معنی بیت
-
سلام دوستان
ممنون میشم این بیت رو معنی کنیدحسنت به ازل نظر در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کردمفهوم: کلید حسن، عشق است
دانش-آموزان-آلاء -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
ممنون میشم این بیت رو معنی کنیدحسنت به ازل نظر در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کردمفهوم: کلید حسن، عشق است
دانش-آموزان-آلاءSara_R
یه ایراد نوشتاری داره وزنش دچار مشکل شده.
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کردیعنی خوبی تو وقتی که در ابتدا و روز ازل به من نگاه کرد، زیبایی خودش رو نشون داد و من رو عاشق گریان کرد.
حالا اون مفهومی که ازش گرفته اشتباه نیست اما خب مفهوم اولظ هم نیست... -
Sara_R
بنمود جمال و عاشق زارم کردیعنی خوبی تو وقتی که در ابتدا و روز ازل به من نگاه کرد، زیبایی خودش رو نشون داد و من رو عاشق گریان کرد.
حالا اون مفهومی که ازش گرفته اشتباه نیست اما خب مفهوم اولظ هم نیست...@danial-hosseiny
سلام
بله
شعر درست اینه :حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
بخوام مثل دبیر های ادبیات معنی کنم ،
میتونم بگم که :
این شعر درمورد شناخت خداونده
میگه من از اون اول که زیبایی تورو دیدم ( خلقتت رو دیدم و اینا ) ( مهم اینه که بدونی ، حسنِ قبل تو بوده! چون حسنه نظر در کارش کرده! نمیگه من نظر در کار حسن کردم:)) )
وقتی رخشو نشون داد منو جوری عاشق خودش کرد ( ویژگی ها و نه شناخت فطرت خداوند!) که حالم زار شد.
اینم کاپی از اینور اونور :))) :
در این بیت به ناتوانی انسان در شناخت کامل خداوند از در واقع گفته شده که انسان همواره نمی تواند به شناخت کاملی درباره چیستی خداوند برسد
و شناخت انسان با توجه به ویژگی ها و توانایی هایی که خداوند در ذات و فطرت او قرار داده تنها شامل شناخت ویژگی های خداوند است
در این بیت به قدرت عظمت خداوند نیز اشاره شده و به حمد و سپاس و ستایش خدا پرداخته شده -
Sara_R
حالا اون مفهومی که ازش گرفته اشتباه نیست اما خب مفهوم اولظ هم نیست...@danial-hosseiny
ممنونم -
Sara_R خواهش میکنم
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny
سلام
بله
شعر درست اینه :حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
بخوام مثل دبیر های ادبیات معنی کنم ،
میتونم بگم که :
این شعر درمورد شناخت خداونده
میگه من از اون اول که زیبایی تورو دیدم ( خلقتت رو دیدم و اینا ) ( مهم اینه که بدونی ، حسنِ قبل تو بوده! چون حسنه نظر در کارش کرده! نمیگه من نظر در کار حسن کردم:)) )
وقتی رخشو نشون داد منو جوری عاشق خودش کرد ( ویژگی ها و نه شناخت فطرت خداوند!) که حالم زار شد.
اینم کاپی از اینور اونور :))) :
در این بیت به ناتوانی انسان در شناخت کامل خداوند از در واقع گفته شده که انسان همواره نمی تواند به شناخت کاملی درباره چیستی خداوند برسد
و شناخت انسان با توجه به ویژگی ها و توانایی هایی که خداوند در ذات و فطرت او قرار داده تنها شامل شناخت ویژگی های خداوند است
در این بیت به قدرت عظمت خداوند نیز اشاره شده و به حمد و سپاس و ستایش خدا پرداخته شده