نیاز به کمکتون دارم
-
FATEMEH VARAN در نیاز به کمکتون دارم
گفته است:
سلام . من منطقه ۳ هستم.
سال دهم رشتم ریاضی بود و تغییر رشته دادم به تجربی.
سال دهم درسارو در حد تشریحی خوندم و تست کار نکردم ولی نمراتم خوب بود و زیستو خیلی کامل مسلط شدم چون خیلی خوندم و امتحان دادم و قبول شدم.
....................
اومدم یازدهم که تصمیم گرفتم مدرسمو عوض کنم مدرسه رو عوض کردم تو یازدهم و چون سطح تدریس معلما کنکوری شده بود تو اون مدرسه یکم افت تحصیلی داشتم.
ولی بازم تست خیلی کم میزدم و بیشتر میخوندم.
خیلی میخونماا دهم در حد ۷ ۸ ساعت
یازدهم در حد ۸۹ ساعت با وجود مدرسه و بدون مدرسه ۱۲ ۱۳ ساعت و
دوازدهمم ۱۴ ساعت و...
ولی خب متاسفانه اشتباهی که کردم تست کار نکردم.
.............
الان ۳ هفته موند به کنکور خب؟
امتحان نهایی هم داریم.
من میخوام وضعیتمو بگم بعد بگید چیکار کنم .
قصدم پزشکی بود ولی فکر نکنم بتونم برسم بهشیعنی بنظرتون میتونم رتبه ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ رو بیارم؟
........
..........
شیمی دهم کامل بلدم و به تست هاش هم مسلطم جز فصل ۳.
شیمی یازدهم کامل بلدم و تستاشم دیدم جز فصل دو که توی خوندنش مشکل دارم و یادم میره مفهومش.
شیمی دوازدهمم اوکیه و تستاشو دیدم و جز فصل ۴ که هم تو خوندن و هم درسنامه مشکل دارم البته خوندن کمتر یعنی درسنامه رو یه دور بخونم قشنگ یاد میگیرم.
فیزیک دهم همه چیو بلدم و فقط تو تستای فشار مشکل دارم.
فیزیک یازدهم همه چیو بلدم .(ولی تو تست فصل یکش مشکل دارم یه جاهایی رو)
فیزیک دوازدهمم فصل ۲ خوبه فصل یکم بد نیست ولی فصل ۳ و ۴ اصلا تست نزدم.
زیست دهمم خوبه جز فصل دو ۶ ۷ باید بخونم تا یادم بیاد.
زیست یازدهمم فصل های ۴ یه گفتارش ، ۵،۶،۷،۸،۹ باید یادم بیاد. فصل های گیاهیو که کلا یادم رفته.
زیست دوازدهم فصل ۷ و ۶ و ۵ و ۴ باید یه دور دیگه خونده شه.
ریاضی که اصلاا نمیتونم تست بزنم هر چقدرم بفهمم مفهومو نمیتونم تست بزنم. در حد ۱۰ ۱۲ درصد میتونم بزنم ولی همه ی مباحث ریاضیم حوبه جز الگو و دنباله باید تست کار کنم و فصول هندسه و دوازدهمم یه دور جمع بندیو ببینم.
دینی که انگار شانسی میزنم ولی درست درمیاد جواب تستا شایدم بلد باشما نمیدونم
ولی دینی دوازدهمم درس ۸ ۹ ۱۰ باید بخونم و دروس پایه اگه وقت بشه یدور بخونم عالیه ولی تستای هر سه سالو کار کردم به جز اون سه درس اخر دوازدهم.
ادبیات بخش آرایم خوبه ولی قرابت نه لغتم که تاحالا نخوندم املتمم خوبه و دستورم بد نیست تاریخ ادبی هم حذف کردم.
زبان که اصلا لغتم زیاد خوب نیت تا یه جاهایی خودم کلاس رفتم ولی بلد نیستم زیاد تست اصلا نزدم و این درسو شاید از کنکور حذف کنم کلا گرامرم بهتر از همشون.
