راهنمایی خرید محصولات آلا از روی تجربه
-
Amir Harati سلام
آزمون مهمه
و اینکه طلوعی و با محمدی مقایسه میکنی؟
از همون اول سال چتر نجات؟!!
چتر نجات برای کساییکه دم کنکور میخوان خودشونو به یه درصدب برسونن نه کسی که یک سال وقت داره.
البته نظر منه
و برای خرید راه ابریشم بهتره بچه ها خودشون ببینن با کدوم دبیر میتونن ارتباط برقرار کنن.
الان تو چنتا پیشنهاداتون من و شما اختلاف نظر داشتیم پس نحوه یادگیری و این ارتباط برقرار کردنه برای هر کسی متفاوته.
موفق باشید
حرف آخر: من خودم اگه بر میگشتم عقب از صفر تا صد ها و کتاب تستایی که بیرونه استفاده میکردم.FATEMEH VARAN قطعا اینکه باید ببینن ارتباط میتونن بگیرن ، درسته ، بنده تجربه و نظرم رو گفتم ،
اما فیزیک خوب میدونم که چتر نجات مال دم کنکوره ، اما از نظر من فیزیک دقیقا همینه ، درسنامه خیلی کوتاه ، و تست زیاد و یادداشت مطلب
حالا ویژگی چتر نجات چیه؟ اینکه نکات خاص زیاد نمیگه ، و فقط هدف رو میزاره رو کسی که میخواد درصد ۶۰ بزنه ، اما خب آقای طلوعی برای صد در صد میگن و خیلی نکته میگن ، و آدم تو نکته ها غرق میشه ، اصلا نمیفهمه چی شد
حالا آقای محمدی آمده یه درسنامه مختصر و مفید (چیزی که به طور معمول تو کنکور میاد) رو میگه و بعد تست های کنکور های اخیر رو حل میکنه ، کسی که میخواد به بالاتر از ۶۰ برسه دیگه خودش باید کتاب تست بخره و تست بزنه و نکته های خویش رو وارد جزوه کنه (البته نظر شخصی من بود).... -
FATEMEH VARAN قطعا اینکه باید ببینن ارتباط میتونن بگیرن ، درسته ، بنده تجربه و نظرم رو گفتم ،
اما فیزیک خوب میدونم که چتر نجات مال دم کنکوره ، اما از نظر من فیزیک دقیقا همینه ، درسنامه خیلی کوتاه ، و تست زیاد و یادداشت مطلب
حالا ویژگی چتر نجات چیه؟ اینکه نکات خاص زیاد نمیگه ، و فقط هدف رو میزاره رو کسی که میخواد درصد ۶۰ بزنه ، اما خب آقای طلوعی برای صد در صد میگن و خیلی نکته میگن ، و آدم تو نکته ها غرق میشه ، اصلا نمیفهمه چی شد
حالا آقای محمدی آمده یه درسنامه مختصر و مفید (چیزی که به طور معمول تو کنکور میاد) رو میگه و بعد تست های کنکور های اخیر رو حل میکنه ، کسی که میخواد به بالاتر از ۶۰ برسه دیگه خودش باید کتاب تست بخره و تست بزنه و نکته های خویش رو وارد جزوه کنه (البته نظر شخصی من بود)....Amir Harati آخه شما تصور کنین یه آدمی که از حرکت هیچی بلد نیس با چترنجات کارش راه میوفته؟
-
Amir Harati آخه شما تصور کنین یه آدمی که از حرکت هیچی بلد نیس با چترنجات کارش راه میوفته؟
@Zahra-Hamrang موافقم چتر نجات هیچوقت نمیتونه جایگزین اموزش بشه..بسیار مفیده اما برای جمع بندی و مرور راه حل ها..
-
سلام کسی هستم که حدود سه ساله دارم با الا کار میکنم ، چه محصولات رایگان ، چه محصولات پولی
میخواستم صرفا تجربه خودم رو بگم جهت راهنمایی خرید محصولات آلا !
