دورهمی و توصیه های شب و روز کنکور
-
سلام به آلایی ها
بچه ها اینجا می تونید شب کنکور دورهم باشید
و اگه توصیه ای برای شب و روز کنکور دارین به دوستاتون بگین@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام
من تا الان کنکور ندادم
ولی آزمون ورودی که دادم
تجربه که خیلی کمکم کرد این بود که صبح ازمون
می خندیدم به بقیقه هم می گفتم. منو بخندونن
حالا با شوخی ای جکی چیزیاینطور استرسه کمتر و یکم ذهنم اروم تر می شد
-
صبح کنکور سعی کنید از دوستاتون حداقل فاصله بگیرید و درباره هرچی که خوندین نخوندین حرف نزنین هر کس هم دیدین اصرار میکنه بگین انشالله بعد کنکور با هم حرف میزنیم
-
ظهر نخوابین و تو روز قبلش فعالیت کنین که خسته شین راحت خواب برین
حتما صبح روز کنکور با خدای خودتون ارتباط بگیرین حتی اگه به دین اعتقاد ندارین اینکار رو بکنید باهاش حرف بزنید دردودل کنید
بچها اونایی که اعتقاد دارین نماز جعفرطیار رو بخونید خیلی انرژی مثبت داره
قبل شروع کنکور نرین کنار دوستاتون حرف بزنین ذهنتون مشغول میشه
بشینین سرجاتون ایه الکرسی بخونین
هرجا وسط ازمون استرس گرفتین ۳تا نفس عمیق محکم بکش و باخودت چندبار بگو الی بذکرالله تطمئن القلوب🤍
و پست اخر اقای میلادناصح زاده رو ببینید🥺
وسط ازمون تکنیکای ازمونیتون رو عوض نکنید
حتما از زمان نقصانی استفاده کنید دور سختا خط بکش دور دوم جواب بده اگه تونستی
حتمااا اب بذار تو فریزر یه بطری هم تو یخچال داشته باش
هرجا مخت رد داد اب سرررد بخور اکسیژن خونت بره بالا
اگه سوالات سختن برای همه سختن
پس هرچی بلدی جواب بده استرس هم نگیر تو فوق العاده ای -
M.an در دورهمی و توصیه های شب و روز کنکور گفته است:
سلام به آلایی ها
بچه ها اینجا می تونید شب کنکور دورهم باشید
و اگه توصیه ای برای شب و روز کنکور دارین به دوستاتون بگین@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401سلام خودم هنوز راهی کنکور نشدم
ولی تجربم از آزمون جامع حضوری
لباسی بپوشید که باهاش راحتید و گرم تون نمیشه
من خودم جلسه اول خیلی به ظاهر اهمیت دادم تا راحتی و واقعا سر جلسه راحت نبودم
خوراکی ببرید که حال تون بد نشه
یه جا میگن میشه برد یه جا میگن نمیشه برد ولی در کل چیزی ببرید که انرژی بگیرید و حال تون بد نشه
بر اساس خودتون تصمیم بگیرید چی ببرید مثلا همه جا میگن شکلات ببرید اما خب من خودم سر جلسه خوردم داغون شدم
دخترا هم تا جایی که میشه آرایش نداشته باشید... یه کرم ضد آفتاب ساده کافیه
موهاتون رو هم جوری درست کنید که سردرد نگیرید و گرم تون هم نشه
قبل از ورود به حوزه جایی باشید که استرس نگیرید
ممکنه دوستاتون استرس وارد کنن یا خانواده و...
در کل جایی برید که اذیت نشید
صبحونه هم یچی بخورید حال تون بد نشه، انرژی تون رو نگه داره
شب قبل هم شام سبک و خونگی اینا بخورید این خونگی خیلی مهمهخدایی نکرده غذای فست فود اینا مسمومیت نیاره براتون
موفق باشید همگی حسابی بدرخشید -
سلام بچه ها امیدوارم ک همتون موفق باشین خب ببینم چیا یادمه بگم...