عربیم خوبه چه تست چه درسنامه.
با این وضعیت اگه برسم نقصای خوندنو (نه تست) برطرف کنم رتبم چیجوری میشه؟
تستم که فقط میشه سراسریو بزنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
امسال نشه باید بمیرمبچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
تجربیا بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاء انسانیارشتم تجربیه.
سلام شبتون بخیر.
نمیدنم مشکلتون حل شد یا ن . به نتیجه ای رسیدید یا ن.
ولی با توجه به چیزایی که گفتید وضع بدی ندارید
بنظرم الان که دیگه امتحان هویت داریم و ادبیات و زبان که به نسبت سبک ترن اگه تونستی تو درسنامه اون مباحثو که یکم ضعف داریو مرور کن.
ببین اگه صفری مثلا گیاهیو نخون ولی اگه نیاز داری به یه دیدن خب میشه جمش کرد که بنظرم تا 25 ام درسنامه هارو راست و ریس کن و بعد 25 ام :روزی یه ازمون بده 4 ساعت خب؟ تایمشو مثل تایم کنکور از 8 شروع کن بعدش یکم استراحت کن بعدش تحلیل ازمونو شروع کن و بعد هم مطمیناا وقت میکنی اگه تایمت بالا باشه اگه تایمت بالا هم نباشه ببر بالا تا این 25 ام .
ازمون دادی تحلیل کردی ببین کجا ضعف داری ضعفتو پیدا کردی دیگه درسنامه رو نخون فقط اون مبحثو تست بزن {قرار بر این شد خوندنو کامل تا 25 ام تموم کنی}دیگه چی میخواایی؟
ظرفیت پزشکی که بالا رف.
تو هم که خوندنت ب نسبت خوبه و تست نزی اونممم بعضی مباحثو
خب هرکی رفت نشس سر جلسه ازمون که قرار نیست از سوال 1 تا 270 کامللل ج بده
پ نگران نباش
استرس نداشته باش
به این فکر کن از خیلیا جلویی فقط یه سری از مباحثت ناقصه
به قول یه دوستی : خیلیا حدود 20% از کل کتابو میخونن و با ایمانی که به خودشون دارن و امید میرن حدود 70% بهتر از بقیه جواب میگیرن و قبول میشن. Yegane Dehqanپ.ن: یگانه این جمله اخریو صفحه چتو باز کردم از رو نوشدم
mahsaaa rezaeee مرسی
انگیزه گرفتم
میترسم.
خیلی خوب پیش میرفتم.
درصدام خوب بود.
یهو افت درصد ....
میسپارمش به خدای بزرگ -
سلام . من منطقه ۳ هستم.
سال دهم رشتم ریاضی بود و تغییر رشته دادم به تجربی.
سال دهم درسارو در حد تشریحی خوندم و تست کار نکردم ولی نمراتم خوب بود و زیستو خیلی کامل مسلط شدم چون خیلی خوندم و امتحان دادم و قبول شدم.
....................
اومدم یازدهم که تصمیم گرفتم مدرسمو عوض کنم مدرسه رو عوض کردم تو یازدهم و چون سطح تدریس معلما کنکوری شده بود تو اون مدرسه یکم افت تحصیلی داشتم.
ولی بازم تست خیلی کم میزدم و بیشتر میخوندم.
خیلی میخونماا دهم در حد ۷ ۸ ساعت
یازدهم در حد ۸۹ ساعت با وجود مدرسه و بدون مدرسه ۱۲ ۱۳ ساعت و
دوازدهمم ۱۴ ساعت و...
ولی خب متاسفانه اشتباهی که کردم تست کار نکردم.
.............
الان ۳ هفته موند به کنکور خب؟
امتحان نهایی هم داریم.
