کنکورتون چطور بود؟
-
Eshagh Saki عمومیاش که خیلی ساده بود یجور که قبل جلسه فک میکردم دینی نمیتونم بیشتر از ۱۶ یا ۱۷ تا بزنم ولی بیشتر شد / تو اختصاصیا هم میشد از ریاضی 23 یا 24 تا سوال ساده درآورد و حل کرد ؛ زیستشم که خیلی خوب بود سطحش (اذیت نمیکرد و میشد روون تستارو زد) .
برا فیزیک هم که دیگه حرفی نمیمونه (فرمول و جایگذاری) ! فقط سوالای حرکت شناسیش از بقیه فصلا سطحش بالاتر بود (نه اینکه سخت باشه فقط از اونا بیشتر زمان میخواست) .
شیمی هم میشد بیست تا سوالشو جواب داد تو وقت خودش ؛ فقط باید میگشتی سوالای راحتشو پیدا میکردی .
برا زمین هم نظری ندارم : |
کلا نظرا متفاوته و هرکی نسبت به سطح خودش میگه .Disgustion 1 با جرأت میتونم بهت بگم اگه 100% از صحت جواب های پاسخنامه مطئنی , نونت تو روغنه
ایشالا یه ماه دیگه جواب زحمتاتو به بهترین شکل میگیری
-
Bahar Gh افتضاح بود , من به شخصه برنامه رو میخوام بریزم واسه یه سال دیگه درس خوندن
حالا بیا و ترمیم معدل شرکت کن
-
Bahar Gh افتضاح بود , من به شخصه برنامه رو میخوام بریزم واسه یه سال دیگه درس خوندن
حالا بیا و ترمیم معدل شرکت کن
Eshagh Saki من که اصلا نمیفهمیدم منظور سوالات و
من سال بعد
-
Disgustion 1 با جرأت میتونم بهت بگم اگه 100% از صحت جواب های پاسخنامه مطئنی , نونت تو روغنه
ایشالا یه ماه دیگه جواب زحمتاتو به بهترین شکل میگیری
Eshagh Saki ایشالا به وقوع بپیونده
-
از نظر من که هیولا بود شما چی
Eshagh Saki زیست سخت بود ولی بقیه درسا از کنکور پارسال آسون تر بود
-
Eshagh Saki زیست سخت بود ولی بقیه درسا از کنکور پارسال آسون تر بود
Mohammad Lotfi 0 اتفاقا زیست خوب بود. تنها درس سخت کنکور ریاضی بود.
-
به نظر من هم ریاضی سخت بود ، عمومیا که روون و مناسب بودن ، حتی شخصی توی زبان منی که با خودم میگفتم عمرا بتونم حتی دو تا سوال جواب بدم تونستم حدود نصف سوالات رو حل کنم . توی تخصصی ها ام به نظرم همه شون به جز ریاضی قابل حل بودن ، ریاضی ام من کلا ضعیف هستم تا حدودی به خاطر این هم بود احتمال داره بقیه دوستان بهتر از پس اش بر اومده باشن
-
Mohammad Lotfi 0 اتفاقا زیست خوب بود. تنها درس سخت کنکور ریاضی بود.
Matin Mousavi 1 ریاضی برای من خیلی راحت تر از زیست بود
-
Matin Mousavi 1 ریاضی برای من خیلی راحت تر از زیست بود
-