شب کنکور مراسم شام غریبان راه نندازین خودتونو مسموم کنید وضع خراب شه، هر چی تا الان عادت کردین بهش همونو ادامه بدین... برا صبحونه کامل و مفصل بخورین اصلا مرغ بخورین برین... شب کنکور حمام میکنید ولی صبح کنکور دوش میگیرین در حد 5 مین اصلا موهاتونو خیس نمیخواد بکنید
وسایل شب قبل آماده باشه، از یکی هم بخواین چک بکنه
لباس راحت بپوشین نمیخواد تیپ بزنین پسرا شلوار تنگ و مچ پا بزنه بیرونو ازین چیزا نمیخواد
دخترا سر صب سگ پر نمیزنه تو خیابون آرایش نکنید صورتتون باس هوا بخورهه اونجا گرم میشه بعد همه خراب میشه اعصابتونو خراب میکنه
کارتو هوس نکنین مث من پرس کنین میان لول میکنن ببرن نمیشه اونطور کلی وقتتون گرفته میشه برین پایین کارت جدید و...
آقا ی سوییشرت کلاه دار با خودت ببر بلکه زیر کولر بودی، طبیعیه تو سرما آدم لباس میپوشه، نگو وایی الان مردم میبینن میگن اسکلو ببین تو تیر سوییشرت آورده هیچی نمیشه این بی عقل
اگه مدادتونو تراش کردین، نوکش چون تیز شده، تیزیشو با میز گرد کنین ی وقت برگه رو پاره نکنه
آبمیوه خوبه ولی ترش نبرین مث آلبالو و سایر خوراکی های ترش مث لواشک
زود راه بی افت، ترافیکه طبیعتا، استرس نگیرتت
ب گذشته و آینده فک نکن، ذهنتو استیبل کن هر چی گذاشتی رو درو کنی، آقا خانم تو 30 درصد لیوانتو پر کردی؟ برو همون 30 رو بگیر بیا بیرون، با این افکار تاکسیک گند نزنی 30 رو هم ک حقته نتونی بگیری
حواستون باشه مداد یا نوک اتودتون HB نباشه، برا دستگاه و لیزر و این داستانا، B2 خوبه مثلابرا مام دعا کنید
@ -
بخش عمومیا یه کنکور خیلی روتین بود ولی دینی و ادبیات رو حواس تون باشه که یکم سخت بود، روی آیات دینی خیلی مانور بدید چون تا جایی که یادمه حدودا 10 یا بیشتر تست آیات بود، ادبیات هم غول همیشگی قرابت... موفق باشید رفقا
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.an on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an بگم که هیچ اتفاق تازهای قرار نیست بیفته!! اینم یه روز کاملا عادیه!! با توکل بر خدا روزتون رو شروع کنید و برید سر جلسه.
اینم یادتون نره که
که سعیت بود در ترازوی خویش
اینو باید قبول کنیم واقعا
-
سلاام
درسته پارسالم کنکور دادم ولی خب امسال کنکور هنر که رفتم یکم فرق میکرد ترجیح میدم راجبه تفاوتا بگم-
بطری آب و شربت و...:
چون من برده بودم ولی هیچکدومو نذاشتن ببرم برا همین بهتون توصیه میکنم آب که سرجلسه هس (هر چندتا خواستین میدن بهتون) پس یه بطری شربت(پیشنهادم عسل آبلیمو زعفرونه) ببرید که یدونه باشه بگیرین دستتون شاید اجازه بدن -
مغز و شکلات و توت خشک و بیسکوییت:
تا جایی که میشه بریزید تو جیبتون ولی مثلا شکلات و بیسکوییت (البته بیسکوییت سرجلسه دادن ولی ویفر بود و پودراش ممکنه اذیتتون کنه) رو گذاشتن ببرم -
سوییشرت که دوستان اشاره کردن:
برده بودم ولی چون تو پلاستیک بود نذاشتن ببرم تو برا همین پیشنهاد میکنم همون موقع که میخواین وارد شید بپوشید که خیلی گرمتونم نشه ولی وقتی پوشیده باشید که نمیتونن بگن دربیار که!! -
دستمال پارچه ای:
تو یه سایت مشاوره ای دیدم که دستمال پارچه ای ببرید اونجا هروقت خیلی استرس گرفتی یا خوابت گرفت یا حتی خسته شدی همون پایین صندلی با بطی آبت یکم آب بزن بهش بکش به صورتت واقعا آدمو سرحال میکنه -
خلاصه هرچی خواستی ببری حتما بزار تو پلاستیک شفاف چون اگه پلاستیک کدر ببری باید بدی دم در
در آخر بگم که حتما صبح دعای عهد علی فانی رو گوش کنید به قلبتون آرامش میده به اینکه چی میشه فک نکن چون مهم تلاشته بقیشو بسپار به خدا
-
-
سلاااام رفقای آلایی
خب دیگه میدونین من تو تاپیک تجربه ها خیلی چیزا رو گفتم الان فقط اومدم یکم روراست باهاتون گپ بزنم راجب آینده و جلسه کنکور
تو فیلم بارکد بهرام رادان و محسن کیایی میخواستن برن دزدی
کیایی پرسید نقشه چیه؟ رادان بهش گفت هیچی میریم تو خونه پولا رو برمیداریم میایم بیرون!