من میخوام وضعیتمو بگم بعد بگید چیکار کنم .
قصدم پزشکی بود ولی فکر نکنم بتونم برسم بهشیعنی بنظرتون میتونم رتبه ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ رو بیارم؟
........
..........
شیمی دهم کامل بلدم و به تست هاش هم مسلطم جز فصل ۳.
شیمی یازدهم کامل بلدم و تستاشم دیدم جز فصل دو که توی خوندنش مشکل دارم و یادم میره مفهومش.
شیمی دوازدهمم اوکیه و تستاشو دیدم و جز فصل ۴ که هم تو خوندن و هم درسنامه مشکل دارم البته خوندن کمتر یعنی درسنامه رو یه دور بخونم قشنگ یاد میگیرم.
فیزیک دهم همه چیو بلدم و فقط تو تستای فشار مشکل دارم.
فیزیک یازدهم همه چیو بلدم .(ولی تو تست فصل یکش مشکل دارم یه جاهایی رو)
فیزیک دوازدهمم فصل ۲ خوبه فصل یکم بد نیست ولی فصل ۳ و ۴ اصلا تست نزدم.
زیست دهمم خوبه جز فصل دو ۶ ۷ باید بخونم تا یادم بیاد.
زیست یازدهمم فصل های ۴ یه گفتارش ، ۵،۶،۷،۸،۹ باید یادم بیاد. فصل های گیاهیو که کلا یادم رفته.
زیست دوازدهم فصل ۷ و ۶ و ۵ و ۴ باید یه دور دیگه خونده شه.
ریاضی که اصلاا نمیتونم تست بزنم هر چقدرم بفهمم مفهومو نمیتونم تست بزنم. در حد ۱۰ ۱۲ درصد میتونم بزنم ولی همه ی مباحث ریاضیم حوبه جز الگو و دنباله باید تست کار کنم و فصول هندسه و دوازدهمم یه دور جمع بندیو ببینم.
دینی که انگار شانسی میزنم ولی درست درمیاد جواب تستا شایدم بلد باشما نمیدونم
ولی دینی دوازدهمم درس ۸ ۹ ۱۰ باید بخونم و دروس پایه اگه وقت بشه یدور بخونم عالیه ولی تستای هر سه سالو کار کردم به جز اون سه درس اخر دوازدهم.
ادبیات بخش آرایم خوبه ولی قرابت نه لغتم که تاحالا نخوندم املتمم خوبه و دستورم بد نیست تاریخ ادبی هم حذف کردم.
زبان که اصلا لغتم زیاد خوب نیت تا یه جاهایی خودم کلاس رفتم ولی بلد نیستم زیاد تست اصلا نزدم و این درسو شاید از کنکور حذف کنم کلا گرامرم بهتر از همشون.
عربیم خوبه چه تست چه درسنامه.
با این وضعیت اگه برسم نقصای خوندنو (نه تست) برطرف کنم رتبم چیجوری میشه؟
تستم که فقط میشه سراسریو بزنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
امسال نشه باید بمیرمبچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
تجربیا بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاء انسانیارشتم تجربیه.
FATEMEH VARAN سلام
میگن از خوبی یک فرد همین بس که میشه عیب هاش را شمرد ،این وضعیت شما همین طوره وقتی میتونی آنقدر دقیق بگی یعنی خوندی
مونده دوتا کار اساسی
۱_ آزمون های سه روز یکبار
۲_ یه جمع بندی حسابی به خصوص برا ریاضی ( همایش میشه کتاب هم، من با همایش سازگار ترم)
به این پستم توجه کامل کن و بعد هر سوالی داشتی حتما بپرس
https://forum.alaatv.com/post/1810603 -
FATEMEH VARAN سلام
میگن از خوبی یک فرد همین بس که میشه عیب هاش را شمرد ،این وضعیت شما همین طوره وقتی میتونی آنقدر دقیق بگی یعنی خوندی
مونده دوتا کار اساسی
۲_ یه جمع بندی حسابی به خصوص برا ریاضی ( همایش میشه کتاب هم، من با همایش سازگار ترم)
https://forum.alaatv.com/post/1810603z Gheibi در نیاز به کمکتون دارم
گفته است:
FATEMEH VARAN سلام
مونده دوتا کار اساسی
https://forum.alaatv.com/post/1810603ممنون از نظرات و کمکتون
مطالعه کردم
اگه تا اخر ۲۶ ام تورق داشته باشم و کلا کتابو بزارم کنار میمونه از ۲۷ ام خرداد که باید ازمونو شروع کنم
چند نمونه از سراسریو زدم و چند تا موند.
