IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
کنکورتون چطور بود؟
-
از نظر من که هیولا بود شما چی
-
Eshagh Saki عمومیاش که خیلی ساده بود یجور که قبل جلسه فک میکردم دینی نمیتونم بیشتر از ۱۶ یا ۱۷ تا بزنم ولی بیشتر شد / تو اختصاصیا هم میشد از ریاضی 23 یا 24 تا سوال ساده درآورد و حل کرد ؛ زیستشم که خیلی خوب بود سطحش (اذیت نمیکرد و میشد روون تستارو زد) .
برا فیزیک هم که دیگه حرفی نمیمونه (فرمول و جایگذاری) ! فقط سوالای حرکت شناسیش از بقیه فصلا سطحش بالاتر بود (نه اینکه سخت باشه فقط از اونا بیشتر زمان میخواست) .
شیمی هم میشد بیست تا سوالشو جواب داد تو وقت خودش ؛ فقط باید میگشتی سوالای راحتشو پیدا میکردی .
برا زمین هم نظری ندارم : |
کلا نظرا متفاوته و هرکی نسبت به سطح خودش میگه . -
زیستش که خیلی سخت بود
-
Disgustion 1 با جرأت میتونم بهت بگم اگه 100% از صحت جواب های پاسخنامه مطئنی , نونت تو روغنه ایشالا یه ماه دیگه جواب زحمتاتو به بهترین شکل میگیری
-
Bahar Gh افتضاح بود , من به شخصه برنامه رو میخوام بریزم واسه یه سال دیگه درس خوندن حالا بیا و ترمیم معدل شرکت کن
-
Eshagh Saki من که اصلا نمیفهمیدم منظور سوالات ومن سال بعد
-
Eshagh Saki ایشالا به وقوع بپیونده
-
Eshagh Saki زیست سخت بود ولی بقیه درسا از کنکور پارسال آسون تر بود
-
Mohammad Lotfi 0 اتفاقا زیست خوب بود. تنها درس سخت کنکور ریاضی بود.
-
به نظر من هم ریاضی سخت بود ، عمومیا که روون و مناسب بودن ، حتی شخصی توی زبان منی که با خودم میگفتم عمرا بتونم حتی دو تا سوال جواب بدم تونستم حدود نصف سوالات رو حل کنم . توی تخصصی ها ام به نظرم همه شون به جز ریاضی قابل حل بودن ، ریاضی ام من کلا ضعیف هستم تا حدودی به خاطر این هم بود احتمال داره بقیه دوستان بهتر از پس اش بر اومده باشن
-
Matin Mousavi 1 ریاضی برای من خیلی راحت تر از زیست بود
-
-