7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar
خوب باورم نمیشه یک ساعته دارم بهش فکر میکنمو خوب ذهن من که تا یافتن جواب سوالی آروم نمیشه. نمیدونم شاید خستهی امتحان بودم یا چی که انقدر زمان برد.
هر جا مربوط به خون میشد ذهنم رفت تو لوله گوارش
۱. خونریزی داخلیساده ترین چیزی که اول به ذهنم اومد.
۲.تخریب گویچه های قرمز که فکر کنم واقعا بی ربطه چون در طحال و کبد هست.
۳.آخه تو خود دیواره رگ هست و مسلما خونم هست ولی شما گفتین که در فضای لوله گوارش
و آخرین حدسم بیماری سلیاکه تخریب پرز و ریزپرز که خوب داخل پرز مویرگ هست و توی اونم خونه و گلبول قرمز هم هست پس میتونه باشه.
اگه خیلی بی ربط گفتم یه راهنمایی ریزه دیگه بکنین میخوام خودم پیداش کنم️ -
Matin Mousavi 1
گیاه گونرا با توجه به شکل برگش فکر کنم دولپهای باشه.
و خوب کلا دو حالت داریم ذخایر آندوسپرم بمونه و لپه یا لپه ها بسته به نوع گیاه نقش انتقال رو داشته باشن یا اینکه مواد جذب لپه ها بشه و هم وظیفه ذخیره و هم انتقالو داشته باشن. پس این گزاره به نظرم غلطه. اگر قرار بر جذبه یه سره جذب لپه میشه.
امیدوارم درست گفته باشم -
Mehrsa 14 گیاه گونرا دولپه ای هست و در دانه بالغش اصلا آندوسپرم رو نداره!!
حالا نه باتوجه به شکل برگ زیاد نمیشه گفت ولی یه جا دیگه هست ببینید میدونید! خیلی واضح میشه گفت که دولپهای هست گونرا!
-
Matin Mousavi 1 منظورت اون قسمتیه که گفته ساقه و دمبرگ گونرا؟
-
🩸گزاره
اگر زامه با گویچه قطبی اول لقاح بدهد،بطورحتم پس از مدتی همزمان با خون ریزی جدار رحم ، توده یاخته ای بی شکل از بدن دفع میشود ... -
Farhan Honar
نادرست -
Farhan Honar
چون ممکنه هم زمان با اووسیت ثانویه هم لقاح بده و بارداری رخ بده و ما در بارداری قاعدگی رو نمیتونیم ببینیم
نباید بگه ب طور حتم -
@soniaaa ب...ا...ر...ی...ک
بله درسته -
Farhan Honar نادرست قطعی نباید حکم بده ممکنه باردار بشع طرف
-
@soniaaa
-
Farhan Honar
مرسی
ی سوال اگ تو بدن مادر اسپرم هم با اوووسیت هم با گویچه قطبی لقاح بده اونوقت اون توده بی شکل تا زایمان تو بدن مادر میمونه ؟ -
Mahan Xodayi 2
Barik
باریک اصلی وارد شد -
Farhan Honar بقیه فیکن؟؟
-
@soniaaa چرا مگه مدین چین بده؟؟
-
Mahan Xodayi 2
باشه مرسی یک هیچ ب نفع شما ولی تلافی میکنم
پ ن: شوخی :)) -
@soniaaa پاسخ تستی کی این گزاره رو آورده بود اینو نوشته:
اگر حالتی را در نظر بگیریم که یکی از اسپرم ها با حسن قطبی و دیگری با اووسیت تانویه لقاح یابد ، میتوان گفت ممکن است که بعد از مدتی ، هنگامی که جایگزینی بلاستوسیت در رحم انجام ، همزمان توده یاخته ای بی شکل هم از واژن خارج میشود.
اما دقت کنید در این حالت چون باردار رخ داده ، جسم زرد تا مدتی حفظ میشود و به دلیل بالا بودن غلظت استروژن و پروژسترون در خون، جدار رحم حفظ شده و خون ریزی قاعدکی اتفاق نمیافتد. -
Farhan Honar
اها ینی بدون خونریزی خارج میشه -
Farhan Honar
ممنونم