سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
زمان دانشجویی
-
سلام وقت همگی بخیر
خب تو این مدت سوالات زیادی از زمان دانشجویی پرسیده میشد و خیلی از ما که در دوران دبیرستان هستیم دقیقا نمیدونیم شرایط چطوریه
بعضیامون فکرمیکنیم اون موقع خیییلی راحت تره
بعضیا فکرمیکنن اون موقع علافیه
بعضیا فکرمیکنن فشارها بیشتر میشه
و...
حالا هرسوالی از خوابگاه از فشارها از درسها از مشکلات و... دارید بپرسید@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
@همیار
@بچه-های-همخوانی
@دهم
@یازدهم
@دوازدهماز @فارغ-التحصیلان-آلاء هم میخوام که لطفا پاسخ بچه هارو بدن
و همینطور:
maryam111
@ida-shateri
@Kosar-mortazavi
zeinab dehghani
Javad Keyhani
Hooman Ghasemi
mehranmirzaei
sarvin Piri
__chakisaldva__
بهاره
fatemeh8181
Mehdi
لطفا اگر تجربه ای دارید توصیه ای دارید بفرمایید
بعضی از بچه ها فکرمیکنن همه چیز بعد کنکور تمومه یک نفس راااحت میکشن و راحت میشن
اگر کسی دنبال پیشرفت باشه تو حرفه هرکدومتون که دارید تحصیل میکنید چه چیزی اولویت داره؟ -
من خودمم اول سوالاتم رو میپرسم اول:
خوابگاه بهتره یا خونه گرفتن چرا؟
جو چطوره؟
فشار درسی چطور هست؟
آیا میشه همزمان در دو رشته در یک دانشگاه سراسری تحصیل کرد؟
اون دسته از بچه هایی که رتبه های برتر کنکور و رتبه های برتر المپیاد شدن میتونن همزمان در دو رشته در همون دانشگاه تحصیل بکنن؟
فرق دانشجوهای روزانه و شبانه چیه؟
وقت ازاد الان بیشتره یا زمان دبیرستان بیشتر بوده؟
دست و بالتون الان باز تره یا زمان دبیرستان باز تر بوده؟
بورسیه شدن در زمان دانشجویی چطوره؟ -
Gharibe Gomnam تفاوت دانشگاه شبانه و روزانه: از نظر درس و کلاس و زمان و... هیچ فرقی باهم ندارن یعنی دانشجوی روزانه و شبانه باهم سر یک کلاس میشینن فقط دانشجوی شبانه باید شهریه پرداخت کنه و میتونی بدون انصراف از دانشگاه تو کنکور ثبتنام کنی
-
Gharibe Gomnam در زمان دانشجویی گفته است:
جو چطوره؟
فشار درسی چطور هست؟
اون دسته از بچه هایی که رتبه های برتر کنکور و رتبه های برتر المپیاد شدن میتونن همزمان در دو رشته در همون دانشگاه تحصیل بکنن؟
بورسیه شدن در زمان دانشجویی چطوره؟سلام دوست عزیز.حدالامکان سعی کنین تو شهر خودتون قبول شین مگر اینکه رتبه تون به دانشگاه های تهران بخوره و بتونین تهران قبول شین .خوابگاه بهتره از نظر امنیت ولی خونه هم مزیت هایی رو داره ولی من خودم خوابگاه رو انتخاب میکنم.هر رشته ای قبول شین بستگی به اینکه هدفتون از تحصیل تو اون رشته چیه مقدار فشار درسی رو مشخص میکنه ولی دانشگاه قطعا راحت تره درس خوندن و فشار هاش مثه فشارای دوران کنکور نیس.تو دوران دانشججویی قطعا زمان بیشتری دارین نسبت به دوران کنکور و دبیرستان ولی استفاده کردن از این زمان خیلی مهمه ،دوران دانشجویی دوستای خوبی پیدا کنین که باعث پیشرفت همدیگه شین،زبان بخونین و زبانتون رو قوی کنین ،و در کنار همه اینا اگه دوستای خوبی داشته باشین میتونی با هم گردش و مسافرت برین و لذت ببرین از دوران دانشجوییتون.
