حوزه علمیه کنکور!
-
Mohsen Taheri تجربی اینطوری بود، بقیه رشته ها رو نمیدونم
خدا کنه 99 مثل 97 باشه@Amir-Bernousi تو دینی بیشتر کجاها سخته ب نظرت؟
ینی مثلا اندیشه و تحقیق یا متن یا کدوم درسا؟ -
سفیر خرد چقدر خوبه، امروز چنتا سوالی که 97 اومده بود، دیدم بهش پرداخته بود تو سوالاش
خیلی خوبه خدایی :|
-
سفیر خرد چقدر خوبه، امروز چنتا سوالی که 97 اومده بود، دیدم بهش پرداخته بود تو سوالاش
خیلی خوبه خدایی :|
@Amir-Bernousi کتابشو داری مگه؟؟
-
@Amir-Bernousi تو دینی بیشتر کجاها سخته ب نظرت؟
ینی مثلا اندیشه و تحقیق یا متن یا کدوم درسا؟Mohsen Taheri دینی جاییش سخته که ادم تسلط نداشته باشه، مثل آیه ها و متن
وگرنه کاری نداره -
Mohsen Taheri دینی جاییش سخته که ادم تسلط نداشته باشه، مثل آیه ها و متن
وگرنه کاری نداره@Amir-Bernousi آهان ی سوال بپرسم؟
اگه بگه تو آیه:( و نفخ فی صور...) این مال مرحله ی اول برپایی قیامته؟ یا دو -
@Amir-Bernousi کتابشو داری مگه؟؟
Mohsen Taheri اره
-
@Amir-Bernousi آهان ی سوال بپرسم؟
اگه بگه تو آیه:( و نفخ فی صور...) این مال مرحله ی اول برپایی قیامته؟ یا دوMohsen Taheri هردو
"و نفخ فی الصور فصعق ...." این میشه مرحله 1 "و نفخ فی الصور فاذاهم من الاجداث ...." این میشه مرحله2
-
من دوتا تست طرح کردم!
براساس کلام وحی "صدق وعده ی پیامبران" و "صدق وعده ی خداوند" به ترتیب توسط چه کسانی به اثبات می رسد؟
1)کـــافران - کافران و وارثان زمین
2)کــافران - کافران و مستضعفان بر روی زمین
3)وارثان زمین - کافران و وارثان زمین
4)عمل کنندگان به خیر و نیکی - کافران و مستضعفان بر روی زمین
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
من دوتا تست طرح کردم!
براساس کلام وحی "صدق وعده ی پیامبران" و "صدق وعده ی خداوند" به ترتیب توسط چه کسانی به اثبات می رسد؟
1)کـــافران - کافران و وارثان زمین
2)کــافران - کافران و مستضعفان بر روی زمین
3)وارثان زمین - کافران و وارثان زمین
4)عمل کنندگان به خیر و نیکی - کافران و مستضعفان بر روی زمین
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
تست دوم:طبق کلام وحی"همه ی پیامبران الهی پس از ایمان به خدا، ایمان به... رامطرح کرده وآن را لازمه ی....دانسته اند." و پیام آیه ی شریفه ی ....وافی به این موضوع است.
1)توحید - ایمان به خدا - الله لا اله الا هو لیجمعنکم الی یوم القیامه لا ریب فیه
2)آخرت - ایمان به خدا - الله لا اله الا هو لیجمعنکم الی یوم القیامه لا ریب فیه
3)آخرت - ایمان به توحید - و سیق الذین اتقو ربهم الی الجنه زمرا
4)آخرت - ایمان به خدا - و سیق الذین کفروا الی جهنم زمرا -
@OLO بیشتر فک کن روش!
-
تست دوم:طبق کلام وحی"همه ی پیامبران الهی پس از ایمان به خدا، ایمان به... رامطرح کرده وآن را لازمه ی....دانسته اند." و پیام آیه ی شریفه ی ....وافی به این موضوع است.
4)آخرت - ایمان به خدا - و سیق الذین کفروا الی جهنم زمراMohsen Taheri در حوزه علمیه کنکور! گفته است:
4)آخرت - ایمان به خدا - و سیق الذین کفروا الی جهنم زمرادو
-
@OLO بیشتر فک کن روش!
Mohsen Taheri یک
؟
-
Mohsen Taheri یک
؟
@OLO آفرین.
-
Mohsen Taheri در حوزه علمیه کنکور! گفته است:
4)آخرت - ایمان به خدا - و سیق الذین کفروا الی جهنم زمرادو
@OLO افتادی تو دام!!
میشه گزینه ی 4 برو تو درس 9 اولین آیه س بخونش بعد می فرماید وقتی ب دروازه های جهنم رسیدن نگهباناش میگن آیا پیامبرانی از خودتون نیومدن تا آیات پروردگار رو براتون تلاوت کنن و شما رو از این روزتان آگاه کنن -
@OLO افتادی تو دام!!
میشه گزینه ی 4 برو تو درس 9 اولین آیه س بخونش بعد می فرماید وقتی ب دروازه های جهنم رسیدن نگهباناش میگن آیا پیامبرانی از خودتون نیومدن تا آیات پروردگار رو براتون تلاوت کنن و شما رو از این روزتان آگاه کننMohsen Taheri مرسی بابت سوال
با دقت بیشتری میخونم -
Mohsen Taheri مرسی بابت سوال
با دقت بیشتری میخونم@OLO خواهش می کنم
-
@OLO افتادی تو دام!!
میشه گزینه ی 4 برو تو درس 9 اولین آیه س بخونش بعد می فرماید وقتی ب دروازه های جهنم رسیدن نگهباناش میگن آیا پیامبرانی از خودتون نیومدن تا آیات پروردگار رو براتون تلاوت کنن و شما رو از این روزتان آگاه کننMohsen Taheri باید 3 نقطه میذاشتی برای اون گزینه
وگرنه 2 بهتره، چون لااله الا هو که جامع ابعاد توحیده و بعدش هم لیجمعنکم هم نشونه ایمان به معاده
-
Mohsen Taheri باید 3 نقطه میذاشتی برای اون گزینه
وگرنه 2 بهتره، چون لااله الا هو که جامع ابعاد توحیده و بعدش هم لیجمعنکم هم نشونه ایمان به معاده
@Amir-Bernousi می دونم دیگه خواستم عین آیه رو بخوام آخه گزینه ی 4 آیه ش بیشتر میخوره!! اینکه همه ی پیامبران گفته باشن معاد وجود داره به قوم و مردم زمان خودشون فک کنم مشهودتره تو 4!!!
3 نقطه واسه کجا؟؟؟متوجه نمی شم! آخه توحید که نیست طبق خط کتاب -
@Amir-Bernousi می دونم دیگه خواستم عین آیه رو بخوام آخه گزینه ی 4 آیه ش بیشتر میخوره!! اینکه همه ی پیامبران گفته باشن معاد وجود داره به قوم و مردم زمان خودشون فک کنم مشهودتره تو 4!!!
3 نقطه واسه کجا؟؟؟متوجه نمی شم! آخه توحید که نیست طبق خط کتابMohsen Taheri شما مدنظرت ادامه آیه بوده دیگه؟ پس باید ادامش با .... بیاد وگرنه اگه همچین چیزی نباشه، خود همون تیکه ای که از آیه داده شده مدنظره