سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
توروخدا زود بیاید
-
Moon1 نه بابا یه دوره حفظ قران یکسالست مصاحبشون پنجاه پنجاه تا اینجا که من فهمیدم
یعنی نصف مصاحبه بقیشم امتحان روانخوانی -
-
M Ebrahimi اها ببین شاید ازاونا باشه توش ان شالله موفق می شی
-
M Ebrahimi
به احتمال زیاد قبول میشی
اگر روانخوانیت خیلی خوب باشه رو هوا میزننت
فردا منشنم کن بهت میگم چی میخواستم بگم -
Gharibe Gomnam باشه ممنون
-
Moon1 نه عزیزم اولی برای سایت حوزست
دومی برای نیروی انتظامی
بازم ممنون پیگیر بودی -
M Ebrahimi عههه
-
M Ebrahimi عزیزی
-
-
سلام بله دوره خیلی خوبیه.
استهبان هم شهر قرآنی هست جایگاه دارند برای اینکه یک سال اینجا بمانید و این طرح رو بگذرونی فقط باید یک سال نريد مدرسه
بعد یک سال که اگر این طرح رو بگذرونی تافظ کل می شید.فکر کنم خیلی مصاحبش سخت نباشه. اگر کسی بخواد و ببینند که شرایط رو داره قبول می کنند.
راستی اگر استهبان نیستی اومدید اینجا ما زندگی می کنیم.
تازه اونجایی که این طرح رو می گذروند نزدیک خونمون البته واحد دخترانش. شما دختری ی پسر.خلاصه اگر کمکی از دستم بر بیاد درخدمتم. سوالی چیزی بخوایید تا برم بپرسم
-
اها احتمال 99 درصد پسر هستید
هرچند برای نیرو انتظامی دختر ها آزمون دارند می گیرندد.ولی اون که گفتید برای روخوانی هم آزمون هست فکر کنم به این منظور که اگر کسی توانایی رو خوانی نداشته باشه باید بره اول دوره روخوانی مدرک روخوانی شرو بگیر بعد شروع کنه برای حفظ از يان لحاطه
-
أن شاء الله که امروز موفق باشید.
-
M Ebrahimi سلام میشه بگین کجا باید ثبت نام کنیم ؟
من چند سال پیش از یه نفر شنیدم اینو که میرن شیراز یکساله حفظ میکنن اما نگفتن چجوری میشه ثبت نام کرد -
من با یه خانمی صحبت میکردم
نمیدونم برنامه اسرا رو دیدین که اونم ترتیل قران و حفظ قران هست بعد ایشون با داور مسابقه اسرا در ارتباط هستن واسه قرآن بهترین راه آهسته پیوسته هست
من خودمم قبول دارم قرآن واقعا کمک خیلی خیلی بزرگیه تو زندگی اما اینکه در کنار تمام درسا و مشغله ها قرآنتو میخونی میای جلو پیشرفت میکنی خود به خود احساس انگیزه به ادامه دادن همه چیز تو وجودت ریشه میکنه
اینکه یه دوره یه ساله میری و حفظ میکنی درسته خیلی ویژگی های مثبت داشته باشه ولی بزرگترین ظلمی که در حق خودت میکنی اینه که نمیتونی اون چالشهایی که تو حفظ ۳ یا ۴ ساله پیش میاد رو تجربه بکنی
اینکه همراه با درسای مدرسه پیش بیای و با عشق جلو بیای یه چیزایی احساس میکنی که بعد اون دوره یک سالع ممکنه اصلا تجربه نکنی
بعدم حتی بدون اینکه به این دوره بری میتونی درعرض ۲سال حافظ کل بشی بعدش میری واسه امتحان و میتونی مدرک بگیری
اینکه الان دارین میرین ترک تحصیل میکنید به مدت یک ساله بزرگترین ظلم رو در حق خودتون میکنید
من دوستم ۱۴ سالشون بود شروع کردن تو ۱۶ سالگی حافظ کل شدن اما تسلطی دارن که فکرش رو هم نمیتونید بکنید
همونطور که به یادگیری قرآن سفارش شده به علم هم سفارش شده اگر درکنارهم بیاریدشون جلو میفهمید که خود به خود حتی به زمان هاتون هم بلندتر میشه -
Gharibe Gomnam بله درسته ان شاءالله موفق باشین
-
@jahad-128 عه چقدر عالی من دخترم اونجا چجوری بیشتر برام میگید
شرایطشو دارم تا ببینم امروز چی میشه
-
این پست پاک شده!
-
@jahad-128 نه پسر نیستم دخترم
نیرو انتظامی رو یکی از دوستان اشتباهی فرستاده بود -
Gharibe Gomnam اخه این دوره فقط قران نیست دوره تفسیر وحفظ نهج البلاغه هم هست و خیلی شرایط عالی
-
M Ebrahimi
وقتی واسه حفظ قرآن میری فقط حفظ نمیکنی که
باید اون موسسه بهت تجوید
قواعد
تفسیر
ایات مشابه
آیه های کلیدی
و...
رو بهت بگن
پس فقط یه نهج البلاغه بیشتره
که اونم میتونی بعد اتمام حفظ قرآن شروع بکنی به حفظ کردنش