چرا مشاوره نگیریم؟
-
ممنون بابت راهنمایی هاتون
حرفاتون درسته -
دم همتون گرم که تجربه هاتون رو منتشر می کنید
️
-
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
-
-
-
کاملا تایید میکنم گول شهرت و تبلیغ رو نخورید
اگه مشاور میگیرید کسی باشه که جوون باشهه و پا به پاتون بیاد اگه خواهر برادر بزرگتر یا پدر مادر پیگیر دارید که تو این مسیر کنارتون باشه عملا نیاری نیست -
-
A Arian Abedi این تاپیک را در ارجاع داد
-
مشاور داشتن وقتی بد میشه که به برنامه هاش عمل نکنی، حرفاشو گوش ندی خوب چرا من امسال پشت کنکور موندم؟ چون حرف مشاورمو پشت گوش مینداختم ولی اگه واقعا عمل کنی به حرفا و برنامه هاش بنظرم چیز خوبیه...
-
مشاور داشتن وقتی بد میشه که به برنامه هاش عمل نکنی، حرفاشو گوش ندی خوب چرا من امسال پشت کنکور موندم؟ چون حرف مشاورمو پشت گوش مینداختم ولی اگه واقعا عمل کنی به حرفا و برنامه هاش بنظرم چیز خوبیه...
@fatemeh-jk نه عزیزم هرکی میره به دانشگاه خوب یا پزشکی قبول میشه میاد میشه مشاوره !!!!
این شخص باید سابقه کار با انواع دانش آموز رو داشته باشه
و برنامه شخصی خودش رو به تو نده داشت آموزهای باهم فرق میکنن
ترم اول خانم x(اسمش رو نمیگم ایروش نره)من رو خیلی عقب انداخت بی سواد با آینده دانش آموزهای بازی میکنه
مثلاً میگفت چون اواخر مهر اومدی باید از اول کتاب ها رو با برنامه من بخونی و من رو از قلم چی عقب انداخت -
@fatemeh-jk در چرا مشاوره نگیریم؟ گفته است:
@0Farzam0 در چرا مشاوره نگیریم؟ گفته است:
پ.ن: در مورد عموم مشاوران گفته شده و کسانی رو هم داریم که استثنا هستند
من تو این مقاله منظورم کسایی بود که چند صد نفری شاگرد دارند کسایی هستند که واقعا یه گروهی کوچیکی رو قبول مسئولیت میکنن و حواسشون بشون هست
-