آزمون بدم و بعد آزمون برم سراغ تست زدن مباحثی که مشکل دارم؟
اینطوری میشه پیشرفت کرد؟
اصلا استراتژی درستی هست؟اون مباحثی که مشکل دارم تستو از کجا پیدا کنم؟
تست ازمونارو بزنم یا منابع دیگه؟ -
z Gheibi در نیاز به کمکتون دارم
گفته است:
FATEMEH VARAN سلام
مونده دوتا کار اساسی
مطالعه کردم
اگه تا اخر ۲۶ ام تورق داشته باشم و کلا کتابو بزارم کنار میمونه از ۲۷ ام خرداد که باید ازمونو شروع کنم
اینطوری میشه پیشرفت کرد؟
تست ازمونارو بزنم یا منابع دیگه؟FATEMEH VARAN در نیاز به کمکتون دارم
گفته است:
گفته است:
FATEMEH VARAN سلام
مونده دوتا کار اساسی
مطالعه کردم
اینطوری میشه پیشرفت کرد؟
تست ازمونارو بزنم یا منابع دیگه؟همزمان آزمون دادن تورق بکنی بهتره
وقتی آزمون را دادی وقت بررسی سوالات علامت دار ( غلط نزده و نکته دار) را میای بررسی میکنی
اگه با همون درسنامه یادگرفتی که حله
اگه نه میری سراغ کتاب درسی
اگر بازم نه میری ازش تست میزنی تا یاد بگیری
فرقی نمیکنه تست از کجا باشه ولی یه چیز جامع میخوایم ، مثلاآزمون ها انتهای هر فصل خوبن
این روش عالیه و قطعا باهاش خیلی پیشرفت میکنید
زمان نقصانی را هم حتما تو آزمون ها لحاظ کن -
درود
دوست گرامی ببینید وضعیت شما با آزمون دادن ، اونهم تا حدودی (نه به صورت قطعی) ، مشخص میشه
اینکه میگید مثلا فلان فصل رو کامل مسلطتید ، امیدوارم بر اساس نتایج آزمون هاتون بگید
اما چیزی که خواستم بگم اینه که شما ، هر وضعیتی که داشته باشید ، باید حتما تا کنکور تلاش کنید و حتما حتما کنکور رو هم شرکت کنید.
با هر اوضاعی ، شاید نشه الزما پزشکی تهران رو آورد ولی میشه لا اقل به شهر خودتون یا به یه رشته مثل پرستاری فکر کرد
به علاوه حتما کنکور رو هم شرکت کنید که هم تجربه فضای کنکور و سوالات و ... باشه و هم بدونید مثلا اگر رتبه شما ۵۰۰۰ هست ، سال بعدی برای ۳۰۰۰ تلاش کنید.پس حتما اول به کنکور امسال تون فکر کنید بعدش به سال بعد هم میشه فکر کرد .
-
برای کنکور امسالتون هم ، باید کمالگرایی رو کنار بذارید
زیاد نباید روی موضوعات جدید خوندن وقت بذارید ، به نظرم با توجه به وضعیتتون - که دقیقا اطلاع ندارم - یه برنامه شخصی بریزید و موضوعاتی رو که مسلطتید جمع بندی کنید و با یه ذهن دسته بندی شده جلو برید که لا اقل یه بخش خوبی از سوالات کنکور رو حل کنید.
