این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی صفرمطلقم چیکارکنم؟
-
ارتباط ذهنیم باریاضی اصلن جالب نیس!نمیتونم ارتباط برقرارکنم باهاش. میتونم روتین چنتا چیزو یادبگیرم ولی اگ یکم متفاوت باشه سوال توش میمونم. قدرت تحلیلم پایینه!پایه م وحشتناک ضعیفه! علاقه ای ب ریاضی ندارم! ذهنمو خستع و میکنه و اعتماد ب نفسمو ب صفرررر میکشونه!! من نمیخام ریاضی ۴۰ ۵۰ بزنم! من ۲۰ تا ۳۰درصدم بزنم شام میدم! پشت کنکوریم برا کنکور۹۷.اولین بار ۹۶کنکور دادم. و الان ابان ماهیم و من ریاضی همچنان صفرم! لطفن راهنماییم کنید ک چیکارکنمو چجوری برسونم خودمو ب حداقل ۳۰! هرررچیزی میدونید ک حس میکنید میتونه بهم کمک کنه بگید. من از ویدیوها استاد امینی استفاده میکنم و متاسفانه بازهم با اینکه توریسه فوق العاده ای دارن تو تستا گیرمیکنم! و میدونم اینوهم ک مشکل از منه! براهمینه دارم سعی میکنم حلش کنم...
-
Alizadeh.M در ریاضی صفرمطلقم چیکارکنم؟ گفته است:
ارتباط ذهنیم باریاضی اصلن جالب نیس!نمیتونم ارتباط برقرارکنم باهاش. میتونم روتین چنتا چیزو یادبگیرم ولی اگ یکم متفاوت باشه سوال توش میمونم. قدرت تحلیلم پایینه!پایه م وحشتناک ضعیفه! علاقه ای ب ریاضی ندارم! ذهنمو خستع و میکنه و اعتماد ب نفسمو ب صفرررر میکشونه!! من نمیخام ریاضی ۴۰ ۵۰ بزنم! من ۲۰ تا ۳۰درصدم بزنم شام میدم! پشت کنکوریم برا کنکور۹۷.اولین بار ۹۶کنکور دادم. و الان ابان ماهیم و من ریاضی همچنان صفرم! لطفن راهنماییم کنید ک چیکارکنمو چجوری برسونم خودمو ب حداقل ۳۰! هرررچیزی میدونید ک حس میکنید میتونه بهم کمک کنه بگید. من از ویدیوها استاد امینی استفاده میکنم و متاسفانه بازهم با اینکه توریسه فوق العاده ای دارن تو تستا گیرمیکنم! و میدونم اینوهم ک مشکل از منه! براهمینه دارم سعی میکنم حلش کنم...
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
@dr-sobhan
-
واسه اینکه بتونی ی درصد خوب بزنی اول باید این ذهنیت ک من یاد نمیگیرم یا سخته رو بندازی دور ، اینطور ک معلومه ریاضیت از پایه ضعیفه ب نظرم اتحاد و تجزیه و ریشه و توان و لگاریتم و معادله و نامعادله و دو جمله ای ها رو یه دو هفته روشون کار کن شاید تست مستقیم ازشون نیاد اما وسط سوال ازشون استفاده میشه ، پایه ریاضی مثلثاته پس اصلن کنار نذارش چون تو بیشتر مباحث هستش ، اول تستای ساده رو بزن و ب تعداد زیاد تست بزن یه کتاب خوبم بگیر که درسنامه خوب داشته باشه میتونی مباحث پایه رو از ریاضی انسانی اقای امینی ببینی چون کامل توضیح داده ، واسه هر فصل ببین تستای روتین چی ازش میدن بعد برو اون سوالایی ک ایده دارن ، درضمن اگه میخوای ۳۰ بزنی حداقل باید در حد ۵۰، ۶۰ بخونی ک بتونی ۳۰ بزنی چون شاید از اون مباحثی ک خوندی سوال اسون ندن
-
Alizadeh.M در ریاضی صفرمطلقم چیکارکنم؟ گفته است:
ارتباط ذهنیم باریاضی اصلن جالب نیس!نمیتونم ارتباط برقرارکنم باهاش. میتونم روتین چنتا چیزو یادبگیرم ولی اگ یکم متفاوت باشه سوال توش میمونم. قدرت تحلیلم پایینه!پایه م وحشتناک ضعیفه! علاقه ای ب ریاضی ندارم! ذهنمو خستع و میکنه و اعتماد ب نفسمو ب صفرررر میکشونه!! من نمیخام ریاضی ۴۰ ۵۰ بزنم! من ۲۰ تا ۳۰درصدم بزنم شام میدم!
تو مشکل هوشی نداری مشکله فکری داره !اونقدر افکارت نسبت ب ریاضی بده ک عمرا یاد بگیری ! افکارتو درست کن با دید مثبت برو سمتش بعد کلی راه میوفتی
ولی با این طرز فکر الان هرچی بگم کی چیکار کنی موفق بشی باز فایده نداره -
سوالا رو به دید آموزشی بزنید نه سنجشی یعنی تست بزنید که یاد بگیرید نه اینکه آموخته هاتون رو بسنجید اولاش
اول رو تست فک کنید. اگه نتونستید حلش کنید، از رو پاسخنامه یاد بگیرید و یه بار دیگه بدون این که به پاسخنامه نگاه کنید خودتون حلش کنید
اینجور سوالا رو چن وقت بعد دوباره حل کنید
وقتی با تستای مختلف آشنا بشید قدرت تحلیلتون هم میره بالا
برای هر مبحثی که انتخاب می کنید ، پیش نیاز ها رو هم مطالعه کنید تا از پایه اون مبحث مشکلی نداشته باشید مثلا پیش نیاز احتمال، آنالیز و ترکیبیاته