Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. نیاز به کمکتون دارم💕💕
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای

نیاز به کمکتون دارم💕💕

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
19 دیدگاه‌ها 6 کاربران 369 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • mahsaaa rezaeeeM mahsaaa rezaeee

FATEMEH VARAN در نیاز به کمکتون دارم💕💕 گفته است:

سلام . من منطقه ۳ هستم.
    سال دهم رشتم ریاضی بود و تغییر رشته دادم به تجربی.
    سال دهم درسارو در حد تشریحی خوندم و تست کار نکردم ولی نمراتم خوب بود و زیستو خیلی کامل مسلط شدم چون خیلی خوندم و امتحان دادم و قبول شدم.
    ....................💕
    اومدم یازدهم که تصمیم گرفتم مدرسمو عوض کنم مدرسه رو عوض کردم تو یازدهم و چون سطح تدریس معلما کنکوری شده بود تو اون مدرسه یکم افت تحصیلی داشتم.
    ولی بازم تست خیلی کم میزدم و بیشتر میخوندم.
    خیلی میخونماا دهم در حد ۷ ۸ ساعت
    یازدهم در حد ۸۹ ساعت با وجود مدرسه و بدون مدرسه ۱۲ ۱۳ ساعت و
    دوازدهمم ۱۴ ساعت و...
    ولی خب متاسفانه اشتباهی که کردم تست کار نکردم.
    .............💕
    الان ۳ هفته موند به کنکور خب؟
    امتحان نهایی هم داریم.
    من میخوام وضعیتمو بگم بعد بگید چیکار کنم .
    قصدم پزشکی بود ولی فکر نکنم بتونم برسم بهش😓 یعنی بنظرتون میتونم رتبه ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ رو بیارم؟😢

........❤❤❤❤..........

🛑شیمی دهم کامل بلدم و به تست هاش هم مسلطم جز فصل ۳.

🛑شیمی یازدهم کامل بلدم و تستاشم دیدم جز فصل دو که توی خوندنش مشکل دارم و یادم میره مفهومش.

🛑شیمی دوازدهمم اوکیه و تستاشو دیدم و جز فصل ۴ که هم تو خوندن و هم درسنامه مشکل دارم البته خوندن کمتر یعنی درسنامه رو یه دور بخونم قشنگ یاد میگیرم.

🛑فیزیک دهم همه چیو بلدم و فقط تو تستای فشار مشکل دارم.

🛑فیزیک یازدهم همه چیو بلدم .(ولی تو تست فصل یکش مشکل دارم یه جاهایی رو)

🛑فیزیک دوازدهمم فصل ۲ خوبه فصل یکم بد نیست ولی فصل ۳ و ۴ اصلا تست نزدم.

🛑زیست دهمم خوبه جز فصل دو ۶ ۷ باید بخونم تا یادم بیاد.

🛑زیست یازدهمم فصل های ۴ یه گفتارش ، ۵،۶،۷،۸،۹ باید یادم بیاد. فصل های گیاهیو که کلا یادم رفته.

🛑زیست دوازدهم فصل ۷ و ۶ و ۵ و ۴ باید یه دور دیگه خونده شه.

🛑ریاضی که اصلاا نمیتونم تست بزنم هر چقدرم بفهمم مفهومو نمیتونم تست بزنم. در حد ۱۰ ۱۲ درصد میتونم بزنم ولی همه ی مباحث ریاضیم حوبه جز الگو و دنباله باید تست کار کنم و فصول هندسه و دوازدهمم یه دور جمع بندیو ببینم.

🛑دینی که انگار شانسی میزنم ولی درست درمیاد جواب تستا شایدم بلد باشما نمیدونم😶ولی دینی دوازدهمم درس ۸ ۹ ۱۰ باید بخونم و دروس پایه اگه وقت بشه یدور بخونم عالیه ولی تستای هر سه سالو کار کردم به جز اون سه درس اخر دوازدهم.

🛑ادبیات بخش آرایم خوبه ولی قرابت نه لغتم که تاحالا نخوندم املتمم خوبه و دستورم بد نیست تاریخ ادبی هم حذف کردم.

🛑زبان که اصلا لغتم زیاد خوب نیت تا یه جاهایی خودم کلاس رفتم ولی بلد نیستم زیاد تست اصلا نزدم و این درسو شاید از کنکور حذف کنم کلا گرامرم بهتر از همشون.

