تفاوت تضمین و نقیضه پردازی
-
سلام
تضمین و نقیضه پردازی یکم به هم دیگه شبیهن
میشه تفاوتشون رو بگید؟؟ -
-
-
سلام
تضمین و نقیضه پردازی یکم به هم دیگه شبیهن
میشه تفاوتشون رو بگید؟؟همیار @danial-hosseiny سلام ایشون همیارن منشن کنین زودتر جواب میدن
-
همیار @danial-hosseiny سلام ایشون همیارن منشن کنین زودتر جواب میدن
Marzieh Abouei
سلام.
برای من توی تاپیکیای ادبیات دیر و زود نداره
هروقت برسم میام و جواب میدم...
Ahmadreza Amanzadeh
واللا این دوتا شاید شبیه هم باشن ولی خب یه فرق جزئی دارن.
وقتی ما تضمین داریم، یک قسمتی از اثر اون شخص رو به صورت کامل برمیداریم و استفاده میکنیم.
اما توی نقیضهپردازی یا پارودی، ما قصدمون اینه که به نیت طنزگونه از اون اثر استفاده کنیم. یا حتی همون اثر رو به صورت کامل بیایم طنزش کنیم. مثالای خیلی زیادی هم ازش دیده و توی ذهنم دارم. مثلا بابک رجبی توی کنسرت اصفهانش، میاد ترانهٔ مرغ سحر استاد شجریان رو به شکل پارودی اجرا میکنه. اگه پیدا کنی و ببینی جالبه...
در کل که تضمین، یعنی به کارگیری در شکل آراستهٔ خودش و پارودی و نقیضه پردازی یعنی به کار بردن به قصد استهزا و طنز... -
Marzieh Abouei
سلام.
Ahmadreza Amanzadeh
وقتی ما تضمین داریم، یک قسمتی از اثر اون شخص رو به صورت کامل برمیداریم و استفاده میکنیم.
اما توی نقیضهپردازی یا پارودی، ما قصدمون اینه که به نیت طنزگونه از اون اثر استفاده کنیم. یا حتی همون اثر رو به صورت کامل بیایم طنزش کنیم. مثالای خیلی زیادی هم ازش دیده و توی ذهنم دارم. مثلا بابک رجبی توی کنسرت اصفهانش، میاد ترانهٔ مرغ سحر استاد شجریان رو به شکل پارودی اجرا میکنه. اگه پیدا کنی و ببینی جالبه...
در کل که تضمین، یعنی به کارگیری در شکل آراستهٔ خودش و پارودی و نقیضه پردازی یعنی به کار بردن به قصد استهزا و طنز...@danial-hosseiny در تفاوت تضمین و نقیضه پردازی گفته است:
Marzieh Abouei
سلام.
Ahmadreza Amanzadeh
در کل که تضمین، یعنی به کارگیری در شکل آراستهٔ خودش و پارودی و نقیضه پردازی یعنی به کار بردن به قصد استهزا و طنز...درواقع در تضمین، شما با شاعر همنظری. داری یه حرفیو میزنی، یه تضمینی هم میاری که بگی فلانی هم یه همچین حرفی زده... یا از حرفش استفاده میکنی در همون معنایی که اون داشته و خواسته. اما در نقیضهپردازی، شما با شاعر همنظری نیستی. داری به نقیض حرفش میپردازی و طنزگویی میکنی...
مثلا وقتی خیلی هوا سرد باشه و از بیرون اومدی تو یهو میگی :«هوا بس ناجوانمردانه سرد است آی»
تو شاید شعری از اخوان رو به کار برده باشی. اما تو داری طنزگویی میکنی... تضمین نیست و نقیضه پردازیه... -
@danial-hosseiny در تفاوت تضمین و نقیضه پردازی گفته است:
Marzieh Abouei
سلام.
Ahmadreza Amanzadeh
در کل که تضمین، یعنی به کارگیری در شکل آراستهٔ خودش و پارودی و نقیضه پردازی یعنی به کار بردن به قصد استهزا و طنز...درواقع در تضمین، شما با شاعر همنظری. داری یه حرفیو میزنی، یه تضمینی هم میاری که بگی فلانی هم یه همچین حرفی زده... یا از حرفش استفاده میکنی در همون معنایی که اون داشته و خواسته. اما در نقیضهپردازی، شما با شاعر همنظری نیستی. داری به نقیض حرفش میپردازی و طنزگویی میکنی...
مثلا وقتی خیلی هوا سرد باشه و از بیرون اومدی تو یهو میگی :«هوا بس ناجوانمردانه سرد است آی»
تو شاید شعری از اخوان رو به کار برده باشی. اما تو داری طنزگویی میکنی... تضمین نیست و نقیضه پردازیه...@danial-hosseiny خیلی ممنونم
-
@danial-hosseiny خیلی ممنونم
Ahmadreza Amanzadeh خواهش میکنم
توی تاپیک قبلیت یه نکتهای رو گفتم. بیزحمت یه تفقدی بزن🥺 -
Ahmadreza Amanzadeh خواهش میکنم
توی تاپیک قبلیت یه نکتهای رو گفتم. بیزحمت یه تفقدی بزن🥺@danial-hosseiny حتما
-
A Ahmadreza Amanzadeh marked this topic as a question on
-
A Ahmadreza Amanzadeh has marked this topic as solved on