Close
-
سلام سئوال 26 رو میشه جوابشو بگید.
1-Inspiration
2-demand
3-equivalent
4-respect -
۱ میشه؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr Unknown XD on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr Unknown XD یک میشه الهام گرفتن ولی معنی نمیده به نظرم
-
Mr Unknown XD دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 در Close گفته است:
Mr Unknown XD یک میشه الهام گرفتن ولی معنی نمیده به نظرم
به معنی منبع نمیتونه باشه؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mr Unknown XD on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr Unknown XD الهام گرفتن و وحی میشه. من تا حالا منبع ندیدم
-
Mr. Wick
2میشه؟ -
Sara_R بله
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to Mr Unknown XD on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr Unknown XD نه دو میشه
-
بچن ها خیلی تست سختیه
ولی بنظرم تست نشکل داره چون جمله نصفه مونده و معنی نمیده البته تا اینجا 80% حدس میزنم کن مشکل داشته تست.
ولی اگر نظری دارین بگین که باهم یادش بگیریم -
امروزه بسیاری از انرژی های تجاری تجدیدناپذیر از منابع نفت،گازهای طبیعی و زغال سنگ بدست میاد.سه چهارم این تقاضای تجاری انرژی. (خب انرژی چی؟کجا؟)؟
جمله نصفه میمونه با اینکه معنی demand (تقاضا،درخواست)رو گذاشتم داخل جمله بازم معنی نمیده. -
Mr Unknown XD دانش آموزان آلاءreplied to Mr. Wick on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr Unknown XD نه دو میشه
پس من کلمه رو معنیشو اشتباه یادم بود،
من فکر میکردم معنی منبع بده واسه همین میشد زغالسنگ سه چهارم. انرژی تجاری فلان و اینا مبنعشه مثلا اینطوری معنی کردم حس کردم اولویت داره ،، ولی گزینه دوم هم به جمله میشینه یعنی سه چهارم تقاضایه فلانش زغال هست -
Mr Unknown XD دانش آموزان آلاءreplied to Mr. Wick on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروزه بسیاری از انرژی های تجاری تجدیدناپذیر از منابع نفت،گازهای طبیعی و زغال سنگ بدست میاد.سه چهارم این تقاضای تجاری انرژی. (خب انرژی چی؟کجا؟)؟
جمله نصفه میمونه با اینکه معنی demand (تقاضا،درخواست)رو گذاشتم داخل جمله بازم معنی نمیده.فکر میکنم منظورش اینه زغال سنگ سه چهارم این تقاضایه ها یک ویرگولی گذاشته آخه
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to Mr Unknown XD on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده
Mr Unknown XD معنی کامل رو نوشتم پایین شما چطوری میگن معنی میده؟
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to Mr Unknown XD on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr Unknown XD بعد زغال سنگ نقطه گذاشته.جمله تموم شده
-
Mr Unknown XD دانش آموزان آلاءreplied to Mr. Wick on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mr Unknown XD معنی کامل رو نوشتم پایین شما چطوری میگن معنی میده؟
شایدم معنی نده من بر اساس اینکه زغال سنگ مربوط به اون جمله باشه معنی میکردم برای خودم ولی خب نمیدونم بقیه هم بگن احتمالا مال بقیه منطقی تره
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to Mr Unknown XD on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده
Mr Unknown XD من کلا هیچ منطقی تو سئوال نمیبینم.
حتی رفتم از ترجمه گوگل هم استفاده کردم به حایی نرسید تقریبا مشابه ترجمه خودم بود
نصفه بود -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to officer k on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده
@Ali-Valicheki خب الان یه جایگاهیه که سومی هم معنی میده بخواییم با رد گزینه هم بریم
Equivalent ینی معادل
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to Mr. Wick on ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده
1/35