🛑عربیم خوبه چه تست چه درسنامه.

با این وضعیت اگه برسم نقصای خوندنو (نه تست) برطرف کنم رتبم چیجوری میشه؟
    تستم که فقط میشه سراسریو بزنم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    امسال نشه باید بمیرم😭😭😭

بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
    تجربیا بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاء انسانیا

رشتم تجربیه.

سلام شبتون بخیر.
    نمیدنم مشکلتون حل شد یا ن . به نتیجه ای رسیدید یا ن.
    ولی با توجه به چیزایی که گفتید وضع بدی ندارید
    بنظرم الان که دیگه امتحان هویت داریم و ادبیات و زبان که به نسبت سبک ترن اگه تونستی تو درسنامه اون مباحثو که یکم ضعف داریو مرور کن.
    ببین اگه صفری مثلا گیاهیو نخون ولی اگه نیاز داری به یه دیدن خب میشه جمش کرد که بنظرم تا 25 ام درسنامه هارو راست و ریس کن و بعد 25 ام :

روزی یه ازمون بده 4 ساعت خب؟ تایمشو مثل تایم کنکور از 8 شروع کن بعدش یکم استراحت کن بعدش تحلیل ازمونو شروع کن و بعد هم مطمیناا وقت میکنی اگه تایمت بالا باشه اگه تایمت بالا هم نباشه ببر بالا تا این 25 ام .
    ازمون دادی تحلیل کردی ببین کجا ضعف داری ضعفتو پیدا کردی دیگه درسنامه رو نخون فقط اون مبحثو تست بزن {قرار بر این شد خوندنو کامل تا 25 ام تموم کنی}

دیگه چی میخواایی؟
    ظرفیت پزشکی که بالا رف.
    تو هم که خوندنت ب نسبت خوبه و تست نزی اونممم بعضی مباحثو
    خب هرکی رفت نشس سر جلسه ازمون که قرار نیست از سوال 1 تا 270 کامللل ج بده
    پ نگران نباش
    استرس نداشته باش
    به این فکر کن از خیلیا جلویی فقط یه سری از مباحثت ناقصه
    به قول یه دوستی : خیلیا حدود 20% از کل کتابو میخونن و با ایمانی که به خودشون دارن و امید میرن حدود 70% بهتر از بقیه جواب میگیرن و قبول میشن. Yegane Dehqan

پ.ن: یگانه این جمله اخریو صفحه چتو باز کردم از رو نوشدم 😕 😁

FATEMEH VARANF آفلاین
    FATEMEH VARANF آفلاین
    FATEMEH VARAN
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

mahsaaa rezaeee مرسی 😢انگیزه گرفتم❤❤❤❤❤❤❤
    میترسم.
    خیلی خوب پیش میرفتم.
    درصدام خوب بود.
    یهو افت درصد ....
    میسپارمش به خدای بزرگ😓💕

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • FATEMEH VARANF FATEMEH VARAN

سلام . من منطقه ۳ هستم.
      سال دهم رشتم ریاضی بود و تغییر رشته دادم به تجربی.
      سال دهم درسارو در حد تشریحی خوندم و تست کار نکردم ولی نمراتم خوب بود و زیستو خیلی کامل مسلط شدم چون خیلی خوندم و امتحان دادم و قبول شدم.
      ....................💕
      اومدم یازدهم که تصمیم گرفتم مدرسمو عوض کنم مدرسه رو عوض کردم تو یازدهم و چون سطح تدریس معلما کنکوری شده بود تو اون مدرسه یکم افت تحصیلی داشتم.
      ولی بازم تست خیلی کم میزدم و بیشتر میخوندم.
      خیلی میخونماا دهم در حد ۷ ۸ ساعت
      یازدهم در حد ۸۹ ساعت با وجود مدرسه و بدون مدرسه ۱۲ ۱۳ ساعت و
      دوازدهمم ۱۴ ساعت و...
      ولی خب متاسفانه اشتباهی که کردم تست کار نکردم.
      .............💕
      الان ۳ هفته موند به کنکور خب؟
      امتحان نهایی هم داریم.
      من میخوام وضعیتمو بگم بعد بگید چیکار کنم .
      قصدم پزشکی بود ولی فکر نکنم بتونم برسم بهش😓 یعنی بنظرتون میتونم رتبه ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ رو بیارم؟😢

........❤❤❤❤..........