-
@Sara-Alamdari
اگر کسی دانشگاه روزانه قبول بشه یکسال از کنکور دادن محروم میشه(البته سال قبل به خاطر کرونا گفتن عیب نداره و محروم نکردن) و باید قبل از ثبتنام کنکور از دانشگاه روزانه انصراف بده
حالا از کنکور1402 و قوانین جدیدش نمیدونم
اینا شرایط قبلا بود -
جو چطوره؟
فشار درسی چطور هست؟
بورسیه شدن در زمان دانشجویی چطوره؟سلام
خونه راحت تره خیلییی ولی خوابگاه خیلی خوووش میگذره (اگه بتونید تعامل برقرار کنین دوستای زیاااادی پیدا میکنین و کلی خوش میگذره) ولی به نظرم ، خونه بگیرین و هر چندوقت بع خوابگاهم سربزنین بعضی شبا پیش دوستاتون بمونین حال میده
فشار درس الله اکبر
نه نمیشه (فقط رتبه های تک رقمی میتونن)، ولی ازاد میشه مثلا من دوس پسرم همزمان که دانشکده خودمون بود ، یه رشته دیگه رو هم دانشگاه ازاد خوند( مورد علاقش بود)
فرقش زمین تا آسمون، روزانه خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره ( من دوست صمیمیم آزاد میخوند کاملا در جریان تمام عذاب هایی که کشید بودم البته بستگی به دانشگاهش هم داره )
زمان دبیرستان
دست و بال در چه زمینه ای؟
باید کلا تاپ باشی درسخون، شاگرد تاپ، کارای پژوهشی انجام بدی مقاله هاتو تو نشریات مهم خارجی یا داخلی به چاپ برسونی و به دانشگاهت هم بستگی داره -
بهاره در زمان دانشجویی گفته است:
جو چطوره؟
فشار درسی چطور هست؟
بورسیه شدن در زمان دانشجویی چطوره؟سلام
خونه راحت تره خیلییی ولی خوابگاه خیلی خوووش میگذره (اگه بتونید تعامل برقرار کنین دوستای زیاااادی پیدا میکنین و کلی خوش میگذره) ولی به نظرم ، خونه بگیرین و هر چندوقت بع خوابگاهم سربزنین بعضی شبا پیش دوستاتون بمونین حال میده
فشار درس الله اکبر
نه نمیشه (فقط رتبه های تک رقمی میتونن)، ولی ازاد میشه مثلا من دوس پسرم همزمان که دانشکده خودمون بود ، یه رشته دیگه رو هم دانشگاه ازاد خوند( مورد علاقش بود)
فرقش زمین تا آسمون، روزانه خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره ( من دوست صمیمیم آزاد میخوند کاملا در جریان تمام عذاب هایی که کشید بودم البته بستگی به دانشگاهش هم داره )
زمان دبیرستان
دست و بال در چه زمینه ای؟
باید کلا تاپ باشی درسخون، شاگرد تاپ، کارای پژوهشی انجام بدی مقاله هاتو تو نشریات مهم خارجی یا داخلی به چاپ برسونی و به دانشگاهت هم بستگی دارهمیشه مشکلات آزاد رو بگی
مثلا از چه نظر -
Atefeh.99
بقیه رشته هارو ننیدونم ولی مثلا مامایی که دوستم بود ، ببین مثلا ما برای کاراموزی هامون تو دانشگاه دولتی، همه چیز توسط دانشگاه و دانشکده و مدیرگروه هماهنگ میشد ما فقط تنها زحمتمون این بود بریم کاراموزی ، ولی مثلا دانشگاه ازاذ دوستم میگفت باید مربی رو هزینه جدا بدی برای بعضی واحدا مثل زایمان باید مربی خصوصی جداگانه بگیری (مثلا ما اگه واحد جبرانیم نیاز داشتیم نیاز نبود خودمون هماهنگ کنیم کافی