همینقدر سااااده کنکورم همینه میرید میشینید سر جلسه کنکور یه برگه میذارن جلوتون با خیال راحت دفترچه رو باز میکنین هر چی ک بلد بودین میزنین اونایی هم ک بلد نبودین فدای سرتون حتما بقیه هم نتونستن جواب بدن.. خلاصه ک پر میکنید پاسخبرگ رو و میاید بیرون
به همین راحتی
قرار نیست کسی شما رو توبیخ کنه یا بگیره بزنتتون سر جلسه که
اگر همینقدر ساده به مسئله کنکور نگاه کنید همینقدر هم ساده پیش میره و بدون استرس
باور کنید دوماه ک از کنکور بگذره و ان شاء الله وارد دانشگاه بشید همه چی یادتون میره و به این روزا و استرس خودتون میخندین حتی بیشتر ک بگذره دیگه ترازای آزمونا و کنکورتونم یادتون نمیاد
زندگی خیلی راحت تر از این حرفاست ک بخوایم سلامتی و آرامش رو از خودمون بگیریم
یه نکته ای ک بهتون بگم اینه که فکر نکنید دانشگاه خبریه!
نه هیچ خبری نیست
نهایتش چیه؟ نشده اون چیزی که میخواستین؟ فدای سرتون میشینید یه سال دیگه میخونید
فوقش یه سال دیرتر وارد این جامعه میشید اتفاق خاصی که نیفتاده
ولی خب به هر قیمتی نرید دانشگاه!
ولی اینا رو دارم میگم دیگه انقدر ریلکس نکنید ک از اون ور بوم بیفتیدا
سر جلسه کنکور نذارید هیچی حواستونو پرت کنه
بچه ها با تک تک سلول های بدنتون برید سر جلسه کنکور حتی یه سلول هم نباید جا بمونه
هی هم ب اینور اونور نگاه نکنید بیشتر استرس میگیرید اصلا مهم نیست تو پاسخبرگ بغل دستی شما چی میگذره اگه اون پاسخبرگ برای رتبه یک کنکوره رتبه دومیش شماییاینجوری فکر کنید
روز قبل کنکور هم کاملا ریلکس کنید یه موزیک لایت هم گوش بدید این خیلی تاثیر داره
قرآن بخونید که روحتون آروم تر بشه
بسم الله بگید شروع کنید به پر کردن پاسخنامه
خدا خودش هواتونو داره
مگه درس نخوندی؟ مگه تلاش نکردی؟ مگه خدا ندیده؟
حتما دیده حتما حواسش هست
خدا خیلی بزرگتر از آرزوهای ماست
اینو حس کردم که خدا یه جوری هوای ما رو داره و کارا رو برامون درست میکنه که یه درصد هم فکرشو نمیکنیم
خودش گفته و یرزقه من حیث لا یحتسب
اصن تو هر چی خوندی هرچی قبول شدی و هر کاری کردی خدا از یه جایی بهت روزی میرسونه که قابل حساب نیست
دیده چقدر تلاش کردی پس به همون اندازه هم بهت آینده میده
دوستون دارم و منتظر خبرای قشنگتون روز اعلام نتایج هستم
نمیگم دکترا مهندسا و وکیلای آینده
میگم موفق های آینده
ان شاء الله سال دیگه تو اینجا واسه بچه های ۱۴۰۲ از شب کنکور میگیاین متنی هست که پارسال واستون نوشتم و حس میکنم همه حرفام رو داخلش گفتم و در نهایت در تکمیلش باید بگم که،
به خاطر همه زحمتایی که این یکسال کشیدی، خسته نباشییی خداقوت
میدونی همه ما تو مراحل مختلف زندگیمون آزمونای متفاوتی رو شرکت میکنیم
که این آزمونا تا حدودی تعیین کننده آینده ما هستن
کنکور سراسری هم یکی از این آزموناست
ببین، رک و پوست کنده بهت بگم قرار نیست هیچ اتفاق خاصی بیفته، یه آزمون مثل آزمونای دیگه، میری سر جلسه، دفترچه رو باز میکنی، یکی یکی سوالا رو میخونی، هرچی بلد بودی جواب میدی هرچی هم بلد نبودی حتما سخته و بقیه هم بلد نیستن..