البته این صرفا نظر منه و با توجه به شرایطتتون ، خودتون باید برای خودتون تصمیم بگیرید
هیچکس نمیتونه خیلی براتون کاری کنه ، استرس و تشویش رو کنار بذارید و آلاخونه رو هم بذارید کنار و با آرامش به جمع بندی درساتون بپردازید. -
FATEMEH VARAN در نیاز به کمکتون دارم
گفته است:
گفته است:
FATEMEH VARAN سلام
مونده دوتا کار اساسی
مطالعه کردم
اینطوری میشه پیشرفت کرد؟
تست ازمونارو بزنم یا منابع دیگه؟همزمان آزمون دادن تورق بکنی بهتره
وقتی آزمون را دادی وقت بررسی سوالات علامت دار ( غلط نزده و نکته دار) را میای بررسی میکنی
اگه با همون درسنامه یادگرفتی که حله
اگه نه میری سراغ کتاب درسی
اگر بازم نه میری ازش تست میزنی تا یاد بگیری
فرقی نمیکنه تست از کجا باشه ولی یه چیز جامع میخوایم ، مثلاآزمون ها انتهای هر فصل خوبن
این روش عالیه و قطعا باهاش خیلی پیشرفت میکنید
زمان نقصانی را هم حتما تو آزمون ها لحاظ کنz Gheibi اها متوجه شدم همین کارو میکنم ممنون
-
درود
دوست گرامی ببینید وضعیت شما با آزمون دادن ، اونهم تا حدودی (نه به صورت قطعی) ، مشخص میشه
اینکه میگید مثلا فلان فصل رو کامل مسلطتید ، امیدوارم بر اساس نتایج آزمون هاتون بگید
اما چیزی که خواستم بگم اینه که شما ، هر وضعیتی که داشته باشید ، باید حتما تا کنکور تلاش کنید و حتما حتما کنکور رو هم شرکت کنید.
با هر اوضاعی ، شاید نشه الزما پزشکی تهران رو آورد ولی میشه لا اقل به شهر خودتون یا به یه رشته مثل پرستاری فکر کرد
به علاوه حتما کنکور رو هم شرکت کنید که هم تجربه فضای کنکور و سوالات و ... باشه و هم بدونید مثلا اگر رتبه شما ۵۰۰۰ هست ، سال بعدی برای ۳۰۰۰ تلاش کنید.پس حتما اول به کنکور امسال تون فکر کنید بعدش به سال بعد هم میشه فکر کرد .
Amirabbas Shahbazi اینکه میگم مسلطم بر اساس تستایی که از اون قسمت زدم و خوبم زدم. گفتم مسلطم تا الان زیاد ازمون شرکت نکردم.
-
برای کنکور امسالتون هم ، باید کمالگرایی رو کنار بذارید
زیاد نباید روی موضوعات جدید خوندن وقت بذارید ، به نظرم با توجه به وضعیتتون - که دقیقا اطلاع ندارم - یه برنامه شخصی بریزید و موضوعاتی رو که مسلطتید جمع بندی کنید و با یه ذهن دسته بندی شده جلو برید که لا اقل یه بخش خوبی از سوالات کنکور رو حل کنید.
البته این صرفا نظر منه و با توجه به شرایطتتون ، خودتون باید برای خودتون تصمیم بگیرید
هیچکس نمیتونه خیلی براتون کاری کنه ، استرس و تشویش رو کنار بذارید و آلاخونه رو هم بذارید کنار و با آرامش به جمع بندی درساتون بپردازید.Amirabbas Shahbazi درسته
-
z Gheibi اها متوجه شدم همین کارو میکنم ممنون
FATEMEH VARAN خواهش می کنم