سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
فیزیک کازرانیان یا طلوعی؟
-
سلام
کسانی که راه ابریشم فیزیک رو داشتید لطفا بگید راه ابریشم فیزیک استاد کازرانیان بهتره یا طلوعی؟
از نظر جزوه، کیفیت تدریس، تحلیل تست و... -
سلام
برای اینکه دوستانتون تاپیک رو ببین از منشنکردن استفاده کنید:
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
-
Ehsan saadati من کازرانیان رو توصیه میکنم اونم فیلماش روی دور 1.5 یا 2
-
مجتبی ازاد منم چونکه احتمال زیاد معدل تاثیر قطعی داره واستون
-
Ehsan saadati سلام.
من راه ابریشم اقای طلوعی رو داشتم.و خیلی خوب باهاشون ارتباط گرفتم.تدریسشون عالی و نکات و شاه کلیدهایی که میگفتن خیلی مفید و جالب و کاربردی بود.تستهایی که حل میکردن چه تو درسنامه و چه تو بخش تسلط سطح علمی مناسبی داشتند(متوسط رو به بالا)چه سوالای کنکور و ازمونها چه سوالای تالیفی خود استاد .به نظرم با ایشون میتونید درصد بالایی کسب کنید اگه خودتون پایه و پاکار باشید.(به قول خود استاد: نگاهتو به فیزیک عوض میکنم)
در کل که من خیلی راضی بودم و لذت بردم.اما درباره اقای کازرانیان نمیدونم.دوستان هستن راهنمایی میکنن
پ ن :ببخشید طولانی شد اما گفتم خوب راهنمایی کنم
انشالله موفق باشید
-
Ehsan saadati البته میتونید فیلم ها رو روی دور تند(1.5 تا 2 برابر)ببینید
-
Ehsan saadati نظر من رو آقای طلوعیه ؛ کلا بعد چند وقت استفاده تو حل کردن سوالا سریع میشین /
البته تو فصل دما و گرما و نوسان و موج یه سری روش و نکته های زیاد و خاص داشتن که اگه فقط بخواین درسنامه ببینین چیزی متوجه نمیشین (کنارش مجموعه تستاشو هم ببینین و حل کنین که به روشاشون عادت کنین تو این دو فصل) / الان که شرایط عوض شده و نمره نهایی هم تاثیرش بسیار زیاده، میتونین برا نهاییاتون هم از صفر تا صدای رایگان استفاده کنین .
پ.ن:همه این حرفا فقط یه تجربه بود ؛ خودتون از هر دو استاد نمونه تدریس ببینین و بعد انتخاب کنین (صرفا نظرات ما رو در نظر نگیرین چون ممکنه سلایق متفاوت باشه) -
سلام آقای کازرانیان هم خیلی خوب تدریس میکنه یه دور درسنامش رو بخونی میتونی تست ها رو بزنی
-
سلام منم فیزیک آقای طلوعی را خریدم ولی واقعا راضی نیستم اصل فیزیک مفهوم هست ولی متأسفانه آقای طلوعی فقط نکته تستی میگن که اولش خوبه اما از یه وقت بعد خسته میشی و اعصابت خورد میشه و خسته میشی از این همه نکته من نکته و تست استاد یحیوی را خریدم واقعا عالی بود به نظرم استاد یحیوی یه سر گردن از استاد طلوعی بالا تره من فقط نظرم را گفتم امیدوارم بچه های الا من متهم به تبلیغ از موسسه های دیگه نکنند یعنی اگر خودم برمیگشتم اصلا فیزیک استاد طلوعی را نمیخریدم درسته فیزیکی را تو کنکور خوب زدم اما وقتی با استاد طلوعی درس میخوندم زجر میکشیدم
البته به نظرم استاد یاری هم عالی اند -
Ehsan saadati سلام آقای کارزانیان درسنامش جمع و جوره یعنی نیازی به خلاصه نویسی نداری برای مرور میتونی ازش استفاده کنی
فقط حواست باشه اگه ابریشم ایشون رو خریدی باید تمام تست هاش و بزنی تا مطلب واست جا بیفته -
علیرضا مکتوبیان شما که دیگه خریدین میتونی کمکم کنی؟ میشه ب من رایگان فیلماشو بدین.
