هنر ۹۸
-
-
A Ansel marked this topic as a question on
-
-
-
K99_Dr
بنظر منم ۲۴ گزینه ۱ میشه. ولی ۲۵ گزینه ۴
-
Farhan Honar
25 رو بخاطر این میگم که به نظرم 1 و 3 و 4 یجورایی دارن از فاش شدن عشق میگن، ولی دو حرفش از آسون نبودن راه عشق هست -
Farhan Honar
25 رو بخاطر این میگم که به نظرم 1 و 3 و 4 یجورایی دارن از فاش شدن عشق میگن، ولی دو حرفش از آسون نبودن راه عشق هستK99_Dr آره مفهمومی که گفتی درسته . ولی گزینه ۲ میگه عشق و مستوری از هم دورند یعنی میگه عشق و پنهان کردن راز با هم سازگار نیستند و نمیشه راز عشق رو پنهان کرد .
ولی گزینه ی ۴ این مفهومی دیگه ای داره . فکر کنم تقابل معنایی داره به بقیه -
K99_Dr آره مفهمومی که گفتی درسته . ولی گزینه ۲ میگه عشق و مستوری از هم دورند یعنی میگه عشق و پنهان کردن راز با هم سازگار نیستند و نمیشه راز عشق رو پنهان کرد .
ولی گزینه ی ۴ این مفهومی دیگه ای داره . فکر کنم تقابل معنایی داره به بقیهFarhan Honar
آها -
بله ۲۴ گزینه ۱ میشه
۲۵ هم گزینه۴@ftm-montazeri مشکلتون حل شد ؟
-
@ftm-montazeri مشکلتون حل شد ؟
Farhan Honar
نه راستش متوجه نشدم -
Farhan Honar
نه راستش متوجه نشدم@ftm-montazeri سوال ۲۴
گزینه ۱ مفهومش از همون مصراع اول معلومه. در مورد سختی دوری و فراق صحبت میکنه که در سوز و آتشهگزینه های دیگه مطمئن نیستم ولی فکر کنم در مورد درد عشق صحبت میکنن نه فراق دوری . و به نوعی میگه چیزی که میسوزه بویش معلوم میشه واین رو به عشق و عاشقی نسبت داده
-
سوال ۲۵
گزینه های ۱و۲و۳ در کل میگن نمیتوان سر و راز عشق را پنهان کرد
۱.. عاقبت دود دلش فاش کند از روزن
عشق و مستوری(پنهانی ) دورند از هم
عشقت به قول مدعی نشاید پنهان داشتنولی گزینه ۴ میگه سر سخن عشق گنجی است که در سینه سلمان پنهان شده
-
Farhan Honar
اها
ممنونم -
A Ansel has marked this topic as solved on
-
Farhan Honar
اها
ممنونم@ftm-montazeri خواهش میکنم
-
@ftm-montazeri سوال ۲۴
گزینه ۱ مفهومش از همون مصراع اول معلومه. در مورد سختی دوری و فراق صحبت میکنه که در سوز و آتشهگزینه های دیگه مطمئن نیستم ولی فکر کنم در مورد درد عشق صحبت میکنن نه فراق دوری . و به نوعی میگه چیزی که میسوزه بویش معلوم میشه واین رو به عشق و عاشقی نسبت داده
Farhan Honar
گزینههای دیگه به فداشدن در راه معشوق اشاره دارن.
بقیه هم که درسته.
ماشالا بهت -
Farhan Honar
گزینههای دیگه به فداشدن در راه معشوق اشاره دارن.
بقیه هم که درسته.
ماشالا بهت@danial-hosseiny