🛑شیمی دهم کامل بلدم و به تست هاش هم مسلطم جز فصل ۳.

🛑شیمی یازدهم کامل بلدم و تستاشم دیدم جز فصل دو که توی خوندنش مشکل دارم و یادم میره مفهومش.

🛑شیمی دوازدهمم اوکیه و تستاشو دیدم و جز فصل ۴ که هم تو خوندن و هم درسنامه مشکل دارم البته خوندن کمتر یعنی درسنامه رو یه دور بخونم قشنگ یاد میگیرم.

🛑فیزیک دهم همه چیو بلدم و فقط تو تستای فشار مشکل دارم.

🛑فیزیک یازدهم همه چیو بلدم .(ولی تو تست فصل یکش مشکل دارم یه جاهایی رو)

🛑فیزیک دوازدهمم فصل ۲ خوبه فصل یکم بد نیست ولی فصل ۳ و ۴ اصلا تست نزدم.

🛑زیست دهمم خوبه جز فصل دو ۶ ۷ باید بخونم تا یادم بیاد.

🛑زیست یازدهمم فصل های ۴ یه گفتارش ، ۵،۶،۷،۸،۹ باید یادم بیاد. فصل های گیاهیو که کلا یادم رفته.

🛑زیست دوازدهم فصل ۷ و ۶ و ۵ و ۴ باید یه دور دیگه خونده شه.

🛑ریاضی که اصلاا نمیتونم تست بزنم هر چقدرم بفهمم مفهومو نمیتونم تست بزنم. در حد ۱۰ ۱۲ درصد میتونم بزنم ولی همه ی مباحث ریاضیم حوبه جز الگو و دنباله باید تست کار کنم و فصول هندسه و دوازدهمم یه دور جمع بندیو ببینم.

🛑دینی که انگار شانسی میزنم ولی درست درمیاد جواب تستا شایدم بلد باشما نمیدونم😶ولی دینی دوازدهمم درس ۸ ۹ ۱۰ باید بخونم و دروس پایه اگه وقت بشه یدور بخونم عالیه ولی تستای هر سه سالو کار کردم به جز اون سه درس اخر دوازدهم.

🛑ادبیات بخش آرایم خوبه ولی قرابت نه لغتم که تاحالا نخوندم املتمم خوبه و دستورم بد نیست تاریخ ادبی هم حذف کردم.

🛑زبان که اصلا لغتم زیاد خوب نیت تا یه جاهایی خودم کلاس رفتم ولی بلد نیستم زیاد تست اصلا نزدم و این درسو شاید از کنکور حذف کنم کلا گرامرم بهتر از همشون.

🛑عربیم خوبه چه تست چه درسنامه.

با این وضعیت اگه برسم نقصای خوندنو (نه تست) برطرف کنم رتبم چیجوری میشه؟
      تستم که فقط میشه سراسریو بزنم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
      امسال نشه باید بمیرم😭😭😭

بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
      تجربیا بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاء انسانیا

رشتم تجربیه.

z GheibiZ آفلاین
      z GheibiZ آفلاین
      z Gheibi

FATEMEH VARAN سلام
      میگن از خوبی یک فرد همین بس که میشه عیب هاش را شمرد ،این وضعیت شما همین طوره وقتی میتونی آنقدر دقیق بگی یعنی خوندی
      مونده دوتا کار اساسی
      ۱_ آزمون های سه روز یکبار
      ۲_ یه جمع بندی حسابی به خصوص برا ریاضی ( همایش میشه کتاب هم، من با همایش سازگار ترم)
      به این پستم توجه کامل کن و بعد هر سوالی داشتی حتما بپرس✨
      https://forum.alaatv.com/post/1810603

بای ذنب قتلت🖤
      به کدامین گناه کشته شد؟؟
      #آرمان_علی_وردی

FATEMEH VARANF 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • z GheibiZ z Gheibi

FATEMEH VARAN سلام
        میگن از خوبی یک فرد همین بس که میشه عیب هاش را شمرد ،این وضعیت شما همین طوره وقتی میتونی آنقدر دقیق بگی یعنی خوندی
        مونده دوتا کار اساسی
        ۲_ یه جمع بندی حسابی به خصوص برا ریاضی ( همایش میشه کتاب هم، من با همایش سازگار ترم)

