مشکل ماسک
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما 4 ساعت ماسک بزنید حالتون خراب نمیشه من جلسه نهایی بعد ی نیم سرم گیچ میرفت خدایی 4 ساعت چطور تحمل کنم با اون همه ضربان قلب!!! برا شما هم همینه؟
@تجربیا @ریاضیا @دانش_اموزان_الا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجبوریم خب
هر از گاهی ماسکتو بکش پایین ی نفسی تازه کن
البته اگ بزارن:/ -
شما 4 ساعت ماسک بزنید حالتون خراب نمیشه من جلسه نهایی بعد ی نیم سرم گیچ میرفت خدایی 4 ساعت چطور تحمل کنم با اون همه ضربان قلب!!! برا شما هم همینه؟
@تجربیا @ریاضیا @دانش_اموزان_الا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدانی عالی حسینی در مشکل ماسک گفته است:
باید تحمل کرد دیگه البته شاید بشه وسط ازمون و اینا زد پایین نمیدونم من سر ازمون نهایی اخری ماسک نیاوردم چیزی نگفتن بهم
-
نوشتهشده در ۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دانیال من که نهایی ماسک نمیزدم :||| کنکورم نمیزنم میزارم تو جیبم
-
سلام سر میز خودت که نشستی میتونی ماسکتو دربیاری , واسه ما که پارسال اینطور بود
-
سلام سر میز خودت که نشستی میتونی ماسکتو دربیاری , واسه ما که پارسال اینطور بود
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۱، ۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهEshagh Saki اگه چیزی نگن خوبه ک
-
نوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدانی عالی حسینی
سلام
همه چیز بستگی به مراقبی داره که سر جلسه میاد بالای سرتون پارسال که من کنکور داشتم مراقب اجازه داد هر کس می خواهد ماسکش برداره