-
محمود من که خودم مشکلی ندارم ولی متأسفانه از نظر خود موسسه الا مشکل داره
-
Ehsan saadati سلام
بهترین روش اینه که از هرکدوم چند تا نمونه فیلم ببینین
بعد با کدوم ارتباط برقرار کردین اونو تهیه کنید.
من اول فکر می کردم که با استاد کازرانیان بهتر یاد می گیریم ولی بعد ها دیدم که با استاد طلوعی ارتباط بیشتری برقرار می کنم. -
صد در صد استاد
طلوعی -
سلام
طلوعی
خیلی با کازرانیان حال نکردم خیلی کنده -
علیرضا مکتوبیان تو رو خدا اگه میشه به من بدی بخدا نیاز دارم چون پول ندارم که بخرم
-
علیرضا مکتوبیان برات دعا میکنم که خوشبخت بشی ولی جان هر کی دوس داری به من بدشون
-
Ehsan saadati در فیزیک کازرانیان یا طلوعی؟ گفته است:
سلام
کسانی که راه ابریشم فیزیک رو داشتید لطفا بگید راه ابریشم فیزیک استاد کازرانیان بهتره یا طلوعی؟
از نظر جزوه، کیفیت تدریس، تحلیل تست و...سلام
ببینین بستگی داره با کدوم ارتباط بگیرین
فیلم های صفرتاصد هردو ببینین
یا نمونه تدریس راه ابریشم
ولی اگ بخواین فیزیک مفهومی یاد بگیرین اقای کازرانیان
ولی بخواین بصورت نکته یادبگیرین اقای طلوعی -
Ehsan saadati سلام من کسیم که فیزیکم صفر بود شایدم منفی سال اول کنکور من با آقای کازرانیان رفتم جلو ایشون تو بحث فصل دوم و اول فیزیک یازدهم ضعیف هستن کار کردنشون .همچنین تو بحث موج و نوسان در دما گرما در این بحث ها بیشتر درسنامه خلاصه و یه سری نکات میگن که برا شروع خوبه برا شروع تست زدن منظورم هست ولی بقیه نکات رو در خلال تست ها میگن ولی آقای طلوعی اولا خیلی مفهومی درس میدن شک نکنین من خودم تجربش کردم که میگم ایشون خیلی مفهومی تدریس میکنن دوما ایشون نکته تستی اصلا نمیگن دوستان عزیز نکته تستی یعنی برای یک سری تست های خاص جواب گو باشه ایشون توبحث نوسان هیچ نکته ای نگفتن جوری تدریس میکنن که ]دم سخت ترین تستارو هم بشه زد تو فصل دینامیک هیچ نکته ای ندارن فقط مفهومی تدریس میکنن ایشون راه حل از آسمون نمیارن راه حلشون هم برای هر تست جواب گو هستش در بعضی جا ها نکته میگن اما ایشون خودشون برای عضی تستا نکته میگن اولا راه حا معمول میرن بعم میگن این نکته رو هم بدونین بد نیست اما ندونین هم میشه تست هارو بزنین اینها که گفتم یکیش تو بحث تراز شدت صوت هست یکیشم تو بحث حرکت شناسی یکیشم تو فصل 4 دوازدهم هیچ بقیه جا ها ایشون نکته اضافه به دانش آموز میگن هیچ نکته عجیب غریب نیست هیچ نکته ای اینکه بعضی دوستان بهشون میگن نکته تستی میگین هیچ اینجوری نیست ایشون استاد عالی هستن حرف ندارن من با تدریس ایشون امسال 70 کمتر نزدم فیزیکو البته فیزیک نه اینکه سخت بود فلی آسون آسونم نبود 6 7 تا سوال سختم داشت اما یک حسن آقای کازرانیان اینه که ر بعضی بحث ها تست بیشتری دارن با تنوع بیشتر البته تستای آبدیت سلطان طلوعی این مشکل رو تا حد 90 درصد حل کردن من صفر بودم در فیزیک اسمش میومد حالم بهم میخورد ولی آقای طلوعی باهام این کارو کرد که فیزیک رو این جور بزنم
-
@helen-owl خواهشاً چند جلسه از فیزیک استاد یحیوی و استاد یاری را ببنید بعد با استاد طلوعی مقایسه کنید اون وقت میشه فرق مفهومی خوندن را با نکته ای خوندن فیزیک فهمید