FATEMEH VARANF آفلاین
        FATEMEH VARANF آفلاین
        FATEMEH VARAN
        دانش آموزان آلاء

z Gheibi در نیاز به کمکتون دارم💕💕 گفته است:

FATEMEH VARAN سلام
        مونده دوتا کار اساسی

ممنون از نظرات و کمکتون💕💕❤
        مطالعه کردم 👌
        اگه تا اخر ۲۶ ام تورق داشته باشم و کلا کتابو بزارم کنار میمونه از ۲۷ ام خرداد که باید ازمونو شروع کنم
        چند نمونه از سراسریو زدم و چند تا موند.
        آزمون بدم و بعد آزمون برم سراغ تست زدن مباحثی که مشکل دارم؟
        اینطوری میشه پیشرفت کرد؟
        اصلا استراتژی درستی هست؟

اون مباحثی که مشکل دارم تستو از کجا پیدا کنم؟
        تست ازمونارو بزنم یا منابع دیگه؟

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0

FATEMEH VARAN سلام
          مونده دوتا کار اساسی

مطالعه کردم 👌
          اگه تا اخر ۲۶ ام تورق داشته باشم و کلا کتابو بزارم کنار میمونه از ۲۷ ام خرداد که باید ازمونو شروع کنم
          اینطوری میشه پیشرفت کرد؟
          اصلا استراتژی درستی هست؟

z GheibiZ آفلاین
          z GheibiZ آفلاین
          z Gheibi
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده

FATEMEH VARAN سلام
          مونده دوتا کار اساسی

مطالعه کردم 👌
          اینطوری میشه پیشرفت کرد؟
          اصلا استراتژی درستی هست؟

همزمان آزمون دادن تورق بکنی بهتره
          وقتی آزمون را دادی وقت بررسی سوالات علامت دار ( غلط نزده و نکته دار) را میای بررسی می‌کنی
          اگه با همون درسنامه یادگرفتی که حله
          اگه نه میری سراغ کتاب درسی
          اگر بازم نه میری ازش تست میزنی تا یاد بگیری
          فرقی نمیکنه تست از کجا باشه ولی یه چیز جامع می‌خوایم ، مثلاآزمون ها انتهای هر فصل خوبن
          این روش عالیه و قطعا باهاش خیلی پیشرفت میکنید
          زمان نقصانی را هم حتما تو آزمون ها لحاظ کن

بای ذنب قتلت🖤
          به کدامین گناه کشته شد؟؟
          #آرمان_علی_وردی

1
          • Amirabbas ShahbaziA آفلاین
            Amirabbas ShahbaziA آفلاین
            Amirabbas Shahbazi

درود
            دوست گرامی ببینید وضعیت شما با آزمون دادن ، اونهم تا حدودی (نه به صورت قطعی) ، مشخص میشه
            اینکه میگید مثلا فلان فصل رو کامل مسلطتید ، امیدوارم بر اساس نتایج آزمون هاتون بگید
            اما چیزی که خواستم بگم اینه که شما ، هر وضعیتی که داشته باشید ، باید حتما تا کنکور تلاش کنید و حتما حتما کنکور رو هم شرکت کنید.
            با هر اوضاعی ، شاید نشه الزما پزشکی تهران رو آورد ولی میشه لا اقل به شهر خودتون یا به یه رشته مثل پرستاری فکر کرد
            به علاوه حتما کنکور رو هم شرکت کنید که هم تجربه فضای کنکور و سوالات و ... باشه و هم بدونید مثلا اگر رتبه شما ۵۰۰۰ هست ، سال بعدی برای ۳۰۰۰ تلاش کنید.

پس حتما اول به کنکور امسال تون فکر کنید بعدش به سال بعد هم میشه فکر کرد .

10
            • Amirabbas ShahbaziA آفلاین
              Amirabbas ShahbaziA آفلاین
              Amirabbas Shahbazi

برای کنکور امسالتون هم ‌، باید کمالگرایی رو کنار بذارید
              زیاد نباید روی موضوعات جدید خوندن وقت بذارید ، به نظرم با توجه به وضعیتتون - که دقیقا اطلاع ندارم - یه برنامه شخصی بریزید و موضوعاتی رو که مسلطتید جمع بندی کنید و با یه ذهن دسته بندی شده جلو برید که لا اقل یه بخش خوبی از سوالات کنکور رو حل کنید.
              البته این صرفا نظر منه و با توجه به شرایطتتون ، خودتون باید برای خودتون تصمیم بگیرید
              هیچکس نمیتونه خیلی براتون کاری کنه ، استرس و تشویش رو کنار بذارید و آلاخونه رو هم بذارید کنار و با آرامش به جمع بندی درساتون بپردازید.

