تست گیاهی
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده
درود. این تسته به نظرتون کدوم گزینهاس؟؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی کنکوری
-
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گزینه آخر البته با گزینه سوم هم مشکل کوچیکی دارم ولی 4 بهتره
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@helen-owl گزینه آخر واکوئل ها غلطه به نظرم!! اون ترکیبات در واکوئل مرکزی ذخیره میشن که یه دونست نه ها
-
@helen-owl گزینه آخر واکوئل ها غلطه به نظرم!! اون ترکیبات در واکوئل مرکزی ذخیره میشن که یه دونست نه ها
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 بابا واکول ها در یا خته درست ولی گفته در گیاه نگفته در یاخته که ما بگیم ها غلطه الان کسی که من دارم حگم میکنم براش گیاه هست ن یاخته گیاهی البت شایدم درست میگی ولی نظر منه مگه جواب نداره ؟؟؟؟
-
Matin Mousavi 1 بابا واکول ها در یا خته درست ولی گفته در گیاه نگفته در یاخته که ما بگیم ها غلطه الان کسی که من دارم حگم میکنم براش گیاه هست ن یاخته گیاهی البت شایدم درست میگی ولی نظر منه مگه جواب نداره ؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@helen-owl نه پاسخنامه نداره
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ببین ما فقط واکئول مرکزی خوندیم از اینا این احتمالم بگیر
-
Matin Mousavi 1 ببین ما فقط واکئول مرکزی خوندیم از اینا این احتمالم بگیر
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei الان چرا به کلمه ها گیر میدین ؟؟؟ مگه گفته در سلول گیاه ک شما گیر میدین این گفته در گیاه خو گیاه پر واکوله
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرتون دو رو اگه بگیریم منظورم یک نوع یاخته بوده باشه درس نمیشه؟
-
Marzieh Abouei الان چرا به کلمه ها گیر میدین ؟؟؟ مگه گفته در سلول گیاه ک شما گیر میدین این گفته در گیاه خو گیاه پر واکوله
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@helen-owl اخه خیلی باید رو این ها حساس باشی اکثرا تعدادش منظورشون نیس
-
@helen-owl اخه خیلی باید رو این ها حساس باشی اکثرا تعدادش منظورشون نیس
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط Rahman Aa انجام شدهMarzieh Abouei خب منم میدونم ولی تست میگه برای گیاه کم کن نمیگه برا یاخته گیاهی اگر میگفت یاخته گیاهی میگفتم آره راست میگه ا نداره و غلطه ول الان اینو نمیگه ک سوال سوال میگه فلان گیاه این جوریه یعنی کلیت میگه نه اینکه منظورش تکتک یاخته هاش باشه
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei چرا اگر یک نوع بگیریم آره ولی سوال گفته یک یاخته
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei دو غلطه چون قسمت دومش گفته در مورد هر گیاهی که تمام مراحل تثبیت کربن رو فقط در روز انجام میده!!
-
Marzieh Abouei چرا اگر یک نوع بگیریم آره ولی سوال گفته یک یاخته
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@helen-owl تازه برا گیاه کم درست اما برا قسمت دوم نمی خونه چون گیاه سی سه هم همین حالتیه
-
@helen-owl نه پاسخنامه نداره
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 این سوال هت دادن گفتن جوابش بگو که جوابش نداری ؟؟ ولی احتمال خیلی زیاد اگه آبرومون نره جواب 4
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 اگر این کلمه رو اضافه کنی به صورت سوال اون وقت حرفت درسته بگی هر یاخته ساقه یا برگ گیاه و ادامه سوال
-
Matin Mousavi 1 این سوال هت دادن گفتن جوابش بگو که جوابش نداری ؟؟ ولی احتمال خیلی زیاد اگه آبرومون نره جواب 4
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@helen-owl یک رو چرا رد کردی؟ اون غیر مستقیم رو جایی ندیدم من
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام،بنظرم چهار درسته
-
@helen-owl یک رو چرا رد کردی؟ اون غیر مستقیم رو جایی ندیدم من
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 منم مث تو ندیده بودم ولی فهمیدم طراح بازیش گرفته یعنی میگه که کتاب گفته که این گیاه هان سی 4 و کم چون اول تو اسید 4 کربنه تثبیت دارن پس میشه گفت که غیر مستقیم کرین جو رو ب روبیسکو میدن بر خلاف گیاه سی سه
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوکی مرسی از همگی
به نظر میاد چهار باشه.