های سرتولی رو دارهMehrsa 14
ماکروفاژ ها همه جای بدن حضور دارن اینم میشد دلیلش؟ -
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
این پست پاک شده! -
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
Matin Mousavi 1 درود بر همگی
تا من اومدم همه رفتید؟
-
Mehrsa 14
عاره دگ بیگانه خواره بافتین
مرسی مهرسا جانم ی نکته یاداوری کردی -
تا من اومدم همه رفتید؟
Matin Mousavi 1
سلام(درود)بر شما -
تا من اومدم همه رفتید؟
Matin Mousavi 1 بازم دیر اومدم
آقا یه تایمی بگید تا به وقت برسم. من میام شما نیستید شما میاید من نیستم
پت و مت شده
-
تا من اومدم همه رفتید؟
Matin Mousavi 1
ن منتظریم گزاره هه بیاد کولاک کنیم بعد ما بشیم باریک فیک بعضیا اصلی -
الان میتونم یه گزاره بگم
-
Matin Mousavi 1
ن منتظریم گزاره هه بیاد کولاک کنیم بعد ما بشیم باریک فیک بعضیا اصلی@soniaaa
باریک اصلی نیستش
-
@حمید-صباحی
Come on
-
Mehrsa 14 خب دولپهای دمبرگ داره دیگه. تک لپه نداره!
-
Mehrsa 14 خب دولپهای دمبرگ داره دیگه. تک لپه نداره!
Matin Mousavi 1
خیلی متشکرم فهمیدم -
Matin Mousavi 1
خیلی متشکرم فهمیدم -
ااینو بی زحمت تحلیل کنین