بود فقس بگیم جبرانی میخوایم دیگه خودشون هماهنگ میکردن واسمون) ،بعد کیفیت آموزششون خیلی پایین بود یعنی دوستم همیشه کلی سوالا و چیزایی که خیلی حتی برای ما پیش پا افتاده شده بود اون مشکل داشت چون واقعا خوب باهاشون کار نمیکردن( مثلا مربی ها و اساتید ما از جون مایه میذاشتن که ما یادبگیریم فک کن من یه بار ساعت ۱۱ شب به مدیرگروه پیام دادم گفتم یکی از پرسنل باهام لج کردع زایمانو نداده بگیرم گفت میام حلش میکنم، من رفتم خوابیدم صبح ساعت ۶ صبح صداش میومد داشت پرسنلو شستشو میداد که چرا اذیت کردن بعدم اومد گفت دیگه مشکلی نداری گفتم نه رفت) کلا دانشگاه دولتی تجربه ای که من داشتم خیلی به دانشجو بها میدن، کلا همیشه با احترام باهات برخورد میشه، مثلا من بازم یه شب ترم اول بازم دیروقت حدودای ۱۲ بود ، فرداش امتحان داشتیم خیلی سخت بود قرار بود بخاطر گردوخاک کنسل شه که کنسل نکردن منم از لجم چون دوس داشتم کنسل شه پیام دادم معاون دانشگاه، گفتم اصلا به سلامتی ما اهمیت نمیدین ما فردا تو این هوا بیایم امتحان بدیم خداروخوش میاد، همون لحظه زنگ زد دوساعت توضبح داده که علت کنسل نکردن چی بوده و مبادا از ما ناراحت باشی مگه میشه شما دانشجوها برا ما مهم نباشین ببخشید که باعث شدیم همچین فکری کنی و...
یا مثلا حوابگاه ، اون اخرا که فاینال داشتیم ما دانشجوهای مامایی کلا بیشتر از بقیع رشتع ها طول میکشه فارغ شدنمون چون باید امار پر کنیم (نفری ۶۰ تا زایمان) ، کل خوابگاه به اون بزرگی بخاطر هشت نفر ذانشجوی مامایی باز گذاشتن، درحالیکه دوستم از خوابگاه خصوصی که پولشم میدادن، انداختنشون بیرون حالا بماااند که سر پر کردن امار زایمان و آزمون فاینال چی کشبد، اون دیگه داستان غمناکی داره
ولی حالا دوستم اهواژ بود دانشگاه ازاد اهواز، نمیدونم وضعیت جاهای دیگه چطوره
ولی با تجربع شخصی خودم، دولتی خیلییییییییییییی بهتره اصلا برو و پادشاهی کن -
بهاره یکی دیگشم بگم که حال داد
یه بار یه اعتراض جمعی پر کردم و دادم یسری دانشجو هم امضاش زدن برعلیه جابجا کردن دانشکده مامایی و پرستاری و قشنگ معاون آموزشی و رییس دانشگاهو مخاطب قرار دادم ، عاغا اعتراضو بردم اتاق خود رییس دانشگاه نگو دقیقا عصر همون روز ! رییس دانشگاه جلسه فوری میذاره برای ذسیدگی بع این اعتراض ! فرداش معاون آموزشی زنگید به رییس دانشکده ما و رییس دانشکده منو خبر کرد گفت معاون آموزشی خواسته بری دفترش، عاغا من ترررررسیده بودم گفتم پیگه تماااام اخراج شدم ، رفتم اونجا نشست گفت تو کلاس داشتی خسته ای الان وقت ناهاره چی میخوری بگم برات بیارن با خودم گفتم زهر بخورم من واسه اخراج اومدم عاغا از من تعارف از اون اصرار، پاشد رفت وسایل پذیرایی اورد خودش گذاشت جلوم چایی ریخت گفت حالا بشینیم بررسی کنیم، آب شده بودم، انقد محترم تک تک جملاتی که تو نامه نوشته بودم تک به تک باهام بررسی کرد و همرو توضیح داد وشمارشو بهم داد گفت بعد از اینم هرمشکلی بود بهم بگو ... شاخ دراوردم اینو واسه دوستم تعریف میکردم میگفت اونجا تصن از این خبرا نیس
