هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar
اصن قلبم درد گرفت
من دنبال خیلی چیز پیچیده و نکتهی عجیب بودم
به نظرتون حدسم راجب سلیاک هم حسابه؟Mehrsa 14 نه اتفاقا حدس خوبیه.میتونه سلیاک باشه.
اون تصویر که نوشته بودم گلبول قرمز شوخی بود ها ، همین جوری اومد به ذهنم
خلاصه اگه خیلی وقتتون تلف شده ، پوزش -
Farhan Honar پاسخنامش این نکته ای که گفتی رو ذکر کرده بود؟؟
-
Mehrsa 14 نه اتفاقا حدس خوبیه.میتونه سلیاک باشه.
اون تصویر که نوشته بودم گلبول قرمز شوخی بود ها ، همین جوری اومد به ذهنم
خلاصه اگه خیلی وقتتون تلف شده ، پوزشFarhan Honar
عهنه بابا این چه حرفیه یه دور کل دهم یازدهم:) مرور شد برام. مطمئنا از بیکاری بهتر و مفیدتر بود تشکر
-
Farhan Honar
تشکریجات
-
Farhan Honar
تشکریجات
-
گزاره🧪
میکروبی که هر۷ ویژگی حیات را دارد و لنفوسیت B توانایی مقابله با آن را داراست وارد کیسهی بیضه شده است. احتمال بیگانه خواری آن در هر لولهی موجود در کیسهی بیضه وجود دارد.Mehrsa 14 اول از همه معرفی طراح محترم واجبه
-
Mehrsa 14 اول از همه معرفی طراح محترم واجبه
Farhan Honar
بنده
نمیدونم چرا اینقدر حال میده طرح گزاره
سر امتحان درسا دیگه هی این جمله ها میومد به ذهنم و نوشتمش که امروز که استراحته بیام اینجا بگم -
گزاره🧪
میکروبی که هر۷ ویژگی حیات را دارد و لنفوسیت B توانایی مقابله با آن را داراست وارد کیسهی بیضه شده است. احتمال بیگانه خواری آن در هر لولهی موجود در کیسهی بیضه وجود دارد.Mehrsa 14
درسته ؟ -
گزاره🧪
میکروبی که هر۷ ویژگی حیات را دارد و لنفوسیت B توانایی مقابله با آن را داراست وارد کیسهی بیضه شده است. احتمال بیگانه خواری آن در هر لولهی موجود در کیسهی بیضه وجود دارد.Mehrsa 14 درسته. به علت وجود یاخته های سرتولی (البته ماکروفاژ هم میتونه باشه)
-
گزاره🧪
میکروبی که هر۷ ویژگی حیات را دارد و لنفوسیت B توانایی مقابله با آن را داراست وارد کیسهی بیضه شده است. احتمال بیگانه خواری آن در هر لولهی موجود در کیسهی بیضه وجود دارد.Mehrsa 14 هر رو زیادی تاکید کردین مشکوکم ولی مورد نقضی هم براش نیست...درست؟
-
Farhan Honar
بنده
نمیدونم چرا اینقدر حال میده طرح گزاره
سر امتحان درسا دیگه هی این جمله ها میومد به ذهنم و نوشتمش که امروز که استراحته بیام اینجا بگمMehrsa 14 کار خوبی میکنی . این گزاره ها ذهنتو درگیر میکنه ، برای یادگیری خوبه
-
Farhan Honar
@soniaaa
بله درسته
دقیقا هدفم این بود که بگم تو اپیدیدیم هم با اینکه تو دیواره سرتولی نیست ولی ممکنه بیگانه خواری باشه. چون برخاگ هم در کیسه بیضه هست و ساختار لوله های زامه ساز یاخته های سرتولی رو داره -
Matin Mousavi 1 منظورت اون قسمتیه که گفته ساقه و دمبرگ گونرا؟
Farhan Honar بله دقیقا
-
Mehrsa 14 هر رو زیادی تاکید کردین مشکوکم ولی مورد نقضی هم براش نیست...درست؟
Mahan Xodayi 2
بله به نظرم درست میاد چون احتمال بیگانه خواری هست چون ماکروفاژ در بافت های بدن به جز خون دیده میشه تو لوله های زامه ساز هم که سرتولی ها هستن -
Farhan Honar
@soniaaa
بله درسته
دقیقا هدفم این بود که بگم تو اپیدیدیم هم با اینکه تو دیواره سرتولی نیست ولی ممکنه بیگانه خواری باشه. چون برخاگ هم در کیسه بیضه هست و ساختار لوله های زامه ساز یاخته های سرتولی رو دارهMehrsa 14
ماکروفاژ ها همه جای بدن حضور دارن اینم میشد دلیلش؟ -
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
این پست پاک شده! -
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
Matin Mousavi 1 درود بر همگی
تا من اومدم همه رفتید؟
-
Mehrsa 14
عاره دگ بیگانه خواره بافتین
مرسی مهرسا جانم ی نکته یاداوری کردی