7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هر کی یه گزاره
-
Erfan Iranmanesh 1 خوب این شبکه شبکه دور لوله ای هستش نه کلافک <چون تراوش مواد مفید رو درون رگ کاهش میده >اما بعد .. طبق %(#ff0000)[فرض سوال این عمل بازجذب هست که هیچ گاه مویرگ به طور مستقیم با یاخته تبادل انجام %(#00ff04)[ انجام نمی دهدددددددددد]بلکه با فضای بین یاخته ای تبادل مستقیم انجام میدهد در ضمن دیدم یکی دوتا از بچه ها اشتباه تحلیل کردن خواشن به کد های سوال دقت کنید الان این کد که سوال داده چه ربطی به ترشح داره !!!!!!!
-
Erfan Iranmanesh 1
و به نظر منم این درسته ... هر شبکه مویرگی که در افزایش مواد مفید خون نقش داره میشه : دورلوله ای که در عمل باز جذب نقش داره
و دورلوله ای و یاخته های ریز پرز دار هم به طور مستقیم با هم تبادل نمیکنن ،بینشون یه فضای بین یاخته ای هست -
@Rahman-Atafat ممنون
-
@erfan-f ممنون
-
@Rahman-Atafat
ادبیات سوال متفاوت هست :))
سوال گفته همواره لازم است آنزیم دنابسپاراز از صحت رابطه مکملی اطمینان حاصل کند
اگه گفته هموار آنزیم دنابسپاراز رابطه مکملی را به درستی بررسی می کند حق به شما بود ...
اینجا «لازم است» باعث شده که درست در نظر بگیریم ... یعنی لازمه و ولی همواره که به درستی انجام نمیشه و خطا هم داره ...کلن یکی از تفاوت های سوالای قلمچی با بقییه آزمون ها اینه که تستاش رو چندین نفر بررسی میکنن و از چندین فیلتر عبور میکنه ..
-
مورد بعدی هم «اطمینان حاصل کند» هست
یعنی دنابسپاراز همواره بر می گرده و بررسی میکنه ولی بعضی مواقع از نظر خودش درسته ولی اینجور نیست و اشتباه میکنه ! -
گزاره
در بینی مخاط مژک دار وجود ندارد اما مژک دیده می شود!
کی میتونه بگه به کدوم واسطه؟ -
@amir-reza-babahabib
اصلن کی میگه در بینی مخاط مژک دار نیست ؟!
بعد از پایان یافتن پوست در بینی مخاط مژک دار وجود داره -
@amir-reza-babahabib به واسطه دندریت های گیرنده ها
-
Erfan Iranmanesh 1 البته در خود بینی هم بعد از اتمام پوست داری مو مخاط مژک دار داریم
-
@erfan-f
خب دیگه داریم میگیم بعد از پایان بافتن پوست دیگه -
گزاره :
در مدت زمانی از تنفس یک فرد سالم که فاصله بین خطوط Z سارکومر های مهمترین ماهیچه تنفسی به کمترین میزان خود میرسد ، فشار مایع بین پرده های جنب به کمترین مقدار خود می رسد . -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to erfan wizard on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@erfan-f
مهمترین ماهیچه تنفسی دیافراگمه ؛هنگام انقباض دیافراگم یعنی هنگام دم
و وقتی داره عمل دم انجام میشه فشار بین پرده های جنب کاهش پیدا می کنه ،پس درسته -
پرستو بابایی درستهههههههه؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!
-
@erfan-f بسیار گزاره ای هست که بشدت امکان طرح اون حداقل در آزمون آزمایشی 100 درصد