نگا کنید راه ابریشم خوبه ، خیلی هم خوبه ، اما بالاخره محصولی نیست (چه در آلا ، چه در غیر الا) که بی عیب و نقصی باشه ، پس اولا اینکه خیلی ها میگن بدرد نمیخوره باید بگم که باور نکنید ، خیلی هم خوبه (بد قولی هایی میشه در رسوندن فیلم هایی که باید در جا ضبط بشه اما کیفیت کار محشره)
بنظرم اگر میخواهید خرج بکنید برای کنکورتون در رشته تجربی:_عمومی های راه ابریشم عالیه (البته مکمل هایی از موسسات دیگه که رایگان نشر داده میشه هم در طول مسیر کمک کنندست) ، البته مثکه حذف میشه پس برای خرید دست نگه دارین
_زیست : راه ابریشم خوبه اصلا آقای موقاری محشر هستن/ هر چند که نکاتی که بیان میشه ، همون نکات صفرتا صد ها است ، ولی خب به خاطر جزوه ایشون خیلی بهتر شده / تست ها هم کمک کنندست ، معمولا تست های خوبی انتخاب شده
_شیمی: راه ابریشم خیلی عالیه ، نکات کامل گفته شده و کلا کتاب درسی رو بریزین دور ، هر چند که اگر نمیخواهید راه ابریشم آقای پویانظر رو بخرید تتا مسایل خیلی عالیه...
فیزیک : نظر شخصیم اینه که راه ابریشم نخرید ، چتر نجات آقای محمدی رو بخرید و درصد ۶۰ رو برای خودتون بگیرین و خودتون شروع کنین به تست زدن و کم کم درصدتون رو ببرین بالا..
_ریاضی: ریاضی ابریشم هم خوبه ، اما میگن آریان حیدری بهتره (من خودم با آقای حیدری کار نکردم) اما شنیدم که بهتره و اگر مشکل هزینه ای دارین ، تا بهمن با صفر تا صد های آقای ثابتی کار کنیم و از بهمن نکته و تست حیدری رو شروع کنین...
اینم بگم بهتون من همه دوستام که ازمون قلمچی رو میزدن ، آخر سال پشیمون بودن که وقت گذاشتن برای زدن آزمون ها ، بنظرم اصلا برای آزمون عجله نکنیم و تحت اثر جو که میگن حتما باید آزمون بدین قرار نگیرین !
نگاه کنین بعد خرید محصولی فقط تمرکز خودتون رو بزارین روی اون ، اصلا یه حرفا و صحبتهای دیگران گوش نکینن که فلانی خوبه و فلانی بده ، کامل از اون چیزی که تهیه کردیم استفاده کنین و برین جلو و الکی به خودتون استرس وارد نکینین
Amir Harati ممنون از کمکتون
-
FATEMEH VARAN قطعا اینکه باید ببینن ارتباط میتونن بگیرن ، درسته ، بنده تجربه و نظرم رو گفتم ،
حالا آقای محمدی آمده یه درسنامه مختصر و مفید (چیزی که به طور معمول تو کنکور میاد) رو میگه و بعد تست های کنکور های اخیر رو حل میکنه ، کسی که میخواد به بالاتر از ۶۰ برسه دیگه خودش باید کتاب تست بخره و تست بزنه و نکته های خویش رو وارد جزوه کنه (البته نظر شخصی من بود)....Amir Harati باهاتون موافقم که تست خیلیییی موثره.
ولی تو اموزشت کامل بود رفتی چتر نجاتو دیدی تعریف میکنی
یا
اموزشت ۲۰ درصد که بود؟
خب از قبل یه پیش زمینه داشتی اینا میخوان از صفر دوازدهمو شروع کنن. -
سلام کسی هستم که حدود سه ساله دارم با الا کار میکنم ، چه محصولات رایگان ، چه محصولات پولی
میخواستم صرفا تجربه خودم رو بگم جهت راهنمایی خرید محصولات آلا !
نگا کنید راه ابریشم خوبه ، خیلی هم خوبه ، اما بالاخره محصولی نیست (چه در آلا ، چه در غیر الا) که بی عیب و نقصی باشه ، پس اولا اینکه خیلی ها میگن بدرد نمیخوره باید بگم که باور نکنید ، خیلی هم خوبه (بد قولی هایی میشه در رسوندن فیلم هایی که باید در جا ضبط بشه اما کیفیت کار محشره)
بنظرم اگر میخواهید خرج بکنید برای کنکورتون در رشته تجربی:_عمومی های راه ابریشم عالیه (البته مکمل هایی از موسسات دیگه که رایگان نشر داده میشه هم در طول مسیر کمک کنندست) ، البته مثکه حذف میشه پس برای خرید دست نگه دارین
_زیست : راه ابریشم خوبه اصلا آقای موقاری محشر هستن/ هر چند که نکاتی که بیان میشه ، همون نکات صفرتا صد ها است ، ولی خب به خاطر جزوه ایشون خیلی بهتر شده / تست ها هم کمک کنندست ، معمولا تست های خوبی انتخاب شده
_شیمی: راه ابریشم خیلی عالیه ، نکات کامل گفته شده و کلا کتاب درسی رو بریزین دور ، هر چند که اگر نمیخواهید راه ابریشم آقای پویانظر رو بخرید تتا مسایل خیلی عالیه...
