IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
پرستو بابایی ولی باور میکنی اون ؟؟؟؟!!!!! بیشتر از باقی حالات باعث پیشرفتمون میشن؟
-
@Rahman-Atafat اها صحیح.. خودت اهل کجایی؟
-
پرستو بابایی دقیق شمردیا چند تا علامت سوال میزارم چند تا تعجب
-
محمدجواد صیدالی شیراز
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to محمدجواد صیدالی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمدجواد صیدالی
دقیقا همینطوره ،دیگه یادت می مونه برای همیشه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rahman-Atafat
آره -
گزاره
هر یاخته زنده ای از بدن جانورانی که فشار خون در سامانه ی گردش مضاعف خود را به خوبی حفظ میکنند توسط رگ حاوی خون روشن تغذیه می شوند -
@mahan-hosein-poor یه مقدار مبهمه میدونی دوسمتیه ولی من باشم میزنم غلط به دلیل یاخته های قرنیه من باشم اون اخر جمله رو به طور مستقیم درنظر میگیرم برا خودم ولی رگی که حاوی خون روشنه هم سرخ رگه هم میتونه ابتدی مویرگ هم باشه تقریبا درکل میزنم غلط با 60 به 20 20 درصد هم برا اینکه نزنم
-
@Soniaaa میگم که اگر مستقیم درنظر نگیرم آره ولی زلالیه این کارو میکنه که خودشم از موییرگ ترشح میشه ولی جالبه که کتاب انگاری مایع بین یاخته ای رو با زلالیه متفاوت دونسته در کل من میگم غلطه اگر غیر مستقیم بگیریم آره درسته ولی این طراح یه ریگی بکفشش هست از ا.ن سوالاتی هست که میگه دلم میخواد بگم این به تو چه این و طراح به ما ها میگه
-
@mahan-hosein-poor سلطان جواب نمیگی بگو میخوام برم فیزیک این سوال ذهنم درگیر کرده نمیزاره برما
-
@mahan-hosein-poor هوم.. گردشش مضاعفه و حفظ فشار خون اسونه.. ینی بطناش جدا از همه.. پس مث قورباغه بالغ نیس ک خونش همچین قاطی باشه.. پس بنظرم درسته
-
@mahan-hosein-poor بطور کلی درسته ولی استثنا هم داره
یاخته های پوششی مویرگ های خونی و رگ ها و حتی پوششی سنگ فرشی قلب که با خون در تماسه حتی اگر کم اکسیژن باشه تبادل گاز میکنه
برای مثال شما رگی رو نمیبینید که به مویرگ سیاهرگی خون رسانی کنه با اینکه یاخته ی زنده هست -
Michael Vey همونطور که گفتی منظورش بطن های جدا از همه
یعنی همه پستانداران و همه پرندگان و برخی از خزندگان مثل کروکودیل -
@Rahman-Atafat تو این شکل سوالا باید درست تر رو انتخاب کرد
یچیزی تو هم مایه هایه شم تست زنی خودمون که وقتی بین 2 تا گزینه ی درست شک داریم بهمون میگه کدوم درست تره یا نشون میده که طراح میخواد که چه گزینه ای رو درست ببینیم ولو درست نباشه.بخاطر همینه که بنظرم پاسخ کلید های دبیر ها بعد از کنکور برای درس زیست خیلی متناقض هست ولی خود داوطلبین 90 درصد میزنن تازه در زمان کمتر برای فکر کردن نسبت به دبیر ها. این گزاره رو اگر 3 تای دیگه شوت بودن معلومه ک درست میگیرم.اصلا اون موقع گور بابای مویرگی که با خون تبادل میکنه