تست۲
-
سلام میشه بگین این تست چی میگه؟
مفهومش لطفا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on ۱۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۱
-
مفهومش لطفا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Mr-Wick سلام جواب گزینه یکه ؟! برداشت های من از هر بیت اینطوریه (البته شاید اشتباه هم باشه نمیدونم ) گزینه 1 میگه هنر چیز خوبیه و درواقع هنرتو نشون بده ( معنی کلمه به کلمه نمیکنم فقط اون چیزی ک فهمیدم اینه که اگر بلبل نوایی برنخیزد و اواز نخونه همون بهتر صید زاغ بشه و همایی ک دولت نبخشد و اینا مگس به اون برتری داره پس هنرتو نشون بده ک بی هنری بی ارزشیه و..:// ) تو سایر گزینه ها میگ بی هنری بهتره ..تو گزینه 4 ک تابلوعه میگه بی هنر شو ! گزینه 2 هم از اون جا ک گفت چرخ سفله پروره ...و گزینه 3 هم از اونجا ک گفتش بر این چمن (منظورش شاید باغهه ) گریه میکنم که اشیان شادی ک باید بلبل توش میبود ..زاغ هست..زاغ هم احتمالا همون فرد بی هنره ...انگار بقیه گزینه ها یه جوری هنرمندو انداختن اونور :// امیدوارم درست باشه !!!
-
مفهومش لطفا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick
سلام.
گزینهٔ یک میگه وقتی یه بلبلی آواز نمیخونه، اگه بری کلاغ شکار کنی خیلی بهتره. همایی که خوشبختی نمیاره از مگس کمتره.
گزینهٔ دوم میگه که نپرس روزگار واسهٔ چی افراد سفله و به دردنخور رو داره پرورش میده. چونکه کامبخشیش هم حتی دلیلی نداره.
گزینهٔ سوم میگه که من میتونم مثه ابر بهمن بر سر این باغ گریه کنم. آرامش آشیان بلبل رو ببین که نصیب زاغ شده...
گزینهٔ چهارم هم میگه که تا لاف هنرمندی رو زدم خواجه هیچ ارزشی برام قائل نشد. بیهنر شو که توی بیهنری هنرهاست.
تناقض وحشتناک مشخص رو هم که مشاهده میکنید.واللا هرکدوم ابیات از یه وری دارن میرن :))))
اگه گزینهٔ چهارم جواب باشه، درواقع بقیه دارن میگن بیهنری بده و افراد بیهنر به جایی رسیدن که این هم بده، چهار میگه بیهنری خوبه.
اما گزینهٔ دو رو کلا لذت نمیبرم از حضورش...
همون چهار میشه. درسته؟ -
@danial-hosseiny
haniye -y-
دای من قاتمیشام:///
ینی من دیگه رررد دادم -
@danial-hosseiny
haniye -y-
دای من قاتمیشام:///
ینی من دیگه رررد دادمنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده@Mr-Wick
️
نرید اونجور جاها
مفهوم اصلی بیت دوم اصلا جابجایی ارزشها نیست.
شاید بشه توی معنهی چندین و چندمش با اغماض اینو ازش گرفت.
توی بیت اول نمیگه بلبل بهتره صید کلاغ بشه. میگه کلاغ به جای بلبل صید بشه بهتره.
بیهنر بودن هم به معنیِ بیهنری نیست طییعتا. درواقع داره میگه مدعی نباش.
حالا در کل که خداوند به ما رحم بفرماید.
چی بگم واللا! -
@Mr-Wick
️
نرید اونجور جاها
مفهوم اصلی بیت دوم اصلا جابجایی ارزشها نیست.
شاید بشه توی معنهی چندین و چندمش با اغماض اینو ازش گرفت.
توی بیت اول نمیگه بلبل بهتره صید کلاغ بشه. میگه کلاغ به جای بلبل صید بشه بهتره.
بیهنر بودن هم به معنیِ بیهنری نیست طییعتا. درواقع داره میگه مدعی نباش.
حالا در کل که خداوند به ما رحم بفرماید.
چی بگم واللا!@danial-hosseiny های الله هوی://///
مرسی. -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۹
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick خواهش میکنم