یا مثلا من یه بار از مدیردانشجویی دانشگاه یه درخواستی داشتم قبول نکرد، بهش گفتم ناراخت شدم و از دفترش زدم بیرون، عاغا این شمارمو گیرراورده بود از شورای صنفی دانشجوها، زنگ زد دوساعت از دل من دربیاره که نه تو چرا گفتی ناراحت شدم واقعا این کاری که ازم خواستی از عهده ام خارج بود شدنی نبود دیگه ناراحت نباش با روحیه درستو بخون (ایام امتحانات بود) -
بهاره
طرف عاشقت شده خواهرمولی واقعا توقعشو نداشتم
یادمه سرکلاس بودم رییس دانشکده منشیشو فرستاده بود دنبالم که فوری بیاد
رفتم اونجا گفت دختر تو چیکار کردی معاون اموزشی زنگ زده آدم به شدددددت سخت گیر و بداخلاقیه دیگه کارت تمومه
رفتم دیدم دفتر معاون آموزشی بهشته و اونم حوری -
بهاره
دست و بال درهرزمینه ای
در زمینه تحقیق استفاده از امکانات دانشگاه
چرا بعضیا میگن زمان دبیرستان وقت ازاد بیشتری داشتن ولی بعضیا میگن زمان دانشجوییعزیزم من این منشنو الان دیدم
در زمینه تحقیق دانشگاه بهتره، من خودم دبیر کمیته تحقیقات دانشکده و دبیراجرایی کمیته تحقیقات دانشگاه بودم و واقعا از جهت نوشتن مقاله و پروپوزال و کارای تحقیقاتی دانشگاه قطعا بهتره تو هرزمینه ای هم بخوای پژوهش کنی فیلد اساتید مشخصه و میتونی کمک بگیری (از خدااااشون هست و بعضا اساتید طرح دارن و به دانشجو ایده میدن و تو مسیرو میری و...) اگه هدفت پزوهش هست، از همون ترم اول برو سراغ سرپرست کمیته تحقبقات دانشکدتون و کارگاه های آموزشی کمبته تحقیفات دانشگاهتون رو مرتب شرکت کن که یادبگیری(خود همین گواهی شرکت تو کلاس ها امتیاز داره( یادش بخیر من سر این گواهی هم خیلی حساس بودم یه کارشناس گذاشته بودم فقط چک کنه که تو هرکارگاه کی واقعا تا اخر تایم حاضره اگه کسی حاضر نبود یا حضوری میزد و میرفت به دبیرخانه میگفتم صادر نکنه گواهیشو، به اساتید و هیئت علمی هم کلا گواهی نمیدادم البته قانونش این بودا! ولی قبل از دبیرشدن من اجرا نمیشد من اجراش کردم زورشون اومد)چرا بعضیا میگن زمان دبیرستان وقت ازاد بیشتری داشتن ولی بعضیا میگن زمان دانشجویی : بستگی داره خب نظرات به نسبت رشته ای که میخونی متفاوته، مثلا دوران دبیرستان من خودم به شخصه همیشه شب امتحانی بودم اینجور نبود بشینم بلانسبت خر بزنم فلان وقتم همیشه ازاد بود و مسخره بازی، ولی دانشگاه که میری جتی درس هم نخونی کاراموزیو مجبوری بری که خب اونم شیفته دیگه ، فک کن صبح کلاس بری عصر یا شب(بعضی وقتا دوشیفت، البتع فقط مامایی اینجوریه) بری، وقت ازاد کو؟! نمیگم نیست وقت ازاد هست ولی ازدبیرستان کمتره، وقت ازاد پرستاری خیلی بیشتره
ولی اگه رشته ای بخونی که کاراموزی نری ، وقت ازادت از دببرستان هم بیشتره (خیلی بیشتر)
حال کردی چقد توضیح میدم؟