بعدم که تایم تموم شد پا میشی میای بیرون
همین!
کنکور نه شاخ داره نه دم.. فقط یه آزمونه
هرچقدر به خودت سختتر بگیری و استرس بدی به خودت و واسه خودت یه غول بسازی، فقط حال خودتو بد کردی..
تو هرکاری از دستت برمیومد انجام دادی، هرکاری تونستی کردی، همه راهها رو رفتی و برگشتی، الان دیگه وقتشه خودِ صددرصدت رو ببری سر آزمون و همونی که میخوای رو بدست بیاریبا خبرای خوب برگردی پیشمون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
-
این وسایل رو حتما حتما شب قبل آماده کن و چک کن چیزی جا نذاری
-
یه غذای سبک بخور (ایموجی غذاهای سبک)
-
برو طبیعت، خوش بگذرون و ریلکس کن
-
موزیک از همونایی که گفتمااا!!!
-
از دوستای استرسی و فامیل هم ترجیحا دوری کن بعدا موفقیتت رو باهاشون جشن میگیری
-
همه چی رو بسپار به خدا♡
-
-
-
سلام به کنکوری ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
منم کمی براتون بنویسم
امیدوارم فردا بتونید سرجلسه از همه توانتون استفاده کنید چه توان علمی چه توان مدیریت شرایط آزمونیادتون باشه دانشگاه آرمان شهر نیست فقط یکی از چندین هزار مسیر ممکن هست
سرجلسه فقط و فقط تمرکز کنید به حل سوال ها و به هیچ چیز دیگه ای فکر نکنیدچند تا نکته :
حتما تا شب همه وسایل لازم برای سرجلسه رو بردارین و همه رو یه جا بذارین
سعی کنید عصر به بعد دیگه کتاب و جزوه و... رو کنار بذارید
اگه الان فکر می کنید هر چی خوندین یادتون رفته کاملا طبیعی هست، یادتون نرفته فقط باید سوالش رو ببینید تا یادتون بیاد همین
بچه ها خواب شبتون کامل باشه و صبحانه هم میل کنید که سرجلسه انرژی داشته باشین
قبل از شروع جلسه اگر شرایط محیطی اذیت می کرد حتما به مراقب بگینبچه ها یه کار خیلی اشتباه سرجلسه این هست که بشینید تعداد سوال هایی که جواب دادین رو بشمرین ! یا درصد بگیرین !
اصلا این کار رو نکنید! هم بهتون استرس میده و هم زمان از دست میدین ، از وقتتون استفاده کنید برای حل تست ها -
Marzieh Aboueireplied to shayan jafari on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شده
shayan jafari در دورهمی و توصیه های شب و روز کنکور گفته است:
سلام بچه ها امیدوارم ک همتون موفق باشین خب ببینم چیا یادمه بگم...
شب کنکور مراسم شام غریبان راه نندازین خودتونو مسموم کنید وضع خراب شه، هر چی تا الان عادت کردین بهش همونو ادامه بدین... برا صبحونه کامل و مفصل بخورین اصلا مرغ بخورین برین... شب کنکور حمام میکنید ولی صبح کنکور دوش میگیرین در حد 5 مین اصلا موهاتونو خیس نمیخواد بکنید
وسایل شب قبل آماده باشه، از یکی هم بخواین چک بکنه
لباس راحت بپوشین نمیخواد تیپ بزنین پسرا شلوار تنگ و مچ پا بزنه بیرونو ازین چیزا نمیخواد
دخترا سر صب سگ پر نمیزنه تو خیابون آرایش نکنید صورتتون باس هوا بخورهه اونجا گرم میشه بعد همه خراب میشه اعصابتونو خراب میکنه
کارتو هوس نکنین مث من پرس کنین میان لول میکنن ببرن نمیشه اونطور کلی وقتتون گرفته میشه برین پایین کارت جدید و...