فیزیک : نظر شخصیم اینه که راه ابریشم نخرید ، چتر نجات آقای محمدی رو بخرید و درصد ۶۰ رو برای خودتون بگیرین و خودتون شروع کنین به تست زدن و کم کم درصدتون رو ببرین بالا..
_ریاضی: ریاضی ابریشم هم خوبه ، اما میگن آریان حیدری بهتره (من خودم با آقای حیدری کار نکردم) اما شنیدم که بهتره و اگر مشکل هزینه ای دارین ، تا بهمن با صفر تا صد های آقای ثابتی کار کنیم و از بهمن نکته و تست حیدری رو شروع کنین...
اینم بگم بهتون من همه دوستام که ازمون قلمچی رو میزدن ، آخر سال پشیمون بودن که وقت گذاشتن برای زدن آزمون ها ، بنظرم اصلا برای آزمون عجله نکنیم و تحت اثر جو که میگن حتما باید آزمون بدین قرار نگیرین !
نگاه کنین بعد خرید محصولی فقط تمرکز خودتون رو بزارین روی اون ، اصلا یه حرفا و صحبتهای دیگران گوش نکینن که فلانی خوبه و فلانی بده ، کامل از اون چیزی که تهیه کردیم استفاده کنین و برین جلو و الکی به خودتون استرس وارد نکینین
Amir Harati با استفاده سه ساله نتیجه هم گرفتین؟
البته نمیدونم کنکور دادین یا نه ...کلا اگه کنکور ندادین آزمون ها چی؟ -
Amir Harati سلام
آزمون مهمه
چتر نجات برای کساییکه دم کنکور میخوان خودشونو به یه درصدب برسونن نه کسی که یک سال وقت داره.
البته نظر منه
و برای خرید راه ابریشم بهتره بچه ها خودشون ببینن با کدوم دبیر میتونن ارتباط برقرار کنن.
الان تو چنتا پیشنهاداتون من و شما اختلاف نظر داشتیم پس نحوه یادگیری و این ارتباط برقرار کردنه برای هر کسی متفاوته.
موفق باشید
حرف آخر: من خودم اگه بر میگشتم عقب از صفر تا صد ها و کتاب تستایی که بیرونه استفاده میکردم.FATEMEH VARAN سلام. یعنی به نظرتون این صفر تا صدهایی دهم یازدهم دوازدهم برای درسنامه و یاد گرفتن نکات تستی کفایت میکنه؟ البته خودمم میخوام کتاب تست بگیرم و درکنار فیلمها هم تست بزنم
البته فکر میکنم صفرتاصدهای شیمی زیاد خوب نباشه که احتمالا راه ابریشم شیمی رو بخرم فقط -
سلام ممنون بابت پستت.
شما با تجربهی ۳ سالهتون فکر کنم از صفر تا صدها هم استفاده کردین
من میخوام برای کنکور ۱۴۰۲ از صفر تا صدها استفاده کنم و در کنارش کتاب تستی هم بگیرم و تست زیاد بزنم
به نظر شما درسنامههای صفر تا صدهای شیمی و فیزیک و ریاضی و زیست (از دهم تا دوازدهم) برای کنکور مناسبه؟ هرچند بعضیهاشون کارگاه نکته و تست هم داره که فکر میکنم یه سری نکات تستی رو اونجا بگن -
Amir Harati سلام
آزمون مهمه
البته نظر منه
موفق باشید
حرف آخر: من خودم اگه بر میگشتم عقب از صفر تا صد ها و کتاب تستایی که بیرونه استفاده میکردم.FATEMEH VARAN دقیقا
منم همین کار را میکردم -
M maryam111 این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
سلام یه سوال فیلمهای رایگان الا برای پایه دهم تجربی کیفیت آموزشی خوبی دارند؟