نورون
-
سلام دوستان
این عبارت به نظرتون درسته یا غلط؟انتقال فعال یون های پتاسیم همواره موجب برقراری پتانسیل ارامش درون نورون میشود
Sara_R سلام علیکم
غلطه -
Sara_R سلام علیکم
غلطهyasaman yazdani نمیدونم چرا سنجش درست گرفته
-
سلام دوستان
این عبارت به نظرتون درسته یا غلط؟انتقال فعال یون های پتاسیم همواره موجب برقراری پتانسیل ارامش درون نورون میشود
Sara_R این غلطه چون ما در هر موقعی فعالیت پمپ سدیم-پتاسیم رو داریم
-
Sara_R این غلطه چون ما در هر موقعی فعالیت پمپ سدیم-پتاسیم رو داریم
Matin Mousavi 1
دقیقا
ممنونم -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on
-
سلام دوستان
Sara_R سلام. بنظر منم غلطه
-
Sara_R سلام. بنظر منم غلطه
Farhan Honar ممنونم
-
Matin Mousavi 1
دقیقا
ممنونم -
سلام دوستان
Sara_R سلام
به نظر من درسته
چون کانال های دریچه دار پتاسیمی یون های پتاسیم رو در جهت شیب غلظت از غشا عبور میده که این میشه انتشار تسهیل شده ( بدون صرف انرژی )
ولی فعالیت پمپ سدیم پتاسیم همیشه با صرف انرژی هست و مواد رو برخلاف شیب غلظت بامصرف انرژی منتقل میکنه که جمله کتاب هم بود که میگفت فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم باعث میشود غلظت یون های سدیم و پتاسیم در دوسوی غشا دوباره به حالت آرامش بازگردد -
Sara_R سلام
به نظر من درسته
چون کانال های دریچه دار پتاسیمی یون های پتاسیم رو در جهت شیب غلظت از غشا عبور میده که این میشه انتشار تسهیل شده ( بدون صرف انرژی )
ولی فعالیت پمپ سدیم پتاسیم همیشه با صرف انرژی هست و مواد رو برخلاف شیب غلظت بامصرف انرژی منتقل میکنه که جمله کتاب هم بود که میگفت فعالیت بیشتر پمپ سدیم پتاسیم باعث میشود غلظت یون های سدیم و پتاسیم در دوسوی غشا دوباره به حالت آرامش بازگرددZahra Nik بنظر من این وقتی درسته که جمله اینجوری باشه : انتقال فعال یون پتاسیم بعد از پتانسیل عمل(نه همواره) موجب برقراری پتانسیل آرامش میشود
این میگه همواره داره پتانسیل آرامش رو برقرار میکنه .
همواره که پتانسیل عمل نداریم که این هم همواره باعث برقراری آرامش بشه. یعنی در طول پتانسیل آرامش باعث حفظ آرامش میشه.البته یککم مبهمه . دیگر نمیدانم ....
-
Zahra Nik بنظر من این وقتی درسته که جمله اینجوری باشه : انتقال فعال یون پتاسیم بعد از پتانسیل عمل(نه همواره) موجب برقراری پتانسیل آرامش میشود
این میگه همواره داره پتانسیل آرامش رو برقرار میکنه .
همواره که پتانسیل عمل نداریم که این هم همواره باعث برقراری آرامش بشه. یعنی در طول پتانسیل آرامش باعث حفظ آرامش میشه.البته یککم مبهمه . دیگر نمیدانم ....
Farhan Honar سلام به شما
پمپ سدیم پتاسیم همواره در جهت پتانسیل آرامش در حال فعالیت هست
ولی بعد از اینکه کانال های دریچه دار پتاسیمی بسته شدن فعالیتش بیشتر میشه -
Farhan Honar سلام به شما
پمپ سدیم پتاسیم همواره در جهت پتانسیل آرامش در حال فعالیت هست
ولی بعد از اینکه کانال های دریچه دار پتاسیمی بسته شدن فعالیتش بیشتر میشه