9
              • z GheibiZ z Gheibi

FATEMEH VARAN سلام
                مونده دوتا کار اساسی

مطالعه کردم 👌
                اینطوری میشه پیشرفت کرد؟
                اصلا استراتژی درستی هست؟

همزمان آزمون دادن تورق بکنی بهتره
                وقتی آزمون را دادی وقت بررسی سوالات علامت دار ( غلط نزده و نکته دار) را میای بررسی می‌کنی
                اگه با همون درسنامه یادگرفتی که حله
                اگه نه میری سراغ کتاب درسی
                اگر بازم نه میری ازش تست میزنی تا یاد بگیری
                فرقی نمیکنه تست از کجا باشه ولی یه چیز جامع می‌خوایم ، مثلاآزمون ها انتهای هر فصل خوبن
                این روش عالیه و قطعا باهاش خیلی پیشرفت میکنید
                زمان نقصانی را هم حتما تو آزمون ها لحاظ کن

FATEMEH VARANF آفلاین
                FATEMEH VARANF آفلاین
                FATEMEH VARAN
                دانش آموزان آلاء

z Gheibi اها متوجه شدم همین کارو میکنم ممنون❤💕

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Amirabbas ShahbaziA Amirabbas Shahbazi

درود
                  دوست گرامی ببینید وضعیت شما با آزمون دادن ، اونهم تا حدودی (نه به صورت قطعی) ، مشخص میشه
                  اینکه میگید مثلا فلان فصل رو کامل مسلطتید ، امیدوارم بر اساس نتایج آزمون هاتون بگید
                  اما چیزی که خواستم بگم اینه که شما ، هر وضعیتی که داشته باشید ، باید حتما تا کنکور تلاش کنید و حتما حتما کنکور رو هم شرکت کنید.
                  با هر اوضاعی ، شاید نشه الزما پزشکی تهران رو آورد ولی میشه لا اقل به شهر خودتون یا به یه رشته مثل پرستاری فکر کرد
                  به علاوه حتما کنکور رو هم شرکت کنید که هم تجربه فضای کنکور و سوالات و ... باشه و هم بدونید مثلا اگر رتبه شما ۵۰۰۰ هست ، سال بعدی برای ۳۰۰۰ تلاش کنید.

پس حتما اول به کنکور امسال تون فکر کنید بعدش به سال بعد هم میشه فکر کرد .

FATEMEH VARANF آفلاین
                  FATEMEH VARANF آفلاین
                  FATEMEH VARAN
                  دانش آموزان آلاء

Amirabbas Shahbazi اینکه میگم مسلطم بر اساس تستایی که از اون قسمت زدم و خوبم زدم. گفتم مسلطم تا الان زیاد ازمون شرکت نکردم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Amirabbas ShahbaziA Amirabbas Shahbazi

برای کنکور امسالتون هم ‌، باید کمالگرایی رو کنار بذارید
                    زیاد نباید روی موضوعات جدید خوندن وقت بذارید ، به نظرم با توجه به وضعیتتون - که دقیقا اطلاع ندارم - یه برنامه شخصی بریزید و موضوعاتی رو که مسلطتید جمع بندی کنید و با یه ذهن دسته بندی شده جلو برید که لا اقل یه بخش خوبی از سوالات کنکور رو حل کنید.
                    البته این صرفا نظر منه و با توجه به شرایطتتون ، خودتون باید برای خودتون تصمیم بگیرید
                    هیچکس نمیتونه خیلی براتون کاری کنه ، استرس و تشویش رو کنار بذارید و آلاخونه رو هم بذارید کنار و با آرامش به جمع بندی درساتون بپردازید.

FATEMEH VARANF آفلاین
                    FATEMEH VARANF آفلاین
                    FATEMEH VARAN
                    دانش آموزان آلاء

Amirabbas Shahbazi درسته👌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

z Gheibi اها متوجه شدم همین کارو میکنم ممنون❤💕

z GheibiZ آفلاین
                      z GheibiZ آفلاین