آقا ی سوییشرت کلاه دار با خودت ببر بلکه زیر کولر بودی، طبیعیه تو سرما آدم لباس میپوشه، نگو وایی الان مردم میبینن میگن اسکلو ببین تو تیر سوییشرت آورده هیچی نمیشه این بی عقل
اگه مدادتونو تراش کردین، نوکش چون تیز شده، تیزیشو با میز گرد کنین ی وقت برگه رو پاره نکنه
آبمیوه خوبه ولی ترش نبرین مث آلبالو و سایر خوراکی های ترش مث لواشک
زود راه بی افت، ترافیکه طبیعتا، استرس نگیرتت
ب گذشته و آینده فک نکن، ذهنتو استیبل کن هر چی گذاشتی رو درو کنی، آقا خانم تو 30 درصد لیوانتو پر کردی؟ برو همون 30 رو بگیر بیا بیرون، با این افکار تاکسیک گند نزنی 30 رو هم ک حقته نتونی بگیری
حواستون باشه مداد یا نوک اتودتون HB نباشه، برا دستگاه و لیزر و این داستانا، B2 خوبه مثلابرا مام دعا کنید
@یه سوال من همیشه اتود هام HB هه و اوکی بوده ک!B2 خیلی پررنگه که نمیشه نمیتونم بنویسم با مداد
-
Disgustion 1replied to Marzieh Abouei on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei مدادای HB یکم از B سخت ترن
B2 خیلی خوبه برا پر کردن پاسخنامه/برا حل کردن سوالا هم از خودکار کیان نوک باریک یا x3 یا پنتر استفاده کنین (از این جهت گفتم که با مداد حل کردن فضای دفترچه رو میگیره) . -
Marzieh Aboueireplied to Disgustion 1 on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط Marzieh Abouei انجام شده
Disgustion 1 مشکل منم همینه با مداد کلا گارد دارم یا نوکش میشکنه یا هم همینی که شما گفتین من هرچی آزمون دادم با HB دادم
-
Disgustion 1replied to Marzieh Abouei on ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط Disgustion 1 انجام شده
Marzieh Abouei آره خب درسته / اگه خودتون مطمئنین که فردا اذیت نمیشین از همین اتود HB استفاده کنین اگرم نه که مداد B2 رو ببرین برا پاسخنامه (پاسخبرگ:|) و سوالارو با اتود حل کنین .
-
یه چیزی تو دینی و عربی متوجه شدم که تا الان توی هنر و انسانی از مباحث مشابه سوال طرح شده، ینی به نظرم مباحثو یه مرور کنین احتمالا از همون سوال بیاد فردا
برای ادبیات هم تو قرابت اینطوری بود، مفاهیم سوال شده تو هنر و انسانی یکی بودن -
اخیشششش
اروممم:))
خیلی اروووممم
این ارامش انشالله نصیب همتون شه
و این ارامش من تا فردا ادامه داشته باشه.
بودم یه زیارتگاه تو شهرمون.
دعا کردم
یک ساعتی موندم
2 رکعت نماز خوندم برا همتون {نیتش شاید خنده دار باشه ولی من با خدا این حرفارو ندارم :// دو رکعت نماز زیارت میخوانم برای قبولی بچه های الا وبقیه } :///
قران خوندم.
با خدا حرف زدم.
یه چیزی که من امروز فهمیدم این بود که مشکل من در برابر مشکل مردم هیییچههه!!
بچه ها واقعااا کنکور در برابر اون مشکلایی که دیدم هیییچههه.
یکی پسرش تو کما بود بلند بلند گریه میکرد
یکی معتاد داشت
یکی میخواست طلاق بگیره
و.....
خلاصه من تا قبل از اونکه برم تو حرم فکر میکردم بدبخت ترینم.
ولی الان که رفتم فهمیدم چقدر خوشبختم.
خدایا بابت تموممم این لحظات شیرین این یه سال شکر :))@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 موفق ترین باشیدد عشقا :))
1/28